Галин Цоков свиква национално съвещание за новата учебна година

Разглежда се готовността на училищата
1 сеп 2023 07:12, Росен Стойчев
39
Галин Цоков свиква национално съвещание за новата учебна година
Снимка: БГНЕС

Министърът на образованието и науката проф. Галин Цоков свиква национално съвещание с началниците на регионалните управления на образованието за създадената организация за старта на новата учебна година, съобщават от МОН.

Още по темата


На националното съвещание ще бъдат обсъдени готовността на училищата и ще бъдат докладвани предприетите действия през последните два месеца по области. По обяд в петък в сградата на областната управа във Варна министър Галин Цоков ще даде информация за резултатите от съвещанието и ще съобщи подготвяни промени в организацията на обучението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: училищеГалин Цоков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
7
 
9
 
! Отговори
??? преди 9 месеца
Защо на даскалите постоянно им вдигат заплатите, след като нивото на образованието не се подобрява, даже се влошава ???Ей така, за един приятел питам!!!
15
1
 
8
 
! Отговори
Професор преди 9 месеца
по педагогика на Запад никъде няма........................да се знае.................на тоя само като му видях темата на дисертацията разбрах какъв учен е..............гола вода!!!!
14
5
 
4
 
! Отговори
България преди 9 месеца
уж е в западния лагер...................а в университетите ни още се учат псевдонауки като педагогика и има институти като БАН................на запад няма академии, там наука се прави в университетите!!!
13
0
 
7
 
! Отговори
До Картечаря Ханс от преди 9 месеца
Човекът има 3 деца и семейство, не е гей..............а това, че бил крал трябва да се докаже в съда!Всеки е невинен до доказване на противното, нали???
12
6
 
2
 
! Отговори
Наука преди 9 месеца
е психологията, но не и педагогиката.....................ако не ми вярвате, се поревете в сайтовете на западните университети и ще разберете!!Българите уж сме в западния лагер , а продължаваме да бълваме спецове по комунистически и псевдонауки като педагогика.................ужас.............това трябва да спре!!!!
11
0
 
1
 
! Отговори
Картечаря Ханс от SS преди 9 месеца
10 чувал съм ме Разбира и от кражби и че е гей
10
1
 
3
 
! Отговори
До Картечаря Ханс от преди 9 месеца
Румен Овчаров от БСП не е професор но е инженер - физик..............и много разбира от ядрена физика............в новите партии такива специалисти няма...........има само псевдопрофесори и псевдоакадемици!!!
9
1
 
4
 
! Отговори
педагогика преди 9 месеца
Ако педагогиката е наука.............аз съм гений и двукратен Нобелов лауреат...................хаха......................голям смях.......................професор по педагогика.................тия университети започнаха да бълват професори на конвейер!!!
8
3
 
2
 
! Отговори
Картечаря Ханс от SS преди 9 месеца
7 Що у БСПто или у Иzраждане видел ли си сериозен учен?Може и да има на купена диплома.
7
5
 
8
 
! Отговори
@ преди 9 месеца
В това правителство никъде не видях сериозен учен.............премиерът Денков, академик по физикохимия и колидна химия, а специалист по сапуните...............хаха...................голям смях ...............тоя професор по педагогика...................хаха..................такава наука има само в Москва и София..........педагогиката е комунистическа псевдонаука!!!
6
0
 
2
 
! Отговори
Unkle преди 9 месеца
Fester
5
3
 
4
 
! Отговори
В западните преди 9 месеца
университети никъде не се учи педагогика..................това е една комунистическа псевдонаука....................а тоя е професор по педагогика!!!Все едно аз да се пиша професор по риболов или по сваляне на жени!!
4
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тоя е професор по педагогика....................такава наука няма.................на Запад никъде не се учи педагогика..................науки са физика, химия, биология, психология и т .н.!!!
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Къв е тоя? Погледни " Мин на отбраната" ! И тоя същият! Бе тия с " конкурс" ги е избирал МутроКомуниста! Оставка Изчадия! И нови Честни избори!
2
1
 
7
 
! Отговори
33 г, с вишу, безраб преди 9 месеца
обучават новите роби. добре че отдавна излязох от матрицата
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
ПРОФЕСОР по несъществуващата наука педагогика!!!