Приключиха ремонтите на АМ "Тракия"

Готово е пътното платно
3 авг 2023 12:56, Росен Стойчев
7
Приключиха ремонтите на АМ "Тракия"
Снимка: БГНЕС

Приключиха ремонтите на АМ „Тракия“, които предизвикаха километрични задръствания през изминалите няколко дни. Това съобщиха от АПИ. Ремонтните дейности по магистралата, в участъка между Карнобат и Българово, вече са приключили, казват от агенцията. Между 31 юли и 2 август, в двукилометров участък е фрезована настилката и е положен нов асфалт.

Още по темата

На въпрос на БНР защо това се случва в разгара на летния сезон, от АПИ коментираха, че са били наложителни за „подобряване състоянието на активната лента на автомагистралата и осигуряване на безопасността на движение“.

Завършил е и ремонтът на пътното платно при 316-ти км в посока София. Отстранени са щетите по пътната инфраструктура, нанесени при произшествието с камион, при който товарът му се разпиля на платното. В отсечката вече са възстановени около 48 м ограничителни системи в двете посоки на средната разделителна ивица. Не са планирани ремонтни работи на автомагистрала „Тракия“ в област Бургас до края на летния сезон, допълниха от агенцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: магистралаТракияготов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Велев преди 8 месеца
Специално в област Ямбол, ремонтите на Тракия не са приключили. Вчера свалиха пласт от асфалта от пътния възел Ямбол(Сливен) в посока София.
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
А участакът Н.Загора - Ямбол в двете посоки когааа?
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Че то АМ ли било тва ..
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Магистрала? Това? Как не ви е срам, бе? То такива кръпки има, че все едно аутисти са правили ремонта. И сега като паднат температурите есента, вода се просмуче, замръзне... и се разшири?? прас. и още по-големи кратери. Физика за 7-ми клас. Някой май няма завършено даже и основно образУвание...
1
2
 
7
 
! Отговори
нн преди 8 месеца
Маркировката кога? Само кръпки по всички главни пътища и магистрали! Как не сме се саморазправили с вас се чудя направо.