Борисов: Българите могат да получават по три милиона лева на ден

Призив за отхвърляне на вето
24 окт 2023 20:55, Росен Стойчев
122

Ако в петък отхвърлим ветото на президента, от вторник българите ще получават по 3 милиона лева от "Лукойл" всеки ден. Това е, което ги притеснява. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщи Bulgaria ON AIR.

Той е озадачен от настояването на Кирил Петков ветото да бъде отложено за след изборите.
Още по темата


"Г-н Петков казал, че ако в петък има заседание и нещо се случи, няма да получат парите по Плана за възстановяване. Аз казвам обратното. В петък, когато ние трите партии отхвърлим ветото, те ще рапортуват в Брюксел, че законът е приет и може да се получат парите и няма да чакаме чак 8-и. Аз го казвам много добронамерено. Не знам защо нервничат", коментира още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още по темата: Бойко БорисовBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До къде стигнахме корумпираните Гербери да бранят със зъби и нокти евроатлантизма, а уж десните партии да бранят руски интереси. Има нещо много сбъркано в политическата система у нас.
97
1
 
4
 
! Отговори
toti преди 6 месеца
АЗ си мислих,че магьосниците са свършили ,ато бате ТОЯ ОЩЕ ЛЪЖИ НАРОДА И ОН МУ ВЕРВА па даже и ,,ръка му целуват''........НО ДОБРЕ Е ДА ИМА ТАКИВА ЗА ИСТОРИЯТА ,та да знае идното покуление КОЛКО ЖАЛКИ СА БИЛИ БАЩИЦИТЕ ИМ ,да гледат как са ги ОГРАБВАЛИ ,А ТЕ СА ГЛЕДАЛИ И ПЛЕСКАЛИ С КЪРВАИ РЪЦЕ !!!
96
2
 
12
 
! Отговори
Прокурор-следовател преди 6 месеца
Наистина българите биха получавали по 3 000 000 лева на ден,ако ти конфискуват откраднатите 8 000 000 000 евро /скрити вЛивански банки и офшорната зона Делауер в САЩ /, които сиоткраднал през последните 10 години, докато си управляваледнолично страната !
95
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Гласувайте за него,че как е отслабнал. Няма кюлчета, няма гюбеци! Лоша работа!
94
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Приятни сънища!
93
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Гласувайте за Него!!Той знае как да ги открадне тези 3 милиона на ден а вие пак ще пиете по една студена вода!!
92
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Нереално ми се струва.По-скоро някой ще си слага парички в чекмеджета,а ние ще плащаме по-висока цена на бензина.
91
2
 
10
 
! Отговори
Ала бала преди 6 месеца
Освен ако не си на хранилка при буци, не виждам друга причина да вярваш на измишльотините му.
90
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
'' Не знам защо нервничат '' ................................. говоренето между политици през медиите не е добър знак, да не говорим колко е глупаво ...
89
4
 
6
 
! Отговори
Одрискан ционист преди 6 месеца
Какво става със сухоземната операция на еврейте в Палестина? Оцапахте ли бикините бе ционисти, а бе краваророби?
88
2
 
11
 
! Отговори
Радослав преди 6 месеца
1. Като си толкова уверен защо за 12 години не започна да ги събираш и кога прокуратурата ще те съди за престъпна немърливост и нанасяне на щети на държавният бюджет в размер на милиарди левове?2. Който си мисли, че ще види нещо от тези пари се лъже жестоко, това е просто поредната каца която ОПГ гроб иска да набара и източи.3. Ако си мислите,че печалбата на Лукойл ще падне се лъжете жестоко, ние данъкоплатците ще плащаме тези пари чрез по високи цени заради по високи данъци!
87
0
 
3
 
! Отговори
До90 преди 6 месеца
Разбрахме се малките"променители"въобще да не ги споменаваме и най малко пък ДС внуката!
86
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Toя не се ли увлече в предизборните си лъжи?? 3 млрд на ден... до сега подаваше оглозган кокал на народа, но точно за изборите - по 3 млрд на ден. Ехх... не знам какви хора гласуват вече за тоя човек.. Явно е голямо лапане по общините, че е така загорял да се рекламира.
85
1
 
6
 
! Отговори
Понти преди 6 месеца
Спора е за едни 5 000 000 лева на месец, които взимат ППиДБ, но не дават на ГЕРБ. Това е такса спокойствие, плащана от Лукоила на властта, която и да е тя. Другото е театър!
84
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Хора, не разбрахте ли? Всеки българин ще получи по 3 милиона от вторник. Правилно ли разбрах или сънувам ???
83
2
 
4
 
! Отговори
Идеалист преди 6 месеца
85Могат, ако не сте вие от Некоалицията на Войната. Ако не си ти, Баце, предател на всики ивсико. Много са те смразили обикновените гербери, които не крадят ( има и такива ). От тези избори нищо няма да стане, хората се канят да не гласуват или да зачеркнат " Не подкрепям никой" Най-добре Бългатия да се обяви на международен търг и който даде най-много да ни взема.....
82
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До: Питам се,къде са "борците"против Русия -Христо... Отговарям ти приятел. До изборите ще се крият, на принципа като мълчим ще изглеждаме по-умни. Гледах дебата за София. На въпрос - ако станете кмет, кой кмет на европейска столица ще поканите. Отговора на ПП ДБ кандидата беше - на Ротердам. Не знаех че е столица. Та явно не само про100 Харакирчо е про100, а при тях е пандемия. Нищо дайте му на кандидатчето един мандат, може/нека да се научи. Ако бях аз, щях да поканя на Калипетрово.
81
2
 
2
 
! Отговори
Хубаво преди 6 месеца
дори интервю стана, хубави новини се казаха. Само не разбрах как се казват двамата или тримата българи, дето ще взимат отсега нататък по 3 милиона всеки ден.
80
1
 
7
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААААА преди 6 месеца
Посолството - Иска Да Си Присвои Роэинерията - Да Направи Бензина по 5 Лева - И Да Ни Го Тууурри на Всички - Деебел и Коорав......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА
79
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Който обещае на Буцан едностайно в ЦСЗ за 20 г.за него гласувам