Жена е в спешното във Враца след побой

Пребил я мъжът, с когото живеела на семейни начала
4 авг 2023 13:30, Стела Стоянова
45
Жена е в спешното във Враца след побой
Снимка БГНЕС, архив

За нов случай на домашно насилие съобщава полицията във Враца.

Жена е била приета за преглед след побой в Спешно приемно отделение в Многопрофилната болница за активно лечение "Христо Ботев" във Враца, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.

Сигнал до органите на реда е подаден от медиците в центъра. Жената е на 50 години, от Криводол. По думите ѝ на 1 август ѝ е нанесен побой от мъжа, с когото живее на семейни начала. Тя е прегледана, няма данни за травматични увреждания, се уточняват в съобщението на полицията.

Още по темата
Образувано  е досъдебно производство.

Междувременно вчера 62-годишен мъж от Оряхово бе задържан за 72 часа, след като е нанесъл удар по главата на съседката му, съобщава Нова тв.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Не вярвах на Боко като каза, че "матрялът е лош", пък излезе прав, тиквата му с тиква.
36
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Какво да очакваме от общество, което 30+ години се чалгаризира и опростачва?! Семейни ценности - 0, морал-0, масово родители бачкатори на ммайната си, децата се самоотглеждат къде с баба, къде с дядо, по фейстайм, всичко е оставено на произвола. Ами от първите 7 започва всичко, та и през 3 минути да ни казвате, че е пълно с изверги и всякакви ***, няма да се изненадаме! В този сбъркан свят, дано успеем да опазим децата си..
35
4
 
0
 
! Отговори
Сега преди 10 месеца
Поради натиска за приемането на Истанбулската конвенция ще ни занимават с пиянските и наркоманските изцепки на всякакви изпаднали. Където се сбият пияни мъже и жени, а жените пияници са колкото мъжете, ако не и повече, това ще е извънредна новина. Вчера на близката спирка имаше една такава смесена алкохолна групичка, която вече беше почнала да спори и боя беше много близо. Това ще са основно новините докато тока става с 30% по- скъп. Наясно ли е плебса - зрелища без хляб това ни чака.
34
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Направо епидемия се разраства тия дни, всеки ден излизат пребити от мъжете си жени. Ще си я наложат тая ИстаМбулска конвенция и това е. То Истанбул се оттегли от нея, но у нас ще я приемаме, че голема полза за нечии джобове.
33
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Бавно и полека вървим към приемането на Истамбулската конвенция! Много зор видяха, докато се опитват да ни промият мозъците!
32
2
 
2
 
! Отговори
Еврогейец преди 10 месеца
Тая жена да не е Мара отварачката,тя обича да я дънят и да и насиняват гъозовете, а след един два дена да му прощава на любовта, като се снима в ламборджинето му.Като е бие значи е обича!
31
3
 
10
 
! Отговори
Не преди 10 месеца
усещате ли как лекичко ни подготвят за конвенцийката?
30
2
 
11
 
! Отговори
Гошо преди 10 месеца
"Тя е прегледана, няма данни за травматични увреждания, се уточняват в съобщението на полицията" Тая сега бита ли е или е казала че са я били
29
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
В следствие на Ковид се отключиха много психични отклонения и е мъже а жени. 2 години затворени по къщите, линейки вият по улиците, не на всеки му издържат нервите. Така е било след всяка пандемия - лудница
28
1
 
6
 
! Отговори
Дони преди 10 месеца
Е, такъв стабиуен веке трудно ше го разлуби...
27
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Жени,бягайте от такива мъже!Те първо заплашват,после бият и накрая убиват.Не си го причинявайте!
26
3
 
8
 
! Отговори
Евала преди 10 месеца
Добре де! Бият жените, бият ония от другия бряг, лошо! Обаче... твърде много от сегашните девици са по-нагли, по-нахални, по-развратни от момчетата. Все клипове в Нета за бой МЕЖДУ момичета. Една варненска певица с яка дупара имаше един от ***.качите си Мма бияч, сега друг пак бияч. Е, тези мъжаги не обичат да им изневерява кифлата с която ходят, ако и да не могат да я задоволят. И следва пердах заради рогата дето им слага, защото са големи мъже, натъпкани с анаболи, но с меки пистолети. Кой е?
25
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До а кога ще има, амиииииии когато мъжете започнат да говорят, че са малтретирани. Как да знаем кой е бит, че да отидем да му помагаме? Нали така казвате на жените. Ми тръгвайте си бе, какво правите там? Щом я бият, значи си го заслужава. Ми и при мъжете е така. Дайте гласност. Я ги покажете къде са тези жени, които малтретират мъжете си. Веднага заставаме в тяхна подкрепа. Ама статистически мъжете са по-големи убийци и по-свирепи. Случайност? Не, зъвпитание!
24
4
 
2
 
! Отговори
ГЕРЕН преди 10 месеца
МИЛОСТ АБОРИГЕНИ СМИРЕНОСТ ДОБРОТА И МАЛКО ПОВЕЧЕ МИСЪЛ НЕ АЛКОХОЛ НАРКОТИЦИ. НЕ СТЕ ВЕЧНИ "МЪЖКАРИ" ЩЕ ГО ДУХАТЕ ТАМ У КАНАЛО. И ПОСЛЕ ЩЕ СЕ ВЪРНИТЕ ТУК КАКО ЖЕНИЧКИ В ПОЛИЧКИ И ТЪПИЧКИ.
23
6
 
5
 
! Отговори
K преди 10 месеца
САМО ГЛЕДАЙТЕ КАК ЩЕ ВИ ИЗВЪРТЯТ НОМЕР УЖ ЛОШИ МЪЖА,ЖЕРТВИ ЖЕНИ НАКРАЯ ЩЕ ВИ УДАРЯТ ДЕЦАТА.Р3ЛИГИЯ НЯМА ДА ИМА В УЧИЛИЩЕ ДА ГИ УЧИ НА МОРАЛ,ЗА НЕРАЗБРАЛИТЕ ДОБРОДЕТЕЛИТЕ СА ОТ РЕЛИГИЯТА.АМА НА ЧАС ПО ДОМАШНО НАСИЛИЕ ЩЕ ИМА,ДА МУ ОБЕСНЯВАТ НА ДЕТЕТО,КАКВИ СА МУ ПРАВАТА,БЕЗ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ТОТАЛНО ЗАЛИЧАВАНЕ ТОТАЛНО,ИДЕ ВРЕМЕ 9 БОЛНИ НА ЗДРАВ ЩЕ МУ КАЗВАТ ЧЕ Е БОЛЕН
22
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Облъчването продължава.
21
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ударна пропаганда!
20
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Прави впечатление, че медиите умишлено публикуват само такива новини през последните дни! И така ще е, докато приемат в Наказателния кодекс удобните на Американското посолство текстове! После естествено продължаваме по старому - на никой не му пука реално за жертвите на насилие, защото ако му пукаше, и в момента има достатъчно строги закони!
19
2
 
7
 
! Отговори
до Атонимен преди 10 месеца
""""От сутрин до вечер едно хубаво нещо няма по новините."""" ------- Е, ти кво искаш ся, да тъ лъжим!? -)))))
18
3
 
18
 
! Отговори
Офанзивен дефанзив преди 10 месеца
Ама че заглавие! Думи като "побой", "пребил я е", а в статията се казва, че няма данни за травматични увреждания. Тогава за какво говорим, за шамар ли? Какви побои, какви пребивания, какви 5 лева?! Аман от манипулативни статии! То вярно, че сега са модерни и докато глуп***_вото правителство не ни вкара в ИК няма да мирясате, но айде поне малко се въздържайте! Толкова сте ни писнали на всички от последните дни, ужасно глупави и манипулативни медии!