Бясна учителка към първокласници: Ти мозък имаш ли, ма? Ще ти разбия устата!

Скандално поведение на преподавател в училище в Оряхово
7 мар 2024 09:27, Петър Бойчев
137
Бясна учителка към първокласници: Ти мозък имаш ли, ма? Ще ти разбия устата!
Снимка Пиксабей

Сигнал за скандално поведение на учител в час в първи клас в началното училище „Св. св. Кирил и Методий“ в град Оряхово доведе до скандал в града, показа репортаж на Би Ти Ви.

Родители на първокласник изпратили запис до телевизията, на който се чуват обидни квалификации, викове и грубо отношение към децата от страна на тяхната класна ръководителка. Категорични са, че реакциите ѝ са недопустими и настояват за намеса на отговорните институции.

Родителите, изпратили видеото, първо забелязали, че детето им се променя в негативен план – то постепенно започнало да се затваряло в себе си. Ето защо решили да проверят какво се случва, тъй като в класната стая на първокласниците нямало камера.

На 19 февруари родителите предоставили записа с обидните квалификации на директорката. Срещнали се с нея в неформална среда – в дома на директорката. Тя им обещала да вземе мерки, но след това последвали заплахи към родителите, че ще бъдат съдени, защото записите са незаконни.

„Безобразни сте, да не казвам отвратителни… При теб неудобство няма – ти си опериран от срам. Ти срам нямаш никакъв. Как от по-голямо ще извадиш по-малко, ма. Кое не разбра, ма? Вие глави имате ли, ма? Вие безмозъчни ли сте? Аз ще ти разбия устата…“, се чува във записа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Това не е сигнал а донос. !
23
8
 
4
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 2 месеца
А, дали освен "службогонци и фашисти" както пишеш, 15, няма и комунисти, понеже те са най-склонни да се държат така. Наследили са го от ЦоциализЪма. 'баси!...
22
3
 
7
 
! Отговори
Няма спасение преди 2 месеца
Ако не е учител, ще е родител. Майка ми до ден днешен ме пита "ти имаш ли акъл?!(***)" за елементарни неща. Толкова ми е дотегнала, но вече си няма никого, освен мен.
21
12
 
24
 
! Отговори
Фед Красивия преди 2 месеца
Всички коментиращи и възмутени!!!Много добре обаче знаете,какви са днешните деца,дори първокласниците,които са израснали с навряния таблет,че да може майката да е на фейса.Овиквайте учителката.Няма проблем.Първо докторите ви виновни,вече няма специалисти почти навсякъде.Вече чакате за записване на преглед.После няма да има и кой да ви учи/гледа децата!!!Докторите ви бяха виновни,сега даскалите!!Само не и политиците!!
20
6
 
19
 
! Отговори
Какъвто преди 2 месеца
Министър Денков, такива и подчинените му!
19
7
 
13
 
! Отговори
Бой преди 2 месеца
Хвани учителката, удари директорката...
18
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
е кво да направим че е бозмозъчно отрочето на въпросната майка - кой знае какви ги говорило и творило, но записите там са изтрити
17
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Браво на даскалката, децата са говедца и точно това е начинът да се справи човек с тях. Не е лошо да им шибва и по някой шамар, но това вече е друга тема.
16
6
 
24
 
! Отговори
Диплодок преди 2 месеца
Навремето имахме и по-ненормални учители.Географът редовно ни побийваше с палката.На никой обаче през ум не му е минавало да слага камера.Това е УЧИТЕЛ!Станахме хора.Сега децата растат чувствителни егоисти с чувство на безнаказаност, които се сриват при първия житейски провал.От прекалено глезене и презадоволяване.Учителите не знаят какво да ги правят, някои изперкват , като в горния случай, който естествено не е нормален.Ноо...крушката си има опашка.
15
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Това не е прецедент! В Бургас, у-ще Любен Каравелов положението е същото! Цялото ръководство ( с много малки изключения ), като се почне от охраната на входа, медицинското лице, психолог, част от учителите, дирекцията са службогонци и фашисти! Няма любов към детето и професията, има постоянен психически тормоз над децата, особено над 'неудобните' и тези със специални потребности. Създават интриги, изпокарват родители, клевети и лъжи. Тия само инспектората ги оправя. Това е масово. там е ОПГ!
14
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не мисля, че е изолиран случай. В доста такива случаи родителите просто не разбират или смятат, че е нормално да се крещи по децата.
13
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
В България всичко е на ГЕРБ-ДПС. Затова градовете с българско малцинство като Разград, Кърджали, Казанлък и т.н. остават опорката на нарko kapтела ГЕРБ-ДПС със техните кметове.
12
2
 
10
 
! Отговори
ахахха преди 2 месеца
Не знам, не знам. Аз редовно решавам такива математически казуси - добавям и вадя моето по-голямо от по-малкото на жена ми. Резултатът винаги е верен и често получавам шестици.
11
11
 
5
 
! Отговори
Pappi Hanns преди 2 месеца
БГ-станските учители трябв да се бият всеки ден, и да се къпят със златен дъжд от урина от класа си--при първия звънец в 07:30 ч.
10
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Родителите на децата днес не възпитават и ги препращат други да им свършат "домашната" работа!
9
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Бий за да те уважават :)))
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
..и ко от туй
7
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ако е виновна учителката да си понесе отговорносттНо има голяма вероятност записът да е монтаж?! Зощото в повечето излъчени по тв. такиви звукозаписи са монтирани.И това го пише не защото имам симпатии към едната или другата страна, а защото го зная. Такива родители монтират какви ли не устройства за подслушване / в диадеми на главите, в джобове, в раниците и т.н./.Записването е 3-4 дена.След това има изтриване,наслагванена глас,промяна на дицибели и т.нар.звукозапис се предоставя на тв-те.
6
15
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Мина времето, когато учителя бе пример за следване. Те сега децата са по-възпитани и знаещи от учителите и това ги изнервя. Училището вече не е това което беше...Да се надяваме, че поне семейната среда ще си върши работата.
5
9
 
31
 
! Отговори
само питам преди 2 месеца
"Как от по-голямо ще извадиш по-малко, ***". Ами може, според мен. Даскалицата да се уволни! родителите да я съдят!