Две цистерни и автобус се сблъскаха на пътя София-Варна

Пробите за алкохол на водачите са отрицателни
26 апр 2023 18:20, Стела Стоянова
7
Две цистерни и автобус се сблъскаха на пътя София-Варна
Снимка БГНЕС

В 13:37 ч на телефон 112 е постъпил сигнал за верижна катастрофа между две цистерни и автобус на главен път София – Варна край град Севлиево, съобщиха за БТА от пресцентъра на МВР.

Цистерните за гориво са разтоварили товар в София и са пътували в посока Варна – за град Карнобат, където да бъдат отново натоварени с дизелово гориво.

Последната цистерна удря цистерната пред нея, която пък попада в съприкосновение с движещия се пред нея автобус. Причините за инцидента предстои да бъдат установени, посочиха от МВР.

Водачите на трите превозни средства са тествани на място за алкохол, като пробите са били отрицателни.

По данни на АПИ движението се е осъществявало двупосочно в едната лента, а трафикът е регулиран от органите на „Пътна полиция“.

От полицията посочват, че няма пострадали, има само материални щети. Движението вече се осъществява нормално.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
Знайко преди 1 година
Не знам дали от София за Карнобат, ще се кача в северна България и после ще се върна в южна? ....нещо намирисва и май някой лъже!...а че тираджиите карат с такива скорости, че по-слаби коли не могат да ги изпреварят си е реалност!
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Автобусите Сф-Вн спират край Севлиево - явно е намалил, цистернаджията е скочил на спирачките, а последният не е успял да спре,
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
всичко това ще доведе да направят курсовете за шофьори да станат като висшето образование по продължителност, вместо да оправят пътищата, да ги разширят и да има повече контрол кой, как взема книжка...
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От 43 години съм по пътищата на Европа БГ а по бай Тошово време и в Азия. По неадекватни каруцари от последните 25 години не съм срещал. Добре че след някоя година ще се пенсионирам че ми омръзна да гледам по пътищата размазани и обрезобразени трупове. Като във филм на Хич кок.
1
1
 
2
 
! Отговори
Дони преди 1 година
Талант!