Погребват Ангел Христов, засилено полицейско присъствие в Дупница

Все още не е ясно как единият от братя Галеви е влязъл в страната
45
Погребват Ангел Христов, засилено полицейско присъствие в Дупница
Снимка: БГНЕС

Починалият миналия петък Ангел Христов, известен като единия от братя Галеви, ще бъде погребан днес. Опелото ще се извърши в храм "Свети Георги" в Дупница.

Още по темата

По предварителна информация близките на Христов са платили целия паркинг пред храма. Очаква се и засилено полицейско присъствие около църквата и градския гробищен парк, предаде Bulgaria ON AIR.
 
Проверяват данни, че Ангел Христов е влязъл в България с документи от държава от Западните Балкани. Погребението трябваше да се състои в неделя, но беше спряно от МВР заради започнали досъдебни производства и назначената аутопсия, която показа, че Христов е починал от инфаркт. Резултатите потвърдиха думите на близките.

Все още остава неясно кога и как Ангел Христов е влязъл в България, като според бившия вътрешен министър Иван Демерджиев със сигурност не е пристигнал със самолет. Неизвестните около смъртта на Ангел Христов стават все повече.

Ангел Христов и Пламен Галев, известни като братя Галеви, се издирват от 2012 година с червена бюлетина на Интерпол след влязла в сила присъда за рекет и изнудване.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: Ангел Христов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Писател След време, ще се намери някой алкохолик писател и романче ще напише за тях. Кой знае, как ще ги величае тези мафиози....!?
19
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Платили за целия паркинг
18
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ами да-това е виден работодател. Създаде работа на толкова *** и не само. Най-светлите умове на България се впрегнаха да излагат всевъзможни хипотези и най-вече изконния въпрос-жив ли е минал границата или мъртъв и откъде е влязъл. Мдаааа....уви, не ще узнаем никогаж така нужната ни истина.
17
0
 
9
 
! Отговори
Роза преди 11 месеца
"....един ще жали,друг ще ме проклина..."Така е,след смъртта на всеки човек има хора,за които той е бил добър,и други ,за които е бил лош!Всички хора се раждат добри и невинни,но по-нататък могат да се появят хора и обстоятелства,които да ги подтикнат да тръгнат по лоши,пагубни пътища!Не си спомням кой беше казал,че в душата на всеки човек живеят две кучета-добро и зло.Побеждава едното-това,което храниш!
16
1
 
6
 
! Отговори
Безплатно ли ще преди 11 месеца
го охранява полицията като бивши колеги, от признателност ? А министерството венци ще поднесе ли ? Егати държавата, признателна на мафията, Пеевски забранен от списъка Магнитски да влиза в САЩ, ние в България сме му толкова признателни, че и в комисия за борба с престъпността го вкарахме, още жив сме му признателни, защо се чудим този мъртвец защо го охраняват ? Този век ще сме така: - ДА ЖИВЕЕ МАФИЯТА, ВЕЧНА ДРУЖБА, НАРОДА БАЛЪК !
15
0
 
13
 
! Отговори
Гвардеец преди 11 месеца
Сестра Галева е поръчала 21 топовни гърмежи по случая. Гвардейци от Президентствотоще маршируват до ковчега по време на отнасяне на тялото до гробищата.
14
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Защо има засилено полицейско присъствие..!? Страхуват се да не откраднат тялото на мъртвеца ли...!?На кого му е потрябвал....!? Каквото търсило, такова и намерило!
13
0
 
12
 
! Отговори
Ритуалчица преди 11 месеца
На опяването главна оплаквачка ще е Мая Общата. Другият брат Галев ще се покаже по Skype .
12
3
 
20
 
! Отговори
Писател преди 11 месеца
Урааа! Събитието на деня ! Един осъден престъпник ще бъде погребван като национален герой ! Новите телевизионни слуги на харвардските шарлатани правят цирка вече 3 дни ! То небяха репортажи как е умрял, каке влязъл в страната, къде е живял, спомени за миналото и настоящето му, прослава на хуманните му грабежи...! Истерията на журналистическия слугинаж се мести ту към полУтиците, ту към мафиозите и престъпниците ! Ето това е ***, братя !
11
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
От Интерпол пращат най искрени съболезнования .
10
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
В България е така.Пазят убийците да не пострадат.Жертвите няма какво да ги пазят.Те вече са пострадали.
9
0
 
17
 
! Отговори
А къщата му преди 11 месеца
музей ще я направят ли ? Църквата ще го канонизира ли ?
8
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тези дни опитват да ни внушат, че тази личност е особено значима. Създава се някакъв тайнствен ореол около смъртта му. Всякакви теории и конспирации. И сега усилено полицейско присъствие, някой да го не открадне и да си го отнесе дома.
7
1
 
6
 
! Отговори
странно преди 11 месеца
Близките защо са платили паркинга!?
6
2
 
10
 
! Отговори
силно учудЕна преди 11 месеца
Защо засилено присъстват полицаи, страхуват се да не избяга ли?!
5
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Защо му е засилиено полицейско присъствие, да не вземе да избега пак ли?
4
0
 
21
 
! Отговори
бе да питам преди 11 месеца
погребението ше се предава ли на живо и по коя телевизия ? щото явно е важно за българския народ след ежедневната информация с която ни заливате .
3
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Засилено полицейско присъствие хахахахахаха..... Абе я направо да му пратим и гвардейци, и да го изпратим с държавни почести бандита му с бандитттт..... Колко хора е затрил, колко майки е разплакал тоя лаййййняр а вие не спирате да пишете за това лекккке.
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Пазят тялото му.
1
1
 
14
 
! Отговори
Ченгета преди 11 месеца
Престъпници