Робърт де Ниро разказа за отглеждането на пеленачето

Поздрави и Ал Пачино за бебето
15
Робърт де Ниро разказа за отглеждането на пеленачето
БГНЕС

Робърт де Ниро знае много за Холивуд, но е още по-наясно как стоят нещата с бащинството. Все пак има седем деца, последното от които се роди преди месец.

79-годишният актьор, който се радва на 8-седмичната Джиа Вирджиния Чен де Ниро, говори малко повече за дъщеричката си, какво е научил през годините за възпитанието на деца и как се чувства относно новината, че колегата му Ал Пачино ще става баща за четвърти път на 82 години. Джиа е първо дете за Де Ниро и сегашната му приятелка Тифани Чен.
 
Относно дните си като баща на новородено, актьорът заяви, че чувството е прекрасно и се наслаждава на всеки свободен ден с дъщеричката си. Попитан как способностите му във възпитанието и отглеждането на деца са се променили през годините, той отговори, че възрастта определено ти дава повече яснота за нещата и много добре започваш да разбираш семейната динамика и какво всъщност е най-важното в живота.
 
„Не можеш да избегнеш научаването на нови неща и как да се справяш с тях. Но всичко е много прекрасно и аз съм изключително щастлив“, каза Де Ниро в предаването TODAY.
 

Хубавата новина за малката Джиа, освен че е родена в семейството на холивудска легенда, е че съвсем скоро ще си има един малък звезден приятел в лицето на детето на Ал Пачино. 82-годишният актьор, който е близък приятел с Де Ниро, разкри преди седмица, че очаква бебе от много по-младата си приятелка.

Робърт де Ниро и Ал Пачино се събраха на червения килим

Робърт де Ниро и Ал Пачино почетоха покойния Джеймс Каан

Да не остане по-назад: 82-годишният Ал Пачино ще става татко

Актьорът получи специален подарък от водещата Хода Котб, която му връчи бебешко уонзи с логото и името на сутрешното шоу. Гордият баща показа дрешката пред камерите и се обърна специално към дъщеричката си, казвайки че това е специално за нея и съвсем скоро ще си получи подаръка.

 

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
До 7 преди 10 месеца
Не съм съгласна. Няма подходяща възраст да загубиш родител. Така че това до колко години било най-тежко, не е вярно. И независимо колко пари има едно дете в наследство, бащата си е баща.
13
1
 
3
 
! Отговори
sssssss преди 10 месеца
Бляк :( Впрочем, тоя тип нали щеше да емигрира в Канада, ако изберат Тръмп, кво стана?
12
4
 
3
 
! Отговори
Пепи преди 10 месеца
Пишете глупости . Човешката възраст както и размерите растат с всяко едно поколение . Хората стават по големи и живеят повече . Това е свързано и с по късното - относително , първо дете и квото и да е . Няма начин живота на 50 годишен човек и на 90 годишен да е еднакъв . Трябва да се разтегне . А и все пак говориме за Робърт де Ниро - титан с много милиони . Надали състоянието му е по зле от на 50 годишен бачкер който пуши и има 30 кила наднормени .
11
3
 
8
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 10 месеца
Подмладил се е и се е вдетинил, отдавна не го уважавам като актьор.
10
3
 
8
 
! Отговори
Дъртия таксиджия преди 10 месеца
За отглеждането може и да разкаже нещо, но за правенето пълен мрак!
9
4
 
15
 
! Отговори
До 7 преди 10 месеца
Е моя баща е починал в катастрофа като съм бил на 5. На много хора родителите почиват или се развеждат.Така е устроен живота. Има и много по-лоши неща от това родителя ти да почине.Например да си дете на алкохолици, наркомани, крайно бедни или насилници - дето ежедневно си бият детето.Така, че Роберт де Ниро си е супер - ще му остави милиони. А и сега сигурно е наел няколко жени да се грижат добре за детето
8
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
В Америка всички ли страдат от деменция? Бидона повлече крак. Този едва ли помни кога го е правил това дете и дали.
7
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
За дете е най-травмиращо да загуби родител до 12 год възраст. Считат го за изоставяне и имат проблем в живота с доверието в хората и страх от изоставяне. А иначе бащата на хулио иглесиас имаше дете от епруветка и на 92 години. Беше складирал состатъчно материал от младите си години и намери една африканка да го размножи.
6
3
 
15
 
! Отговори
Милен преди 10 месеца
Казаха ли кой помагаше?
5
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Пък българина на 35 се Претеснява че бил стар ерген хаха
4
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Е сигурно не си ги гледат те, а детегледачкиИ да скоро ще останат без бащи, ама с огромни наследство.
3
10
 
18
 
! Отговори
Paul Newman преди 10 месеца
Човекът, който остаря достойно....
2
6
 
16
 
! Отговори
ПроСоТо преди 10 месеца
хм!...Тояминдил е един от многото "стълбове" на холивудското кино..С удоволствие му пожелавам още поне 11 години щастлив живот ..И да,Ал Пачино е не по-малка звезда от де Ниро....Има обаче един смущаващ въпрос:..-Какво идва след тия /и не само тия/ "колоси" на Холивуд ?
1
4
 
29
 
! Отговори
Старите ора преди 10 месеца
казва - не е лесно да откачиш на стари години.