АМ "Тракия" остава затворена от Нова Загора до Ямбол

Движението по обходния маршрут е натоварено
14 юли 2023 16:11, Александър Попов
17
АМ "Тракия" остава затворена от Нова Загора до Ямбол
Снимка: БГНЕС

Автомагистрала "Тракия" от Нова Загора до Ямбол в посока Бургас остава затворена за движение, заради щети по пътната настилка, съобщиха от областната полиция в Сливен.

Около 9:30 часа тази сутрин, на 269 километър на магистралата, се запали тежкотоварен автомобил с ремарке, натоварен с лепило. След ликвидиране на произшествието са причинени щети по пътната настилка и предстои Агенция "Пътна инфраструктура" да предприемат съответните действия. До приключване работата на екипите, движението по магистралата остава спряно.

Превозните средства се отклоняват по обходен маршрут през Нова Загора по път II-66, който се включва на пътен възел "Детелина" по път I -6 при Сливен, след което по път II-53 в посока към пътния възел за АМ "Тракия" при Ямбол. Движението по обходния  маршрут е изключително натоварено. От полицията призовават водачите да се движат внимателно и да не предприемат рискови изпреварвания./БТА
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: АМ Тракия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
6
 
3
 
! Отговори
Хихи преди 9 месеца
Бургас да е новата столица или главен град на държавата България и току виж и няма проблеми само яхти и джетове и отракани жендери от Созопол со Шкорпила само столица, летища, и големи яхти... големи ами големи
16
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Селянията е голяма джигитите са без контрол и те наистина се мислят за недосегаеми и безсмъртни лошо че при тях няма адекватна политика и наказание и то сериозно
15
12
 
11
 
! Отговори
Стефани преди 9 месеца
Вие ако само знаете кои са им началниците и директорите на пътната агенция няма да припарите до магистрала Тракия и всички вие незабавно ще хванете пътя към Гърция...! Всичко е гнус и гнило никой не го е еня за безопасното ви пътуване,а да спомена и не на последно място и органите на реда МВР могат да ви оверя че няма и дори пукнат полицай по цялата магистрала до Бургас
14
6
 
10
 
! Отговори
Инструкция преди 9 месеца
Отиваш на море разни камиони пълни с слама *** които хвърчат навсякъде мизерия пълна ако стигнеш до морето пак мизерия пълна Ем те това е...!!!!?
13
4
 
13
 
! Отговори
Симеон преди 9 месеца
Забранете движението на тежкотоварни автомобили по магистрала Тракия незабавно вие луди ли сте бе
12
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Те българите нали не ядат асфалт, затворете я цялата. *** ще кара пак 6-7 часа както преди.
11
7
 
9
 
! Отговори
Пепи преди 9 месеца
Тука за някакви селяци от София се напрегнаха хората. А то от София никой вече не ходи на нашето, всичка са в Гърция. То като погледне човек генофонда по морето и му става ясно, че наистина на морето са се събрали само ***:)
10
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Картофена нива Тракия,това е Тракия,не е никаква магистрала.И държавата ни такава.Цяла пролет спаха,сега на 40 градуса правят реманти.Е,наистина няма такава държава.Ония ден 150 кг прасе се разкарваше по Тракия.Докато съществува този свят,ще си останем мизерна държава.
9
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Провинциалисти с МПСта бате, става страшно!!Когато си оставил вчера магарешката каручка и си яхнал 200-300 коня па било то и 20 годишен дарак става така.
8
5
 
8
 
! Отговори
Ханко Брат преди 9 месеца
Супер-точно селяците от София когато идват към Бургас!)))))
7
0
 
9
 
! Отговори
Stefan преди 9 месеца
То работната да върви НО с цената на какво защо по тази натоварена магистрала не се забрани в тези жеги движението на товарни превозни средства, преди си беше така а сега човешки животи и повредени пътни настилки
6
11
 
2
 
! Отговори
Хемус преди 9 месеца
Цялата магистрала да им затворят докато не се построи Хемус. Те там си имат магистрала и подбалкански път и се обявяват върли противници на строежа на Хемус, вземат се за нещо повече от живеещите на север от Стара планина. Заслужават си напълно страданията, да им се множат дано.
5
3
 
11
 
! Отговори
Ядрен вампир Z преди 9 месеца
2014г работих международен шофьор.Тъкмо бяха отворили отсечката от Ст.Загора до Ямбол и викам мали като се върна от работа ще пътувам до Ямбол по магистрала ще спестя сумати време.Връщам се,паля колата отивам и разбрах защо и викат черноморската магистрала.Вълните по новата отсечка бяха по големи от море с червен флаг.А беше път на 2-3 месеца.Последно миналата година минавах от там.Изпотроших си бракмата
4
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
На тиквата крадлива магистралите са това,магистрали без пътни възли,качиш ли се на нея и до края няма слизане. Да излезе и да каже защо няма изграден пътен възел при Кермен (на три километра от катастрофата), въпреки че по първоначален проект го имаше,но за да има за шкафчинциту и да бърза,сто пъти им нареждаше да променят проектната документация. Иначе се бие в гърдите като макак, колко строил,колко градил,а то е едно нищо, както всичко негово.
3
7
 
19
 
! Отговори
АНТИ МАГ. ТРАКИЯ преди 9 месеца
Лятото когато отиваш на море ,ако не те отбият заради камион със лепило ще е нещо друго !!! Инаше един управлява 11 г и отгоре утрепа се магистрали да строи !
2
2
 
12
 
! Отговори
Ааа преди 9 месеца
"се запали тежкотоварен автомобил с ремарке, натоварен с лепило" - сигурно , който мине оттам се надрусва от изгорялото лепило.
1
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Този път не е магистрала, преди поне спирахте камионите лятото, ама сега нали прибирате пари от ТОЛ-а за кюлчета и не ги спирате, съжалявам че не се махнах преди 20 години от тази ***!