Ограничения на движението в тръбата за Варна на тунел "Витиня"

Предстои ремонт за няколко дни
7
Ограничения на движението в тръбата за Варна на тунел "Витиня"
Снимка: АПИ

През нощта от утре, 19 юни, до петък, 23 юни, ще бъде ограничавано движението в тръбата за Варна на тунел „Витиня“ на автомагистрала (АМ) „Хемус“, съобщиха от Агенция “Пътна инфраструктура” (АПИ).

За да не се затруднява пътуването през деня, през нощта ще бъде ремонтирана пожаро-известителната система на съоръжението. От няколко пожара с автомобили са унищожени елементи от системата и трафикът за Варна трябва да се спре, за да бъдат възстановени.

При извършване на ремонтните дейности от 21:00 ч. до 6:00 ч. трафикът в посока Варна ще се пренасочва от 30-и км на АМ "Хемус" при пътна връзка „Витинска река“ по път I-1 София - Ботевград и при 47-и км - пътен възел „Ботевград“ автомобилите ще  продължават движението по автомагистралата.

Ограничаването на трафика ще е в четири поредни нощи от 21:00 часа на 19-и, 20-и, 21-ви и 22-ри юни до 6:00 часа съответно на 20-и, 21-ви, 22-ри и 23 юни.

От АПИ се извиняват на шофьорите за причиненото неудобство и добавят, че ремонтно-възстановителните работи са наложителни, за да бъде осигурено безопасното пътуване по автомагистралата. Апелът към водачите е да карат внимателно, със съобразена скорост, да спазват стриктно пътната сигнализация и да не предприемат рискови изпреварвания, с които да застрашат безопасността и живота на всички пътуващи.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: Витиня
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Нормално, всяко лято като тръгнат хората да пътуват, почват ремонти по двете "магистрали" до морето. И въпреки това, пак не стават за нищо. От миналата година там е затворено
1
0
 
10
 
! Отговори
Театър Сълза и Смях преди 10 месеца
Ааааа.....сефте!