Момче е прието в болница след пушене на "вейп" устройство

Непълнолетният е бил в неадекватно състояние
8 апр 2024 13:28, Елка Василева
7
Момче е прието в болница след пушене на "вейп" устройство
Снимка: архив, БГНЕС

Непълнолетно момче е прието в болница в Стара Загора в неадекватно състояние, съобщиха от МВР. Съобщението за пострадалия тийнейджър е получено в Районното управление (РУ) на полицията в Гълъбово в неделния ден.

Момчето е настанено за лечение в болницата без опасност за живота. При проведена беседа с него то е заявило, че около 22:30 часа в събота е пушило "вейп" устройство в Гълъбово, предоставено му от 19-годишен мъж.

Извършена е проверка на адрес в Гълъбово, обитаван от 19-годишния, където са намерени и иззети две устройства тип "вейп". Той е задържан за срок до 24 часа. В РУ-Гълъбово е образувано досъдебно производство.

Работата по случая продължава под надзора на Окръжна прокуратура-Стара Загора.
(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от Снимка на деня
Лято през април - слънчево и топло във вторник с градуси до 27°
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Проблема не е във Вейпа, а каква течност е имало в електронната цигара! Използвам Електронна цигара от 4 години без никакви проблеми (никога еднократни)!
5
0
 
8
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 седмици
По неграмотна статия и новина не можахте ли да си измислите, става въпрос, че тоя е пушил някаква синтетична дрога заместител на канабиса и е много вредна, нищо чудно че е стигнал до болница неадекватен, тия дроги и правят мозъка на мармалад.
4
0
 
3
 
! Отговори
Непълнолетен VS 19г преди 3 седмици
Само като прочета в статията непълнолетен, т.е. може да има 2 деня до навършване на 18години, но за сводката е такъв и оня съученика му дето биле 19годишен мъж ако е повтарял една година, да не стане накрая че са били съученици. Не мога разбера защо се държи от поредното селско изпълнение да се направи новина за първа страница. Били намерили у някого 2 цигари марихуана, и вече е най-големият престъпник в страната...
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Европеец с главно Е. Искаш да се съберете, за да покажете колко много сте наркоманите в България? Жалко за теб, ако след тежкия работен ден няма с какво да разпуснеш, освен с наркотици. Мога да те успокоя. Скоро ще можеш да разпущаш по цели дни, защото никой няма да те вземе на работа.
2
4
 
18
 
! Отговори
До “Е”вропееца 1 преди 3 седмици
ncиходесните наpkoмани пак първи коментират! Като искате леки наркотици, идете в Германия, или в Нидерландия и уMpeте от препушване, или свръх доза с нещо ПО-ТАКА :D Ненормалници на ППДБ!
1
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Вейпове, наргилета, хелове, бетове - все неща, които убиват и съсипват децата ни, но нито една партия няма смелостта да забрани. Преди 89-та не беше така и държавата раждаше възпитани и дисциплинирани младежи и девойки.