Мъж умишлено блъсна и влачи кола на общински съветник

Това не е първото му провинение
7 юни 2023 11:32, Стела Стоянова
18
Мъж умишлено блъсна и влачи кола на общински съветник
Снимка БГНЕС

39-годишен собственик на фирма за дърводобив умишлено блъсна и влачи лек автомобил и шофьора му в центъра на град Антоново, съобщи Нва тв.

Инцидентът е от неделя сутрин. Това не е първата такава проява на дървосекача. Той обаче никога не е бил задържан, въпреки редицата образувани производства срещу него.

Блъснатият мъж се оказа общински съветник.

"Взимам си кафе от автомата, завивам по улицата и ме застига черен джип. Видях на огледалото, че ме наближава с не много голяма скорост. И ме удари един-два пъти. Тегличът се впи в неговата предница, натисна педала на газта.

Опитах се да завия към вкъщи, но колата беше неуправляема. Успях да скоча и застанах на платното на центъра. Завъртя джипа към мен и тръгна да ме гази, а аз се мушнах между спрени коли", разказва пострадалият Васил Богословов.

Джипът е управляван от Вейдат Расимов, с който общинския съветник е имал спречкване и предишен път.  "На 3 февруари бях нападнат от същото лице с метална щанга и едва се откачих и оживях. Успях да избягам по някакъв начин", споделя още Богословов.

Той предполага, че агресията на мъжа е породена от дейността на Васил като общински съветник.

Проверка показва, че Расимов има шест производства - за каране на кола с чужди номера, за шофиране без книжка, унищожаване на чуждо имущество, съден е и за незаконна сеч.

 


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И защо извършителят е бил на свобода, при наличието на изброените 6 други закононарушения?
14
1
 
7
 
! Отговори
7+ преди 3 месеца
Не трябва да има такава държава!
13
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Щом е общински съветник, все има за какво.
12
1
 
10
 
! Отговори
Дедо преди 3 месеца
Във всички села ,с население от тюркски произход ,се занимават основно с незаконна сеч и дърводобив. И това си е така от 30 години. Това се вижда навсякъде. Всеки който влиза в гората да сече е с не българско име.
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ботев възкръснал и се бори срещу новите господари!
10
2
 
4
 
! Отговори
бугарин преди 3 месеца
А мълчи и не казва защо има врагове
9
2
 
5
 
! Отговори
Козъгъзъ дуписе преди 3 месеца
Ааамууу, що прайти дискриминации бате! Права, свобода, турското културно наследство! Анаватан, анасънасиктимини !
8
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Важното е да има работещо правителство. Да, неприятно е да те нападат ***, но за сметка на това можем да влезем в Шенген.
7
0
 
11
 
! Отговори
Цигански башибозук преди 3 месеца
Турското културно наследство в България.!.
6
0
 
20
 
! Отговори
В Делиорманът преди 3 месеца
ДПС електоратът е неприкосновен ! Нищо не знаете за тежкият живот на българите в районите населени с тези пингвини, българите там живея4 все още под турско робство, но политиците не искат да знаят за това ! ДПС в момента пак ще е "златен пръст" и ГЕРБ+ПП/ДБ ще зависят от тях и ще им полегна в краката ! Българинът КУЧЕТА ГО ЯЛИ !
5
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Съкращавайте, съкращавайте ги тези вождове. Прекалено много станаха двама премиери, двама главни прокурори и пет-шест фюрера иФатмака. Много вожд, многоТъп индианец.
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Взел е твърде присърце призива, мачкай дпсегерберастите.
3
0
 
23
 
! Отговори
ами преди 3 месеца
"Расимов има шест производства - за каране на кола с чужди номера, за шофиране без книжка, унищожаване на чуждо имущество, съден е и за незаконна сеч."Ей това е по големият проблем от"борбата с организираната престъпност".Такива селиннджъри има почти във всички по малки населени места и НИКОГА не са се изправяли пред Темида,защото местният "шериф","кмет" и т.н.са свързани по някакъв начин с тях...Вътрешното министерство е крайно време да насочи ресурсите си към такива случаи,иначе само 'алабала"
2
1
 
14
 
! Отговори
Някой преди 3 месеца
Страна на "чудесата"----ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО....
1
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ми пушки немате ли ??? то полиция ясно ,че нема!!!