Такси блъсна две момичета на тротинетка

Пробата за алкохол на шофьора е отрицателна
15 апр 2024 11:47, Стела Стоянова
31
Такси блъсна две момичета на тротинетка
Снимка БГНЕС, архив

Таксиметров автомобил е блъснал две деца, които се придвижвали с тротинетка. Инцидентът е станал в Кюстендил, съобщиха от полицията.

46-годишен водач на таксиметров автомобил е блъснал на пешеходна пътека в града тротинетка, с която се придвижвали две 12-годишни момичета. Пострадала е водачката на тротинетката, оказана й е медицинска помощ. Тестът на водача за употреба на алкохол и наркотици е отрицателен.

Досъдебно производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: такситротинетка
Още от Страната
Втори сме по ръст на цени на жилищата в ЕС
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Две пикли на една тротинетка, ненаучние от родителите си как се пресича на пешеходна пътека, така че да ти важи предимството. Трябваше да слезе и да им увърти два шамара бакшиша.
30
1
 
2
 
! Отговори
ПорЦелан преди 2 седмици
В 99.9% от подони случаи, скутерастите или колеластите са виновни.
29
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До ЕмигрантНе се пеняви за когото и да гласуваш в България няма значение.
28
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Един на колело щях да го отнеса, тръгнал да пресича голям булевард вечерта на червено в тъмното с тъмни дрехи. Добре, че реагира на време и наби спирачки, че щяха да ме дават в новините ако го бях блъснал. Че в България има много джигити има, но не винаги вината е на шофьора, да знаете.
27
4
 
3
 
! Отговори
Алооо 11-то пепи преди 2 седмици
къде в Испания са ги забранили, я кажи в кой град или село е тази забрана ! Всеки тук манипулира и ***, а дори не е напускал кошарата за овце !
26
2
 
15
 
! Отговори
Ямболски цървуль преди 2 седмици
100% хлапетата са изскочили засилени на пешеходката и таксиджията е нямал време да реагира.Виждал съм няколко такива случаи с колелета и тротинетки.
25
2
 
4
 
! Отговори
Емигрант преди 2 седмици
До 22 - триенето на постове означава само едно,диктатура и контрол и ти си го призна тук,да наистина ме трият,но защо е така е въпрос на размисъл!Осъзнаваш ли,че си под контрол и зависимост от политици шмекери и корумпета-НЕ НАЛИ,щом се радваш,че ме изтрили значи не осъзнаваш,че ти контролират дори радостта?И да аз не харесвам България,такава каквато е днес,нито каквато е била преди преврата,но каквото и да обясня тук няма да ме разберете каква искам да бъде,защото нито предавате,нито поемате...
24
0
 
1
 
! Отговори
До 19 мак+ак преди 2 седмици
Ами смей се бе това рядко може да ти се случи в България, от Парламентът ви се борят това почти да не ви се случва ! Помагам ти, но дали разбираш защо се смееш е друг въпрос, мозъкът ти няма да ти разреши размисъл !
23
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Емигрант е, който напуска България да мие гзве в някъде. Имигрант - който пристига!
22
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Не се занимавайте с Емигранта, момчето (уж) е от Сидни и да спами на всякъде му е забавлението. Ама щото вече директно му трият постовете по всички медии и за това вече не си казва от къде е :) Но не е добре човекът: болна мисъл и неистова омраза към България.
21
2
 
3
 
! Отговори
Емигрант преди 2 седмици
До 11 "пепи" - я пак повтори, че са ги забранили в Испания ! А защо в МЕДИЯМАРКТ се продават от всякакъв вид мощност тротинетки но всички с ограничение на скоростта до 25 км/h ! Вече се продават и в КАРЕФУР и ЕЛ КОРТ ИНГЛЕС, не лъжи без да знаеш къде се намира дори Испания на картата ! Испания е държавата в ЕС с най-голям ръст в продажбите на тротинетки, ако са забранени ще се купуват ли толкова, дори в Испания е задължително да се движат по шосето, а не по алеите за колелета !
20
3
 
7
 
! Отговори
СофиянецЪ преди 2 седмици
Карам и кола и тротинетка и в случая категорично не защитавам пострадалите момичета! Никога не пресичам пеш. пътека карайки тротинетката и НИКОГА не разчитам на предимството си, пресичайки на пешеходна пътека. Гeрбepaститe и специално Фaндъka в София имат огромен грях, че убедиха пешеходците, че са безсмъртни на пеш. пътеки, след което боядисаха цяла София в зебри и с това си "решиха" всички проблеми. Другите градове повлякоха крак по челният пример ... и после всеки ден сгазени "безсмъртни" ...
19
1
 
7
 
! Отговори
мак преди 2 седмици
До Емигрант. Разсмя ме. Навсякъде по света ими джигити или пияни на пътя, злобари, пещерняци, агресивни, тротинетки, които пречат, има злополуки всякакви. България не е изключение. Много се превъзнасяш.
18
6
 
1
 
! Отговори
Емигрант преди 2 седмици
Емигриралите хора се наричат по-различен начин ! ЕМИГРАНТИ - спрямо отпуснатата страна и ИМИГРАНТИ - спрямо приемащата страна ! Друга поправка ще направиш ли г-н "многознайко" под 13-ти пост ?
17
3
 
5
 
! Отговори
Оффф преди 2 седмици
Браво на човека!
16
3
 
4
 
! Отговори
Яснооо преди 2 седмици
Емигранта е тротинетка
15
4
 
2
 
! Отговори
До 13 преди 2 седмици
Това как ще изпиша никът си не е твой проблем а мой и не показвай повече заетост на мозъкът си, че няма такава функция ! Никой няма да ме глоби, не злобей мишок, а помисли в какъв батак си се родил и не смееш да потърсиш сам изход, с поправка на правопис се постига само "навеждане" преди "лазене"....
14
5
 
3
 
! Отговори
Емигрант преди 2 седмици
"ПRИМАТ" под цензура, това е достатъчно за да се разбере, че не живеете свободно, а под диктат и контрол ! Дори нямате право на правилни думи !
13
3
 
5
 
! Отговори
Испанеца преди 2 седмици
До Емигрант Бегай да бачкаш че бригадира ще те глоби . Ти си толкова емигрант колкото ... А и не знам дали знаеш - всички европейски граждани при смяна на държавата си са имигранти . С И . А не с Е . Ама явно не знаеш .
12
11
 
4
 
! Отговори
Емигрант преди 2 седмици
Пишете ми минуси да докажете, че съм прав, че сте пещерняци, човешките взаимоотношения ви липсват, *** познават уважението, но вие НЕ ! Заровени са главите в батака и няма надежда да ги надигнете ! Толкова сте зле с разумът, че не можете да си изберете дори свестни политици, въпреки, че САЩ и Великобритания ви показаха корумпираните вие пак не сте разбрали и на изборите пак ще ги вкарате в НС за да им осигурите имунитет и чекмеджета с пачки !