Такси блъсна две момичета на тротинетка

Пробата за алкохол на шофьора е отрицателна
15 апр 2024 11:47, Стела Стоянова
31
Такси блъсна две момичета на тротинетка
Снимка БГНЕС, архив

Таксиметров автомобил е блъснал две деца, които се придвижвали с тротинетка. Инцидентът е станал в Кюстендил, съобщиха от полицията.

46-годишен водач на таксиметров автомобил е блъснал на пешеходна пътека в града тротинетка, с която се придвижвали две 12-годишни момичета. Пострадала е водачката на тротинетката, оказана й е медицинска помощ. Тестът на водача за употреба на алкохол и наркотици е отрицателен.

Досъдебно производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: такситротинетка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
9
 
! Отговори
Пепи преди 1 месец
До Емигрант Къде е това тук ??? В Испания ги забраниха . Особено в центъра .
10
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Без книжка и без работа, това заслужават над 90% от т.нар. професионални шофьори!
9
25
 
4
 
! Отговори
Емигрант преди 1 месец
Само в България може да се случи това и само в България могат така тотално да храчат срещу тротинетките ! И тук се возят по двама, на никой не му пречи това и никой не ги блъска, а ги пази, както само и в България се убиват хора на пешеходни пътеки ? Вие сте тотални злобари и завистници, типични пещерняци нямащи нищо общо с човешкия род и разсъдък ! Затова и сте най-бедни от злоба и завист ! И тук не се спазват законите, но хората не са такива злобари....
8
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всякакви двуколесни пътни превозни средства нямат предимство на пешеходна пътека, тя е преминаване на пешеходци. А предвид на това, колко безотговорно се придвижват тротинеткаджиите, в разрез с всякакви правила, ясно, че ще патят на пътя.
7
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пострадала е водачката на тротинетката .... А шофьорска книжка има ли :)))
6
3
 
23
 
! Отговори
Ееееее преди 1 месец
Пешеходната пътека е за пешеходци, а не за две какички на една тротинетка. Шофера как да ги предвиди че се задават за да им спре?
5
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 3, не само че нямат право да са две на тротинетката, но и щом ще пресичат на пешеходна пътека, трябва да слязат и да пресекат като бутат тротинетката, а не върху нея! Ако не се вземат спешни, адекватни мерки с тия тротинетки, инцидентите ще зачестят
4
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз щях да кача на капака 2-3 такива ония ден. Карам и стигам на пешеходна. Ама гледам, едно синслобило от тея странните шапки, дето имат разни ушички и висят пискюлчетя, дето мязат на пациенти на лудницата с него .. Кара по бордюра, обратнона движението ми. Усещам го, *** е невюеняем и забавям, забавям, вече съм с 8 км в час и това, докато блееше в телефона, просто си зави и мина на 5 санта от мене. Е кво? Да сляза и да тикам ли?
3
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Две на тротинетка, според закона е забранено. Ще понесат линпоследствия и за това ... О не, няма. Законите ни са тотално ***...
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Браво, дай назад и после пак!
1
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А децата тествани ли са за балони и алкохол?