Джип се разцепи на две, двама загинали в катастрофа в Пловдив

Тежкият инцидент е станал тази нощ
13 май 2024 07:00, Александър Попов
207
Джип се разцепи на две, двама загинали в катастрофа в Пловдив
Снимка: БГНЕС

Тежка катастрофа с двама загинали младежи е станала тази нощ в Пловдив. Инцидентът е станал около 3:30 часа на бул. "Руски", в близост до кръстовището с бул. "Шести септември", съобщи Нова тв.

По първоначална информация джип, който идвал от Централна гара, навлязъл във велоалеята между двете ленти и се блъснал  последователно в няколко чинара. От удара колата се разцепила на две. Предната част се врязала в едно от дърветата, а задната изхвръкнала на пътното платно.

На място е загинал 21-годишният водач и пътничка до него на 20 години. С опасност за живота в болница са откарани 22-годишни момче и момиче, пътували на задната седалка.

Междувременно спешна медицинска помощ се оказва и на сериозно пострадал служител на РДПБЗН -Пловдив, който при спасителната акция е ударен от клон на дърво.

До приключването му е спряно движението и в двете посоки по бул. „Руски”, в отсечката между ул. „Преслав” и бул.  „6-ти септември”. По случая е образувано досъдебно производство, разследват се причините и обстоятелствата, довели до тежкия инцидент.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Още по темата: Пловдивкатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
1
 
34
 
! Отговори
ловец преди 1 месец
и къде са тръгнали по нощите? За балони ли! От цяла България, само те не разбраха, че стават катастрофи, че не се употребяват забранени вещества. После били умни младите. Ами не са - колкото и да ги предупреждаваме, те трябва сами да го преживеят и да си "счупят главите"
57
1
 
48
 
! Отговори
Запознат преди 1 месец
До 49 Анонимен"еми родителите дето дават мощни джипки на децата , да се стреснат малко и първо да им дадат да карат нещо под 100 к.с. докато се научат на навици на шофиране .."С автомобил 90 к.с. могат да се вдигнат без проблем 140 км/ч, което е достатъчно да се пребиеш или убиеш някой невинен на пътя. Въпросът е във възпитанието и липсата на безнаказаност! Не е виновна колата, а липсата на сиво вещество в задкормилното устройство. Говоря по принцип, а не за конкретния случай.
56
0
 
87
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Залагам на класическата история. Растяло е детенцето на тати 20г безнаказано, тати е квартален или селски бизнисмйен, или обикновена мутричка. Купува на детенцето Рейндж Роув щото нали как иначе и детето принася безнаказаното поведение на пътя. Мисловна дейност 0%, чалгата на 100%. Въпроса е таткото осъзнава ли или не осъзнава последствията на това, че е безмозъчен възпитател.
55
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
най-вероятно са си купили два жипа - предница от германия и задница от белгия ( тотални щети) майстотрете са ги заварили китосали и са им го продали като нов , качваш се и караш . ама заварката не е издаржала и се е разпаднал
54
1
 
18
 
! Отговори
силно загрижЕна преди 1 месец
Ама много тънка ламаринТа, влагат в модерните жипки!
53
12
 
41
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 1 месец
Всички медии, тази най-много, пълни с чалгарски новини за бити, пияни и катастрофирали. А че Сърбия и Унгария посрещнаха един световен лидер, подписаха договори за стратегически обекти и огромни инвестиции - ТИШИНА!! Това са българските *** и кокошорниците им където кълват!
52
24
 
7
 
! Отговори
до 77 преди 1 месец
Високо интелигентните,за които на първо място е да НЕ слушат чалга,никога не катастрофират,най-примерните същества на света.желязна логика.....
51
7
 
8
 
! Отговори
Майната Ви преди 1 месец
До баба мара Поколение възпитано то Вас, госпожо! Те не са внесени от чужбина!
50
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
РАЗЦЕПИЛ СЕ Е НА ДВЕ ДЖИПЪТ, ЗАЩОТО СА КАРАЛИ БАВНО, ИНАЧЕ БИ СЕ РАЗЦЕПИЛ НА ТРИ...
49
0
 
19
 
! Отговори
Магарев преди 1 месец
Мирише ми на номинация за груповуха в младежката секция на Дарвинките....
48
3
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вбесих се сутринта на водещата по БНТ 1. "Моите съболезнования на роднините"! Същите тези роднини носят вина за това което се е случило! Добре, че няма пострадали невинни! Роднините сега да възстановят щетите в пълен размер!
47
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
еми родителите дето дават мощни джипки на децата , да се стреснат малко и първо да им дадат да карат нещо под 100 к.с. докато се научат на навици на шофиране ..
46
1
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Чалгата не прощава!
45
0
 
56
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
изпуснато поколение
44
0
 
75
 
! Отговори
Разбирач преди 1 месец
Родителски контрол не е само опция в телевизора ви....
43
3
 
16
 
! Отговори
До 73 преди 1 месец
Случило се е разцепване на джип на две, ей това е станало, пише ти го черно на бяло, чети!
42
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нито са били пияни, нито дрогирани. Карали са бавно. Какво ли се е случило?
41
3
 
50
 
! Отговори
Дам... преди 1 месец
Дори и джиповете се разцепват понякога. Добре, че поне невинни хора не са пострадали! А иначе тия майни, квота да търсили, са си го намерили така че, до следващото разцепване.
40
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Щом са с джип ясно кви са сред нощ прав им път за ада
39
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В Пловдив е най-неработещата част от неработещата милицифайска орда корумпета. Отделно Пловдив и областта са с няколко пъти по-висока смъртност от останалата част на страната,но на никой не му пречи това. Единствено там съм чувал, ушев да излезе по майчинство, когато го погне вътрешна сигурност,а жена му да работи.Такива макаци не трябва да шофират