Мотоциклетист загина след удар с кола в Стара Загора

Инцидентът е станал на кръстовището на „Цар Иван Шишман“ и „Ген. Гурко“
7 сеп 2023 14:51, Елка Василева
17
Мотоциклетист загина след удар с кола в Стара Загора
Снимка: архив, БГНЕС

Мотоциклетист на 41 години е загинал при пътен инцидент тази сутрин в Стара Загора, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.

Инцидентът е станал в центъра на града на кръстовището между улиците „Цар Иван Шишман“ и „Генерал Гурко“, а сигналът за него е получен в 9:45 часа.

По първоначална информация катастрофата е настъпила между лек автомобил, управляван от 31-годишен мъж, и мотоциклет, управляван от загиналия. Водачът на лекия автомобил е тестван за употреба алкохол, отчетен е отрицателен резултат. Работата по случая продължава.

Инцидент с мотоциклетист, който загина, стана в края на юни т.г. на разклона за старозагорския квартал „Зора“, по главния път между Стара Загора и Нова Загора.
(БТА, Павлина Дудева)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Един вредител по-малко.
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
На кръстовища с такива имена на улиците (Цар Иван Шишман и Генерал Гурко,) това вече е втора катастрофа след софийската когато бе убит 15 ученик Николай. Нищо чудно украинските русо-българо фоби да са се разпасали. Със сопите и тоягите към моста на дружбата. БойСтриганьеГлад Чемудън Сал КихиефУрина.
13
1
 
6
 
! Отговори
Кило преди 7 месеца
Имам мотоциклет , карам мотоциклет , обожавам да го разглабят зимата и да го човъркам .. но знам че не съм по як от автомобил . Такава тъпотия като пази моториста няма , всеки се пази сам за себе си
12
2
 
11
 
! Отговори
1 преди 7 месеца
Имам апартамент до кръстовище на два булеварда в центъра на Пловдив.Давам го под наем,но се наложи 3 месеца да живея там.Всяка нощ се състезаваха мотои.диоти,чакаха да им светне зелено,отпрашваха с *** газ и 150 децибела шум.Помолих шефа на фирмата поддържаща светофарите да оставят след 24 ч.само жълта светлина и терорът понамаля.Попитах шефа на КАТ дали могат да направят нещо,но този тапир само измуча нечленоразделно.За мен остава загадка,защо плащаме заплати на несъщесъществуваща полиция
11
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
На 41 трябваше да има мозък, но не било писано. Почти в обедно време, на центъра, на 60 метра от детска ясла, изверга е карал със 90 и е намерил странично комбито. Ядосвайте се, блъскайте ми минусоте, но: Никакво съболезнование за семейството, бял ден да не видят дано, изверга беше потенциален убиец, само божията намеса е убила него, а не някое невинно дете във центъра на града, защото и на пътека ако пресича, няма предпазване от мотор хвърчащ безконтролно с 90 по градски улици!
10
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Това място е писта за такива.
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До някой път__алкохола не, той не убива, само дрогата и скоростта, а?...
8
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Двуколесните терористи в Стара Загора са на специално интелектуално ниво и няма да ми казвате, че имало изключения и че имало всякакви хора, каращи всякакви неща и да не си правя прибързани заключения. 2-3 квартала са се отървали от шумовото замърсяване на поредния донор. Супер - мен ако питате!
7
2
 
4
 
! Отговори
някой път преди 7 месеца
и водачите нямат ден . Може да зарадва с органите си няколко човека . дрогата и скоростта убиват .
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Сега и там да направят едно кръгово , заради случая!
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
с колко е бил мотора, щото оная права между стара и нова загора е над 10 километра.... (онзиден минах оттам и бях впечатлен каква права е...)
4
2
 
19
 
! Отговори
Hoqsn преди 7 месеца
Нека повече от тези приключат.. защото е факт колко много тормозят всички, с наглите си избушени ауспуси...
3
0
 
12
 
! Отговори
... преди 7 месеца
Мотора по Гурко с колко е карал?
2
1
 
10
 
! Отговори
>>> преди 7 месеца
Жалко....има още толкова много...
1
8
 
4
 
! Отговори
Гошо преди 7 месеца
Бог да го прости :(