Спецакция на АМ "Тракия" в платното по посока София

Коли и камиони се проверяват през определено време
24 юли 2023 11:58, Александър Попов
6
Спецакция на АМ "Тракия" в платното по посока София
Снимка: БГНЕС

Полицията провежда специализирана операция на АМ "Тракия" в района на Пазарджик. Проверява се целият трафик по магистралата в по платното за София, каза говорителят на пазарджишката полиция Мирослав Стоянов.

"През определен период се извършват проверки и се пропускат в една строго определена обезопасена зона леки, лекотоварни и товарни автомобили, които подлежат на щателна проверка. В специализираната полицейска операция по така наречения широкообхватен контрол са включени екипи на областната дирекция на МВР в Пазарджик, сектор пътна полиция, районно управление Пазарджик, представители на Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация", Агенция "Пътна инфраструктура", Националната агенция за приходите и Агенция "Митници". Работата на съвместните екипи продължава. Още веднъж ще повторя, регулярно се спират през определен период от време леки, лекотоварни и товарни автомобили, като всяка една от участващите страни извършва инспекция в рамките на своята компетентност. Тази специализирана полицейска операция ще продължи през деня", заяви Стоянов, цитиран от БНР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: КАТАМ Тракияпроверки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Току що стигнах София от Бургас. Един полицай не видях сигурно много съм се бил концентрирал в/у подскачащата пътна настилка, наречена магистрала и не съм ги забелязал. Нищо, ще чакам фиша - дали съм профучал с +12 или с плюс 14км/ч повече от допустимото - т.е дали съм карал със 100 или 110 на прекрасната ни магистрала с прекрасните ограничения на права отсечка, но пък добре скрити зад обрасли знаци.
5
0
 
1
 
! Отговори
Te4o преди 9 месеца
До Анонимен А това, че на път с 3 платна без никакви предпоставки за проблеми по него трябва да караш с 50 dali също ne е глупост, нали ама трябва да правим хранилки? Когато оправят ограниченията на скороста да съответстват на пътната обстановка, тогава ще спра да ползвам Waze и ще спазвам знаците стриктно. До тогава аз ще съобразявам скороста с пътната обстановка без да правя опасни ситуации и да застрашавм някой и ще си ползвам Waze.
4
0
 
4
 
! Отговори
Samo minavam преди 9 месеца
Чудя се, откъде е този кураж, да караш с над 130, по така наречената, магистрала Тракия
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен Това с Waze е страшна глупост. Винаги са ми били смешни разни такива, които като видят предупреждание, при ограничение примерно 70, едва минават с 40 през полицаите, после яко газ. Все едно не ги виждат всички какви са. Толкова ли не може да се кара според правилата ?Полицията не си върши добре работата, това е ясно. Но и почти никой на пътя не спазва правилата и все полицаи или пътищата са им виновни
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Каква е тая полицейщина? Караш си и щателна проверка? От къде на къде?
1
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Всички минават покрай полицаите като агънца заради Waze. Забранете достъпа на приложението до интернет на територията на България! За да има някакъв ефект...