Джип се разцепи на две, двама загинали в катастрофа в Пловдив

Тежкият инцидент е станал тази нощ
13 май 2024 07:00, Александър Попов
207
Джип се разцепи на две, двама загинали в катастрофа в Пловдив
Снимка: БГНЕС

Тежка катастрофа с двама загинали младежи е станала тази нощ в Пловдив. Инцидентът е станал около 3:30 часа на бул. "Руски", в близост до кръстовището с бул. "Шести септември", съобщи Нова тв.

По първоначална информация джип, който идвал от Централна гара, навлязъл във велоалеята между двете ленти и се блъснал  последователно в няколко чинара. От удара колата се разцепила на две. Предната част се врязала в едно от дърветата, а задната изхвръкнала на пътното платно.

На място е загинал 21-годишният водач и пътничка до него на 20 години. С опасност за живота в болница са откарани 22-годишни момче и момиче, пътували на задната седалка.

Междувременно спешна медицинска помощ се оказва и на сериозно пострадал служител на РДПБЗН -Пловдив, който при спасителната акция е ударен от клон на дърво.

До приключването му е спряно движението и в двете посоки по бул. „Руски”, в отсечката между ул. „Преслав” и бул.  „6-ти септември”. По случая е образувано досъдебно производство, разследват се причините и обстоятелствата, довели до тежкия инцидент.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Още по темата: Пловдивкатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
42
 
! Отговори
Real Мен преди 1 месец
Интересно от къде служителката на МВР има пари да купи такъв джиБ на синчето. Е сега го плаща с лихвите де... Но все пак колегите и не е лошо да се поразровят.
77
0
 
20
 
! Отговори
Мен преди 1 месец
Шофьорът вече не е син на служителката от КАТ - той БЕШЕ неин син. И като гледам, не само джипката е сцепена на две - сцепени са и хората вътре на две половини - едната половина умряла а за другата - ще видим.
76
5
 
12
 
! Отговори
G.I. Joe преди 1 месец
Да ги отрежат тези дървета за да не могат богаташчетата да се блъскат в тях с бясна скорост.
75
2
 
10
 
! Отговори
Киро Пералнята преди 1 месец
То това отдавна не е новина..В Бингария това е ежедневие, защо се съобщава въобще?
74
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Който търси - намира. Който ***, ще му се отвори.
73
2
 
1
 
! Отговори
До 72 преди 1 месец
*** в софЕто - ще срещнеш.
72
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
млади хора, вместо да спят или да правят деца, тръгнали по чалготеките, еване, наркотици, алкохоли, после карат, цепят се, за къде е бързал този ***. лека им пръст. некоролозите им по булевардите и магистралата 20 на 20 метра билбордове.
71
1
 
23
 
! Отговори
Ба**ти тренда преди 1 месец
200 , ДВЕСТА километра в час ! ДВЕСТА ! Е не, нямам думи . Каква НЕЛЕПА и предизвестена трагедия.
70
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
тва няма как да стане пиян. наблъскал се е с дрога.
69
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Естествено, че в Пловдив - аз по-големи тъпани от майните не съм срещал !
68
1
 
31
 
! Отговори
Ели преди 1 месец
В марица пише, че шофьорът е син на служителка на КАТ-Пловдив. Явно е очаквал да кара безнаказно.Дано се оправят пострадалите!
67
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
3:30 през нощта въобще не са били пияни, да знаеш.... Господ да пази!
66
0
 
54
 
! Отговори
Ганя преди 1 месец
Комплексите, мисленето на родителите, бездушието пак на родителите водят до почернени четири семейства. На никой не му пука, всеки си вика дано не ми се случи на мен, а оня от банкя и свитата крадат поголовно. Манталитета и начина на мислене на българина е като на крепостните селяни през Средновековието. Изключително ***, озлобен и примитивен народ. Закривай бе
65
2
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ще се разцепи ,когато алчните инструктури продават книжки за по 1000лв. . Шофьорския курс трябва да е най-малко 4-5 месеца и да има един месец интезивно шофиране, след теоретичен изпит. Стига сте пускали тези камикадзета по пътищата срещу скромни 1-2000 лв. .
64
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Важното е да си гъзар.
63
12
 
7
 
! Отговори
некога преди 1 месец
некога така ударих една мантинела с пунтото, което уж 60 коня. С едни мацки в колата надувай чалгата. Имах пайнер сд само въртяха копчето на макс и врякаха и зажулих колата в мантинелата. Добре че беше мантинелата а не дърво...
62
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонименна мен един ми беше счупил 6 метра от една ограда на селски имот. Оправданието да не възстанови щетите било че и колата му пострадала. Като 'зема едно дърво'!
61
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
малкия джигит е+а мам***т@ на 4 семейства
60
2
 
42
 
! Отговори
факт преди 1 месец
Изцяло в ръцете на шофьора е тези 200-300, пък дори и 500к.с. как ще се управляват. Мощният автомобил е голямо богатство на пътя и е предпоставка да не се случват ПТП, поради липса на мощност при изпреварване и т.н. Но както е богатство, така става и средство за убийства, попаднал в неподходящите ръце на някои тъпковец, подарено му от тейко, мамка или откраднато с народна пара. Не знам каква е причината но в 3ч. през нощта с девойка на 20 бих се досетил. И ние сме били млади...
59
1
 
50
 
! Отговори
факт преди 1 месец
Че може и с кола 100 коня да се притрепеш, даже и с такава 60 коня е вярно. Но, повярвайте ми Аз съм шофирал кола 90к.с. и кола 250к.с. и разликата е огромна. С единият автомобил просто се придвижваш и подсъзвателно нищо не те кара да изтискваш и без това скромната мощност на автомобила. При другата нещата стоят другояче. Мощността е налична почти веднага, заради турбокомпресора, автоматът превключва светкавично и те предразполага да даваш газ. НО, дебело НО, шофьорът решава кое и как, а не кола