Удари в лицето, ритници в корема - бой заради чадър на плажа

Пострадалият твърди, че агресорът бил французин
179
Удари в лицето, ритници в корема - бой заради чадър на плажа
Снимка: БГНЕС

До ръкопашен бой стигнаха французин и българин на Южното Черноморие. Причината - място за хавлия на плажа в Поморие. Двамата мъже имали претенции към мястото, на което да легнат. Френският гражданин е освидетелстван от съдебен медик след схватката.

Съпругата на пострадалия – Людмила, обясни, че са били група от петима души, когато се настанили под чадър. Спасител обаче им казал че той е негов. Отместили се настрани.

„След това мъжът се върна и започна да настоява по груб начин, говорейки на английски, да се отдръпнем, защото жена му искала да използва чадъра. Отговорихме, че сме на достатъчно разстояние и отказваме да се отместим”, разказа тя пред Нова телевизия.

Людмила не може да си обясни физическия сблъсък, защото мъжът ѝ бил легнал. „Посегна да вземе телефона си, за да се обади на полицията и получи няколко удара в лицето, както и ритници в областта на корема и краката”, поясни още жената.

Пострадалият Джуди сподели, че вече се чувства по-добре, но има болки по лицето. „По никакъв начин не съм го предизвикал. Бял легнал по гръб, а той започна да ме удря по очите и по челюстта. След това ме ритна по корема”, допълни потърпевшият.

Людмила коментира, че никой не се притекъл на помощ, въпреки многото възмутени около тях. „Този човек предходния ден е бил агресивен към друга група. Две свидетелки дойдоха, за да дадат доброволно показания”, заяви тя.

Оттук нататък пострадалите ще предявят граждански иск, информирали са и френското посолство в страната ни. От полицията обясниха, че техен екип е дошъл на място след инцидента. И двете страни, участвали в конфликта, са разпитани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още по темата: плажчадърПоморие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
2
 
4
 
! Отговори
Хектор преди 9 месеца
Абе стават такива работи ама пред децата да биеш баща им.........Имах такъв случай със малкия ми син и избягнах сблъсък със такава *** и то във моя вход точно по тая причина, до последно мълчах за да избегна схватка. Разбира се помня и дай Боже да го засека отново така ще го ошамаря без предупреждение че ще му събера очите ....
112
4
 
8
 
! Отговори
Житан преди 9 месеца
Тоя е французин, колкото аз съм космонафт.
111
2
 
9
 
! Отговори
В. преди 9 месеца
В събота и неделя по морето има много странни бургазлии. Обикновено се отчитат пред зетя-чужденец, с безплатен плаж. Околните непременно разбират за прелестите на Червено Море, откъдето щастливата двойка идва на поздравят пътьом родата. Това не значи, изобщо, че спасителят има право да проявява агресия. Явно се е "упражнявал" в удари с ритници по хора. Независимо дали чадърът е негов, много е загазил.
110
2
 
4
 
! Отговори
Я, па Я преди 9 месеца
До Анонимен 111. На онези командоси им забранили да стрелят, хайде бе!!! Много ясно, че няма да стрелят срещу цивилни, обаче... Това са командоси, около 6-7 човека, пребити от "кмета, даскала и попа" на селото. Те каква бойна подготовка имат, сакати ли са били, без раце и крака ли са били, та са се оставили 3 човека да ги смелят от бой, даже са се опитали да ги прегазят с джипа който ги е чакал. После като излизаха от болницата (даваха ги по ТВто) изглеждаха трудни за рисуване.
109
8
 
17
 
! Отговори
Я, па Я преди 9 месеца
Много от французите са доста самонадеяни и арогантни ***. Хората в Койловци и Мечка-Плевенско добре знаят как се действа в такива случаи. Сега са извадили късмет, че не са попаднали на дивите селяни от Северозапада, а на безобидни интелигенти.
108
1
 
10
 
! Отговори
Мнение преди 9 месеца
Така е като се презастрои. Места за настаняване - много, чадъри - малко и нагъчкани един до друг. Някой винаги ще се пльосне на 20 см. от теб, като се измести сянката, трябва да се разправяте. Чадърите да са на разстояние поне 5 метра един от друг. Да заработи най-сетне приложението за запазване на чадъри и шезлонги онлайн, като важи за ВСИЧКИ плажове, без изключение. Като си запазиш и платиш за чадър, ще си го използваш когато искаш и когато и решиш да отидеш на плаж - той ще е свободен.
107
0
 
8
 
! Отговори
ХХХ преди 9 месеца
Повече от коментиралите са прочели само заглавието ! Мързи ги статията да прочетат ама бързат да пишат коментари и да излязат глупци !
106
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
"<div style="position: absolute; top: -1000px; height: 1px; overflow: hidden;">Цъ, цъ, спасителят правилно го е пребил, човекът си каза по телевизията, че ще си поеме отговорността, но явно тия "французи" са си го търсели. Да благодарят, че не са попаднали на ония от Коиловци, щото те бият френски командоси. - Днеска имаше коемнтари, че и нарязаното момиче си го е търсило. А и за "битите командоси" - онизи им беше наредено, да не предпиемат действия. Иначе щешед аима 5 застреляни.
105
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Идват френски командоси - бият ги. Идва Джуди - бият го. Закономерност някаква...
104
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Наблюдател - Не знаех, че нациалността на човек е важна, при взимането на подобно решение. Къде трябва да отиде един "истински" французин?
103
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Селски батки, няколко на брой, са почнали да ритат човек на земята. Същите, когаот някой от техните се гътне, пускат сълзливи песнички в YouTube и гледат лошо. Не осъзнават, че ТЕ са женчовците.
102
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Навсякъде обикалят разни дебели, напомпани и татуирани ***, дето нямат 2 лева в джоба да пият едно кафе на плажа и това да се сбият с някой по-слаб или стар е максимума на възможностите им. Бих предложил да се основе един чуждестранен легион в помощ за Украйна и там да отиват да си хабят енергията и агресията, достатъчно са прости да ги застрелят почти веднага и след това може да се ползват вместо чували с пясък по окопите...
101
2
 
14
 
! Отговори
Алекс преди 9 месеца
Мутроморието докато не се изчисти от мутри и батки не бива да се посещава.Изглежда французинът и жена му са търсачи на силни усещания.Намерили са ги.
100
4
 
11
 
! Отговори
Nick преди 9 месеца
Така е в бантустана, където буци, просто киро, пеевски/доганя и мекия асен властват :)
99
4
 
15
 
! Отговори
Наблюдател преди 9 месеца
Толкова е и французин този, щом въобще отива в претъпканата свобода зона
98
0
 
7
 
! Отговори
Наблюдател преди 9 месеца
Пак добре, че не е било бой за паркомясто.
97
2
 
8
 
! Отговори
Ром'с преди 9 месеца
Еми ще се глоби "10 лв " и ще се пусне...Ганьфско правосъдие..
96
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
И?
95
3
 
21
 
! Отговори
Panosh преди 9 месеца
Това не са спасители а се изживяват на мутри от как се помня.Прости момчета основно чалга фенове.
94
4
 
10
 
! Отговори
Бански преди 9 месеца
Чудя се ако на мястото на французина беше Багата или Пулев ?Дали (спасителя) щеше да посегне.