Двама задържани за убийството в Гоце Делчев

Версиите са любовна връзка или наркоследа
2 авг 2023 13:44, Стела Стоянова
15
Двама задържани за убийството в Гоце Делчев
Снимка БГНЕС, архив

Двама душ са задържани за убийството в Гоце Делчев, съобщи БНР.

Тази нощ около 2,05 часа на тел. 112 е получено съобщение, че в района на ул. "Полк. Борис Дрангов" мъж лежи на пътното платно. В близост до него имало тротинетка. Пристигналите на място полицейски служители и екип на Спешна помощ установили, че мъжът е починал.

В областта на шията е констатирана прободна рана.

Още по темата

Уведомена е Окръжна прокуратура. Образувано е досъдебно производство, а работата по установяване на всички факти и обстоятелства, свързани със случая продължава.

По неофициална информация като заподозрени за жестокото престъпление тази сутрин са задържани мъж и жена, твърди "24 часа". Предполага се, че те са нападнали 39-годишния Васил в района на заведение в Гоце Делчев. Намушкан бил с нож в шията, имал и рана на главата от удар с тъп предмет. По непотвърдена информация причината за конфликта била, че жената преди време имала отношения с Васил, но се разделили. Мъжът е познат на криминалистите. Проверява се и дали освен любовна драма в убийството няма и някаква наркоследа.

Двамата задържани се разпитват, за да се установи съпричастността им към тежкото престъпление. Проверяват се и записи на видеокамери в района и в града, за да се установи движението на извършителите на престъплението.

Васил е работил преди време като строител на обекти в София. Според профила му във фейсбук работи в автокъща при свой роднина.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: гоце делчевубит мъж
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Бързат да се избиват преди обнародването на новия закон . После ще е по-трудно откъм смекчаващи обстоятелства.
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Махленска наркосвада между дилъри. Нищо интересно.
10
1
 
9
 
! Отговори
И.А.Т. преди 8 месеца
Бог да го прости Васко. Който го познава от близо знае, че беше добър по душа, весел, готов винаги да помогне... Както всеки човек и той си имаше неговите грешки в живота, Но не заслужаваше тази участ! :(
9
3
 
5
 
! Отговори
ловец преди 8 месеца
преди време споделих новина в една група че жена наръгала мъжа си и роднините и помогнали после. Реакциите бяха смях и обиди защо не съм постнал против насилието срещу жени
8
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
И сега...ще има ли Протести или ...това е само поредният бял мъж който е ЗАГИНАЛ а не пострадал. Това не е интересно, опорките на НПО-та и на Козяк не плащат на "свободните и демократични медии" за такива битовизми! Белият мъж да мре, но ще ревем за всяка наркоманка, която е изяла шамар! Къде сте бе тротоарни хю$мнета...мъжл$та с лакирани ноктета и жени с наболи мустаци? Това ли ви е правото да скачате за жена, но за убийство на мъж да мълчите!
7
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
И сега кво праим, правозащитниците? Мълчим.
6
3
 
11
 
! Отговори
Нане преди 8 месеца
Айде сега всички бангии де се развяват по сутрешните блокове на шрошките тивита, да кажат пак що е то садизъм от жени... ===)))
5
1
 
8
 
! Отговори
При нас преди 8 месеца
третополовите,таквиз работи нема!!!Леля Асена ще поведе ли протестното шествие?
4
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ако беше с кола щеше да мине през тях и да се спаси. Тротинетките убиват!
3
1
 
17
 
! Отговори
Пак преди 8 месеца
Урви. Колко случая имаше на побоища уредени от жена между бившия и настоящия. Убити, пребити, наръгани.
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Арестуват и мъж за да замажат положението
1
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Жена е и е изневерила. Така както правят всички жени. В днешните времена на феминизъм обаче жената не се преследва от НК. Винаги мъжете са виновни за всичко.