Възрастен шофьор блъсна жена на пешеходна пътека в Сливен

Наложило се е пострадалата да бъде включена на командно дишане
20 юни 2023 19:32, Йоана Цонева
4
Възрастен шофьор блъсна жена на пешеходна пътека в Сливен
Снимка: БГНЕС

На 19 юни, около 9,00 часа, в дежурната част на РУ-Сливен е получен сигнал за настъпило пътно произшествие с пострадал. Инцидентът е станал на кръстовището с булевардите "Бр. Миладинови" и "Хаджи Димитър" в град Сливен.

Лек автомобил „Форд“, управляван от водач на 73 години, е ударил жена на 51 години, пресичащата на пешеходна пътека. От произшествието е пострадала пешеходката, която е получила средна телесна повреда.

Тя е откарана в болнично заведение в град Сливен за оказване на медицинска помощ, без опасност за живота. Участниците в произшествието са от град Сливен.

Още по темата
По случая е образувано досъдебно производство. Това съобщават днес от пресцентъра на ОДМВР в Сливен.

В същото време от областната болница "Д-р Иван Селимински" казаха, че пострадалата жена е настанена в Отделението по реанимация, от където преценяват, че все още има опасност за живота ѝ. При удара тя е получила тежка съчетана травма на глава, корем и крайниците и се наложило да бъде включена на командно дишане.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
Сашо преди 10 месеца
Ето за това трябва да има доживотни присъди!!!
3
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
На 75 години, значи когато демократите завзеха властта преди 33-34 години, той е бил на 41-42 години и е подрипвал и ревал като мага ре по площадите за банани и тоалетна хартия.
2
3
 
5
 
! Отговори
Вуйчо преди 10 месеца
Вдигнахте им пенсиите на папардаците и те почнаха да ги харчат за коли и мотори. А едно време възрастните отделяха от пенсиите си за детски влогове за внуците и седяха на пейките пред блока
1
5
 
9
 
! Отговори
Това е бил преди 10 месеца
Некой дърт комунист бързал е да не изпусне събранието в клуба на Бкпто