Удари в лицето, ритници в корема - бой заради чадър на плажа

Пострадалият твърди, че агресорът бил французин
179
Удари в лицето, ритници в корема - бой заради чадър на плажа
Снимка: БГНЕС

До ръкопашен бой стигнаха французин и българин на Южното Черноморие. Причината - място за хавлия на плажа в Поморие. Двамата мъже имали претенции към мястото, на което да легнат. Френският гражданин е освидетелстван от съдебен медик след схватката.

Съпругата на пострадалия – Людмила, обясни, че са били група от петима души, когато се настанили под чадър. Спасител обаче им казал че той е негов. Отместили се настрани.

„След това мъжът се върна и започна да настоява по груб начин, говорейки на английски, да се отдръпнем, защото жена му искала да използва чадъра. Отговорихме, че сме на достатъчно разстояние и отказваме да се отместим”, разказа тя пред Нова телевизия.

Людмила не може да си обясни физическия сблъсък, защото мъжът ѝ бил легнал. „Посегна да вземе телефона си, за да се обади на полицията и получи няколко удара в лицето, както и ритници в областта на корема и краката”, поясни още жената.

Пострадалият Джуди сподели, че вече се чувства по-добре, но има болки по лицето. „По никакъв начин не съм го предизвикал. Бял легнал по гръб, а той започна да ме удря по очите и по челюстта. След това ме ритна по корема”, допълни потърпевшият.

Людмила коментира, че никой не се притекъл на помощ, въпреки многото възмутени около тях. „Този човек предходния ден е бил агресивен към друга група. Две свидетелки дойдоха, за да дадат доброволно показания”, заяви тя.

Оттук нататък пострадалите ще предявят граждански иск, информирали са и френското посолство в страната ни. От полицията обясниха, че техен екип е дошъл на място след инцидента. И двете страни, участвали в конфликта, са разпитани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още по темата: плажчадърПоморие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Положението с туристи е както положението с учениците.Гледат да ги задържат независимо че правят глупости и хората се оплакват от тях.
32
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
тотално ча,лгариз,ирана държава!
31
5
 
35
 
! Отговори
Смешници преди 9 месеца
Повече от 20 г. Не ходим на Бг черноморие там е ужасна мизерия и мутращина последно ни откраднаха плажните кърпи от тогава не сме стъпвали там и няма и да стъпим. Изродииии
30
0
 
34
 
! Отговори
3migrant преди 9 месеца
същите и.д.ио,ти са и по бг пътищата!святкат с фаровете, засичат и гледат като зомбита!!!кеnefa bg !!!
29
25
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Българите трябва да се подкрепяме и да си помагаме.На този плаж е имало много мъже и е можело да се справят с французина за нула време и да извикат след това полицията.
28
3
 
5
 
! Отговори
морски преди 9 месеца
На този град му викаха Подморие, защото при зимни бури морето влизаше на сушата...
27
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Понеже в момента фокусът се измества към лекаря, нека тези, които го правят, отворят книжките на адвокатите и съдиите и да види кое се квалифицира като средна и кое като лека телесна повреда. ФАКТЪТ Е, ЧЕ ЗАКОНИТЕ СА НАПИСАНИ ТАКА, че да ни колят по-лесно. ПО ЗАКОН, който е гласуван и приет и упражняват ОТ ПОЗНАЙТЕ КОГО, това се води лека телесна. ГНУСНО, ГАДНО, НО ФАКТ! Лекарят не е виновен. Виновен са всички тези в съдебната и парламента, които го натискат и мачкат с безумията си!
26
9
 
13
 
! Отговори
Френския циганин преди 9 месеца
Само в България си мисли, че всеки туземец му разпъва чадъри ! По цял ден се влачи полупиян и наглее за да избива комплекси, понеже във Франция се промъква като мишка след работа да не го барнат черните нинджи !
25
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Затова по морето е добре да се избягват дискотеките и баровете - пълно е с надрусани и неадекватни.
24
2
 
27
 
! Отговори
Приматна България преди 9 месеца
Добре дошли в страната на умнокрасивите балкански при мати! Вместо усмивка зъбене и един в корема или между краката! Силния печели, ако нямаш убедителни аргументи напр. ножче с най-малко 30 см убедителен аргумент или някакъв въздушен пистолет или най-малко 10 000 волта контактно поздравление като митничарите в Торонто!
23
3
 
6
 
! Отговори
решението преди 9 месеца
Затвирете границата с ЕС че няма места.
22
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 11По света ако турист налети на бой на местен то полицията ще вкара туриста в затвора.
21
4
 
24
 
! Отговори
Един там преди 9 месеца
Малък, но много "умен" народ сме ние Българите..После чакаме туризъм да развиваме!? От 15 години една стотинка не съм изхарчил на мутроморието в България..
20
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ей злобен народ Само да видят заглавие за нашето море и започват да плюят без да четат даже. Все хора дето никога не са били и не могат да си позволят да отидат там
19
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Без нож и пищов няма шанс да се добере до плажа.
18
2
 
11
 
! Отговори
възмутен преди 9 месеца
България е пълна с *** и побойници. Няма контрол ,В сучая , ако българинът не си е платил чадъра предварително, означово, че със сила установява някаквособствен насилническо раво.
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Този КойтоИма мъже налитащи на бой за това че си решил да сваляш жена им след като им си се извинил и си им обяснил че не си знаел че момичето им е жена.
16
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Извинете, има една умряла крава на плажа! Това е жената на французина, пече се без чадър.
15
15
 
16
 
! Отговори
<><> преди 9 месеца
Сега очаквам много българи да си сложат френското знаме по профилите с надпис "аз съм Франция" нищо че бабаита е франсе , а пострадалия българин !
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
И кой победи :)))