Жена в основата на скандала, завършил с убийство в Болярци

Напуснала мъжа си и отишла при друг
20 юни 2023 10:48, Стела Стоянова
114
Жена в основата на скандала, завършил с убийство в Болярци
Снимка БГНЕС

Жена е в основата на снощната свада в етническата махала на село Болярци край Садово, завършила с убийство.

Тя напуснала мъжа си и отишла да живее с друг. "24 часа" съобщава, че тя живеела с 20-годишния, задържан за престъплението, но намерила нов любим и заживяла с него. Новият й мъж е син на убития.

Между двата рода около 22,30 снощи избухнал скандал кой да гледа децата от първия й мъж.

Още по темата
20-годишният извадил нож срещу новия свекър на бившата си половинка. Пробол го няколко пъти, после близки качили ранения в кола и потеглили към болницата в Асеновград, но там само констатирали смъртта на 38-годишния мъж.

При сбиването няма други сериозно пострадали, съобщиха от МВР. 

Допълнително са задържани други четирима участници в скандала за хулиганство и един за увреждане на лек автомобил.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
1
 
! Отговори
Кольо преди 9 месеца
За всяко убийство причината се оказва жена. За толкова ли им стигат възможностите на разследващите? е, не сме си и помисли, че може причината да е наркоразпространение или нещо друго, не.
77
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Еее, споминал се е 38-годишния дядо от етническата махала.
76
0
 
6
 
! Отговори
Банкеръ преди 10 месеца
Ъъъъ сига Хелзингския комитет да осъди България,че е допуснала образуването на махали,незаконно строителство и секс с малолетни лица.В наказателния кодекс има едни много хубави текстове.Трябва само да се прилагат.Тогава мераците за свадби в детска възраст ще намалеят значително.
75
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
''етническата махала'',между ''двата рода''....кой век се е случило това?Все едно в някой резерват се разиграва драмата.Абе наричайте нещата така както са си в днешни времена.А материлчето все едно го е писал един от ''двата рода''.
74
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До преведете ми, гледай сега, новия мъж е на 7г. ама бързо развиващо се чавве, та като извади ножа и бащата на 20г. се гътва. Сега чаавето ще се извинява на пра-пра-пра-пра-пра дядо си.
73
0
 
14
 
! Отговори
7+ преди 10 месеца
"етническата махала". WTF?
72
0
 
7
 
! Отговори
Сашо от Варна преди 10 месеца
Никога няма да се бия за жена - жени колкото искаш на улицата и по Света
71
4
 
5
 
! Отговори
ловец преди 10 месеца
традиционните християнски ценности, на хора, които категорично заявяват във фбук, че семейството се състои от мъж, жена и дете. Е, поне няма ограничение от колко мъже да раждат
70
0
 
7
 
! Отговори
M.P преди 10 месеца
Скандал без жена не е скандал .
69
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ИК пази жените и само жените!
68
0
 
17
 
! Отговори
преведете ми преди 10 месеца
Между двата рода избухнал скандал и сбиване между двете фамилии като новия й мъж е син на убития, а стария и мъж е 20 годишен задържан
67
1
 
0
 
! Отговори
гфдгфгф преди 10 месеца
До СтокоТочно този сценарии е описан в книгата Атлас изправи рамене (без частта със залаганията)И беше виден по време на пандемията, когато богатите се преместива в Нова Зенландия докато рискуваха собствения си живот и спореха дали да носят маски и дали да се ваксинират.Човечеството е показваало, че може да се измъкне от подобни ситуации (dark ages в европа е добър пример)
66
2
 
12
 
! Отговори
Стоко преди 10 месеца
В една бъдеща утопия, ние белите ще живеем в чисти и спокойни райони и петък вечер ще залагане онлайн на директни предавания на бой между черни *** и техните роднини, всичките пръкнати в резултат на инцест. Веднъж месечно ще има и масов бой между черни кланове, които ще се анихилират в бой с брадви и чукове.
65
1
 
7
 
! Отговори
Има и друг вариант преди 10 месеца
на тълкуване на стиховете, цитирани от malgiorno a tutti /коментар 60/. Възможно е бащата на лирическия герой да се е оженил повторно за някое младо момиче и това момиче да е започнало любов със заварения си син. В резултат се е родило дете, което законът счита за чедо на онзи, за когото е омъжена майката - това е бащата на биологичния бащана детето. Затова биологичният баща е и брат на новороденото, а то самото е биологично внуче на онзи, който според закона се счита за негов баща. Умен съм,бе!
64
1
 
11
 
! Отговори
Бой за детските пари преди 10 месеца
Едва ли е жена, сигурно още не е навършила 18 г. Но колко ли деца има вече?
63
0
 
9
 
! Отговори
Стенограма преди 10 месеца
Асан: аз ша взема чаветата дет проят; ти вземи тез дет крадатМехмет: тез дет крадат нито ни моат да откраднат. Ти ги вземай, аз искам тез дет просят
62
1
 
11
 
! Отговори
Мисля, че разбрах преди 10 месеца
До malgiorno a tutti - Щом този, който пее тази песен се е сдобил с детенце, което обаче му се пада и брат, значи пеещият е създал това дете от сношение с мaйka cu. Но детето било и внуче на бащата на пеещия. И тук възниква въпросът, защо е внуче - защото е син на пеещия или защото бащата на пеещия е създал пеещия, сношавайки се с дъщеря си? Това може да ни го разтълкува само някой от маалата!
61
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Въпросът е, след като ние зорноволно плащаме издръжката на децата на такива жени, защо тогава се бият двете фамилии? Вероятно спорят кой да взима тези неши пари, които държавата ни заставя да плащаме за издръжка на децата на лица, които не правят друго, освен деца!
60
0
 
24
 
! Отговори
Откачих! преди 10 месеца
Значи, първо е живяла с 20-годишен. Обаче някакъв 38-годишен има син, който е вече достатъчно зрял, за да вземе за жена тази, която дотогава е живяла с 20-годишен. Пита се в задачата, колко деца до този момент й е направил първият й любим - 20-годишният и тя самата на колко години е? Защото ние плащаме издръжката на всички тези създания, които тя произвежда. Нищо чудно и тя самата да е на възраст, когато все още се полагат детски надбавки и за нея самата.
59
0
 
19
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 10 месеца
"Не мина се и време, роди ми се детенце и това детенце и то род си има. Мене брат се пада, на баща ми - внуче, и родата наша почна да се суче" :)