Нова трагедия в Айтос: Цистерна уби жена на пешеходна пътека

Загиналата е руска гражданка
16 юни 2023 16:13, Красимир Ангелов
24
Нова трагедия в Айтос: Цистерна уби жена на пешеходна пътека
Снимка: БГНЕС

Товарен автомобил "МАН" - тип влекач с цистерна, е блъснал и убил на място руска гражданка в Айтос. Инцидентът е станал на пешеходна пътека в града.

Сигналът е подаден около 12:44 часа, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Още по темата
Товарният автомобил е управляван от 54-годишен мъж от град Камено. Той е пътувал от железопътната гара в Айтос в посока Бургас.

Извършвайки десен завой, той отнема предимството и блъска пресичащата по пешеходна пътека на зелен светофарен сигнал 61-годишна руска гражданка, постоянно пребиваваща в България. Жената е загинала на място.

Към момента се извършва оглед на местопроизшествието и трафикът се регулира ръчно от служители на "Пътна полиция".

Това е поредният тежък пътен инцидент в Айтос с участието на камиони в последните години.

На 1 септември миналата година моторист загина, след като бе блъснат от ТИР на "кръстовището на смъртта" в Айтос. Преди две години на същото място дрогиран шофьор на товарен автомобил, претоварен със зърно, помете 12 коли. Тогава загина жена и шестима бяха ранени.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
Иван преди 10 месеца
Жената си работеше от много години в Медицинския център, който е в непосредствена близост до кръговото. Точно там шофьорите на големи камиони масово не спазват елементарните правила, които важат навсякъде в България като предимство на пешеходци на зелен светофар предимство на шофьори в кръговото и т.н. Винаги ми е било чудно толкова ли са по скъпи едни камери от човешкия живот. Тежки катастрофи и жертви всяка година и всичко си продължава по старому. Прехвърляне на отговорност и до следващия път
20
2
 
3
 
! Отговори
До falconetty преди 10 месеца
Що плещиш откровени тъпни? ПТПто става на десен завой със светофар! Камион не можел да спре на момента? Той с колко е засилил до десния завой след светофара? Просто не я е видял, но би следвало да гледа предварително, не да си чопли в носа. Пешеходците се оглеждат още на червен сигнал
19
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Завой на десно от такава кабина. Видимост няма. Пешеходката е под прозореца на едната врата.
18
2
 
10
 
! Отговори
До 15 преди 10 месеца
При условие че дори в Румъния всички мпс-та спират щом има някой на пешеходна пътека, аргументи от сорта "ама той камиона не може да спре на момента" са пълна глупост. Щом има пешеходна пътека ще намалиш предварително не да се чудиш как да спреш когато се окаже че има пешеходец
17
1
 
7
 
! Отговори
емигрант преди 10 месеца
имате проблем с манталитета в тая загубена държавица!!!скоро оправия няма да има!!
16
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Уважението ви липсва. Бабичка била, рускиня, един вид не-човек, че дори сама скочила! От куде ви идват тези умнотии? Можеше да бъде ваша роднина. Пак ли такива щяхте да ги плещите тогава? Не е тръгнала на безплатен хотел и пансион, живяла е дългосрочно там. Вероятно е работила.
15
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Жените ако не са водачки на ППС. Много не се интересуват от ситуацията в ляво и дясно на пешеходната пътека . Те са с представата , че всички превозни средства могат да спрат на секундата щом са стъпили на пешеходната пътека . За тях предимството като пешеходец е основно и не го отстъпват.
14
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Да ли е рускиня или друга . Жените не поглежда в страни . Дори най демонстративно стъпват на пешеходната пътека без да гледат , кои и какви са превозните средства . Тези високи кабини под един метър нямат видимост. И трябва пешеходеца да се пази сам . Да предвижда. Когато пресича и да се огледа. А може и да се е хвърлила. Опит за самоубийство
13
1
 
6
 
! Отговори
falconetty преди 10 месеца
До Анонимен И защо чакаш "свободното закупуване на оръжие"? Шубе ли те е, искаш да си сигурен, че ще победиш като си въоръжен, и ще стреляш по шофьорите?! Ти си много жалък, бе бате. Някой шофьор ще ти завре пищова в мишата дупка. ***.
12
9
 
3
 
! Отговори
falconetty преди 10 месеца
Проблема е, че пешеходците им е втълпено от нашите политици, че са с безкрайни права до степен, че се имат за безсмъртни. Но, законите на физиката не могат да се променят с гласуване в народно събрание ;). 40-тонен камион не може да спре на момента, защото бабичката е стъпала на пешеходната пътека. А тя сигурно дори не е погледнала на ляво. Ако беше погледнала, щеше сега да си клюкарства с наборките на пейката пред блока...
11
5
 
6
 
! Отговори
Руси преди 10 месеца
Тоя е за убиване
10
1
 
0
 
! Отговори
НАЧАЛНИК, преди 10 месеца
НА ЗООЛОГИЧЕСКАТА ГРАДИНА... ПАРК ИСТОРИЧЕСКИ ЛИ МУ КАЗВАТЕ,ДА!?!?апропо..да я пишат СВО......
9
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Уелкъм то Пъмпкин ленд
8
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ще спираш ти газа, а?
7
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Лоша работа. А можеше да сгази и нормален човек.
6
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Освен де би ли имало и пъл ни и ди оти в България чета! Браво! Шофьорите са за разстрел, чакам свободно закупуване на оръжие и след това кой как може! Не бих го допуснал този до съд, макар и рускиня да е! Утре може семейството ми, бам! А прокуратурата да и го тур а!
5
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Камионите в Айтос създават проблеми от десетилетия, нищо ново. Случаят ще се забрави и ще се повтори след няколко месаца или догодина.
4
1
 
15
 
! Отговори
До 2 преди 10 месеца
Ако беше изхвърлен на времето на килима, щеше да не пишеш сега неадекватник такъв
3
5
 
4
 
! Отговори
Мисиркиииии преди 10 месеца
Срещу цистерната е образувано досъдебно производство
2
33
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ако си натискаше парцалите в богатата и уредена русия, сега щеше да е жива. Какво прави във вражеска България?