Младежи закъсаха на Белмекен, три часа пожарникари се пробват да стигнат до тях

Над 300 сигнала за паднали клони и дървета има в Пловдив
26 ное 2023 15:18, Красимир Ангелов
53
Младежи закъсаха на Белмекен, три часа пожарникари се пробват да стигнат до тях
Снимка: БГНЕС

Екипи на пожарната от Пловдив и Пазарджик се наложи да спасяват две групи младежи, тръгнали в снега с леки автомобили за Белмекен и Перущица. По пътя те закъсали, а на огнеборците отне три часа да стигнат до тях, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.

Над 300 сигнала за паднали клони и дървета има в Пловдив. В момента улиците са проходими при зимни условия. Част от дърветата са нанесли щети на автомобили.

20 пясъкоразпръсквача и 32 снегорина обработваха пътните артерии. В момента целият състав на общинската фирма "Чистота" работи на терен, навън вече са и бригади ръчен труд от "Градини и паркове", които разчистват падналите клони.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
баба мара преди 5 месеца
сега да платят разходите аз не желая да плащам за прос-ти хора
36
0
 
9
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 5 месеца
мн глупави хора има у БГ ....ама МНОГО !
35
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Хаха, наборе, имам 20 години изживяни в "социализъма", затова съм наясно, какво зло беше. И съм за младите сега, които не помнят тази проказа комунизма. ТВУ, знам, какво е и лагерите ви ги помня, и, как ставащо и неставащо го брояха за едно. И мързела ви, и, как крадяхте, кой, откъдето свари. Добре, че това никога повече няма да се върне.
34
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен до 30 Те горките пубери знаят ли от коя страна се хваща лопатата? Дреме ми на сайдера! Камината гори......Не мога да ги мисля и тях..!
33
4
 
5
 
! Отговори
Хемус преди 5 месеца
Горе базата на Белмекен се използва за смъркане и пиенеот големите спортисти!То и резултатите после показват какво е тренирано
32
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
до 35 Те ей такива като теб с мортуза финито през бай Тошово време ги пращаха в ТВУ моментално. Пубер пиклив, даже не знаеш какво е ТВУ!
31
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Бай ви Тошо да го .... Мортуз, финито, никога повече
30
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Абе, смислов, влизахме и във вълни, които за следващите 35 години още не съм виждал, а живея на 20 метра от морето. Къмпинг Градина беше отнесен и 84 та и 91ва, беше август. Спасителите гонеха хората и всички се бяхме наблъскали, към Червенка. Такива вълни никога повече не дойдоха, за съжаление. Оставете хората да живеят, като хора, не, като българи. Стига сте разсъждавали, мрънкали, съдили.
29
4
 
12
 
! Отговори
Ядрен вампир Z преди 5 месеца
На всички с БМВ-та трябва полицията да им взима ключовете и да им ги връща лятото.
28
4
 
17
 
! Отговори
това са глупави хора преди 5 месеца
От три дни предупреждават за лошо време и много сняг. Призоваха хората да не пътуват, освен в случай на крайна необходимост. След като те не се съобразяват, не виждам причина да се хабят ресурси да ги вадят от преспите. Като нямат акъл - никой не е длъжен да им ходи по петите и да им оправя бакиите!
27
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
до 30 Те горките пубери знаят ли от коя страна се хваща лопатата? Това да не ти са младежи от Националната спортна академия през бай Тошо?
26
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
здрави, прави младежи, вероятно спортисти отишли на базата да тренират ?! За 3 часа да бяха хванали по една лопата щяха да изчистят няколко километра от пътя, хем да си направят една безплатна тренировка
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
от 28 Едно уточнение...преди 25 години имаше черен флаг, сега само червен като най-голямото предупреждение за опасност.
24
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Разбира се че трябва да има глоби за тези пикльооовци! В морето ако влезеш при червен флаг е 1000 лева глобата. При черен не ми се мисли колко е. Трябва да си самоубиец да влезеш на 4-5 метра вълни в морето. Защо да няма и в такива случаи глоби?
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
21 Това неговото си беше откачено наистина, но човекът беше много опитен планинар и много добре познаваше маршрута до връх Ботев. И винаги се е оборудвал като за ядрена война образно казано когато изкачваше върхове. Но въпреки това колкото и да си опитен и оборудван с храна и екипировка пак си е откачено в такова време. Него искаха да го съдят, защото държавата хвърлила средства за спасяването му. Не знам дали го осъдиха.
22
5
 
7
 
! Отговори
До дедо Стефчо преди 5 месеца
Ходил съм в казарма , специалноста ми беше да взривявам бтр-и и всякакви други машини ....и казвам че подобни машини могат да свършат много добра работа в "подобни" ситуации ....наводнения и т.н. дори да патрулират по границата да плашат амуджите пак щяха да свършат работа , а не да ги подаряваме ! Да не кажеш че подръжката им е скъпа ? Ами преди управляващите не са карали последни модели лимузини ..явно за това са имали пари ...
21
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
От 5 дена предупредиха че ще има много сняг, тия накъде са тръгнали? Сега да полагат един месец обществено полезен труд!
20
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Сега да платят на пожарникарите за разходите,за да им дойде акъла.
19
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
до 21 Тия дано ги глобят, ама ме накефи оня откачалник преди 7-8 години който във виелица и снеговалеж и никаква видимост тръгна да изкачва връх Ботев. Няма връзка с роднините си и те подават сигнал на втория ден. Тръгват доброволци и спасителни служби да го издирват в такова време. А той пича си спретнал палатка,сложил си газовия котлон вътре,оборудвал се с сланина ядки и коняк+ трева и цяла седмица стоял в подножието на върха при -20 градуса. След това сам се върна, а ония още го търсеха.:)))
18
1
 
4
 
! Отговори
Истанбулец преди 5 месеца
Ако няма закъсали жени и момичета, НЯМА ПРОБЛЕМИ!