Гледайте филм докато сте в рейса. Сега още по-лесно

Малкот устройство, побиращо се в детски юмрук, ще спести часове когато трябва да обърнете 2GB филм на DVD, във формат подходящ за вашия iPod
12 яну 2007 17:24,
Гледайте филм докато сте в рейса. Сега още по-лесно
Портативните кино и телевизия стават все по и все „по-нагли“. Можете да гледате телевизия на мобилния си телефон или да качите филм на устройство което може пуска видео файлове, като iPod например. После го гледате в рейса, на плажа или където си искате.

За да си качите обаче филм на плейъра, който ползвате, трябва първо да го обърнете в подходящ формат, защото надали вашият iPod поддържа High Definiton видео.

Процесът на конвертиране на един филм може да отнеме часове дори и на най-силните компютри, но сега всичко е възможно само за минути и то не чрез по-добър софтуер или хардуер за хиляди долари.

Всичко, което ви трябва е малкото устройство Instant Video To-Go. Лесно може да се сбърка с mp3 плейър, и също като такъв, просто се включва в USB порта на вашият компютър. После то обръща всякакви видео файлове във формата H.264, който е поддържан от по-голямата част портативни видео плейъри, включително и iPod.

Ако се чудите дали толкова си заслужава цената от 65 долара, трябва да знаете, че един филм, който вашият компютър конвертира за 5 часа, тази малка машинка го оправя за 20 минути.

Подобни продукти не са революционна новост. В телевизиите, където новините и други предавания трябва да се качат в мрежата възможно най-бързо, отдавна има такива приспособления, но досега те бяха на непосилни високи цени за обикновените потребители цени. ADS Tech обаче са намерили начин да го направят достъпен за всеки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание