Борислав Цеков за смъртта на пътя: Петков не просто е бил в колата, той е съучастник

Не може до позволиш да те возят с 120 км/ч при разрешени 60
17 май 2024 08:40, Петър Бойчев
276
Борислав Цеков за смъртта на пътя: Петков не просто е бил в колата, той е съучастник
Снимка БГНЕС

Да позволиш на НСО да те вози със 120 км/ч при разрешени 60 км/ч, е съучастие. Бил съм охраняван известно време през 2004-2005 г. от НСО в режим 24-часова охрана.

И зная, че подобни тежки нарушения са възможни, само ако охраняваното лице изрично изисква от служителите на НСО да бързат за някъде. Това заяви бившият депутат Борислав Цеков.

"Така че, не оправдавам по никакъв начин Киро за трагичния инцидент днес, при който загинаха хора. Бог да ги прости!

А по отношение на Киро, имам само един въпрос - на какво правно основание и по каква конкретна причина се харчат стотици хиляди държавни пари за неговата охрана, при положение, че отдавна е просто народен представител. Същият въпрос се отнася и до полицейската кола на МВР, която вече няколко години е закотвена денонощно пред дома му", пита Цеков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


276
Още от Театър
Мега спектакъл на Шкумбата и Стенли в Плевен
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
251
4
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 2 седмици
Не може да не спреш на знак "СТОП" да преградиш път на кола с придимство и включени светлини и после друг да е виновен.Престанете със МАХЛЕНСКИТЕ приказки,налице е фарпиращо неспазване на Закона.
250
1
 
7
 
! Отговори
Пена преди 2 седмици
За тебе не знам ама аз със такива шофъри не се возя. "Ако ще караш така спри да сляза" и толкоз.
249
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Като седиш на задната седалка на автомобил,не можеш да контролираш с колко км в час кара шофьора! Да не изпадаме в параноя,моля! Отговорноста е на шофьора в 100%. Ако си у ред няма начин някой да те накара да фучиш по пътя! Киро не е началник на шофьора и шофьора не е задължен да му се подчинява! А можеш да бързаш и като спазваш знаците!
248
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Пенсионер 253, Да бе, не може собствения си шофьор да накара да спазва законите държава решил да ми управлява. То и това е демонстрация какъв управник е де. Пък и целата банда от която ще да е партия, газат хора докато отиват тук и там да обясняват колко добри управляващи ще бъдат и как всички ще просперираме само да им дадем ключовете за държашната хазна.
247
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тицин е виновен.
246
4
 
7
 
! Отговори
Пенсионер преди 2 седмици
Единствено шофьора на колата знае с каква скорост се е движил. Всичко друго са безсмислени догатки.Петков е бил зад шофьора и не ме у работа да гледа километража. Отговорността е единствено на шофьора.
245
8
 
13
 
! Отговори
Един преди 2 седмици
...от най-интелигентните и смислени анализатори! Копейките и Шарлатаните не ги броим! На тях не им е дадено да мислят!
244
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Айдеее,и тоя се изходи.Още някой няма ли да извадите от мухъла?
243
7
 
6
 
! Отговори
до 249 преди 2 седмици
Пътниците от 11.09. не са карали похитителите да карат по- бързо, щото закъсняват
242
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Къф е тояохлюф и що му давате трибуна? Пътниците в самолетите на 11.09 и те ли са съучастници на терористите?
241
2
 
26
 
! Отговори
до сега преди 2 седмици
В Европа, колите със специален режим изчакват да им се направи път, не избутват никой, чакат докато им се отвори коридор и преминават тогава. Няма кола със специален режим която която да се движи бясно, без да се съобразява с пътните условия. Специалния режим е за спасяване на хора, не за убиването им.
240
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ШОФЬОРЪТ АКО НЕ ИЗПЪЛНИ РАЗПОРЕЖДАНЕ НА ТАКИВА КОМПЛЕКСИРАНИ ПОЛИТИЦИ И ЩЕ ГО УВОЛНЯТ. В НСО СЕ ОПЛАКВАШЕ НИКОЛАЙ МАРКОВ, ЧЕ РАЗНИ СА КАРАЛИ ОФИЦЕРИТЕ ОТ НСО ДА ИМ РАЗХОЖДАТ БОЛОНКИТЕ, ДА ИМ ПАЗАРУВАТ И СА СЕ ДЪРЖАЛИ КЪМ ТЯХ ПО-НАЙ-НЕДОСТОЕН ПАРВЕНЮШКИ И ОБИДЕН НАЧИН. ТОВА СА НИ УПРАВНИЦИТЕ. А КИРЕТО ЛЪЖАТА Я НЯМА ЗА НИЩО. НА ТАКИВА НЕ ВЯРВАМ
239
8
 
6
 
! Отговори
мале мале преди 2 седмици
До Ле ле,Я да си пиете хатчетата по-редовно и да си гледате сериалчетата, вместо да пишете пълно простотии в нета да разказвае за чудо невидяно! "Държава във възхо" при един шизофреничен крадец БОКО И ДЕБЕЛАН!
238
20
 
19
 
! Отговори
Ле ле, преди 2 седмици
Ана, след толкова поразии направени, държавата увътрена с 20 млда заеми, при все че няма нищо насреща, и да твърдиш как крали "Боко" и "Дебелян", е повече от нахалство! При Борисов в държавата имаше пари, строеше се с пълна сила, а някои твърдят, че имало даже и за "крадене"? При Шарлатаните сме пълна нула, а ще трябва и още заеми да се теглят! Те са доказали, че им дреме за държавата!
237
22
 
14
 
! Отговори
само питам преди 2 седмици
Няма ли полицаите или катаджиите да щракнат белезниците на Кирил Петков? В една Америка щеше вече да бъде в затвора за това убийство.
236
4
 
20
 
! Отговори
0832 преди 2 седмици
Това са недоказуеми твърдения и обвинения към Киро, които са несериозни. Предизборна агитация върху злощастния инцидент. Инцидентът е важен, но не заради политиката, а заради наглостта и безпардонността на пътя. Както оня мъгъл преби Ферарио Спасов, така и тук имаме убит човек и оцелял шофьор-убиец. Но тук все още незнаем името на убиеца. А дори се твърди, че жертвата си е сама виновна.
235
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Петков нещо, реши да се прави на Кенеди. Хем западен, хем умен, хем се бори с корупцията ... Ама не е.
234
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ако говорихме за Ивен Пектнов, депутат от Горна Баня, 65-ти в листата, който нито е казвал, че ще е лидер, нито е бил министър, разбирам. Но когато искаш контрол над държавата, очаквам лидерски качества. Очаквам, че ще кажеш на някой, който е в грубо нарушение на зкаоните на държавата, в която се КЛЕ на живо по телевизитя, че е в нарушение и ще му дадеш да разбере, че или ще кара нормално, или ще има последствия, в рамките на закона! А ти какво направи? Радваше се, че ще стигнете по-рано.
233
8
 
9
 
! Отговори
Ангел преди 2 седмици
До Анонимен 236 Ана изглежда е любовница на кирил петков и се възмущава, че хората се възмущават за убийството, което той е извършил.
232
10
 
13
 
! Отговори
Ние, пенсионерите преди 2 седмици
И не забравяйте, кой ви увеличи пенсиите и кой повече от десетилетие ви показваше среден пръст!