В социалните мрежи забраняват продажба на пистолети

Facebook и Instagram въвеждат новата политика
30 яну 2016 07:45, Анисия Иванова
6
В социалните мрежи забраняват продажба на пистолети
Снимка: архив Reuters

Рекламата и продажбата на огнестрелни оръжия между частни лица ще бъде забранена в социалните мрежи Facebook и Instagram, предаде Асошиейтед прес.

Новата политика се въвежда в отговор на оплакванията на групи за контрол над продажбата на оръжия, които смятат, че социалните мрежи се използват от нелицензирани продавачи и от купувачи, които нямат право да притежават огнестрелни оръжия.

Лицензираните производители на огнестрелни оръжия все още имат правото да рекламират продукцията си във Facebook. Те обаче няма да могат да приемат поръчки или да извършват продажби през сайта. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
onz преди 8 години
осемдесе процента от проблемите на милата татковина ще се разрешат в момента в който се разреши притежанието на нарезно оръжие от обикновения гражданин. тогава боксовете, батките, отворените тийнове на по 10 писти и китайските "ксенони" ще отидат в историята .
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Важното е , че свободно могат да се продават наркотици, секс услуги и човешки органи.
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Горещо препоръчвам - намерете и прочетете книгата на скандалния руски писател Александр Никонов "Здравствуй оружие". Аз 100% съм съгласен с него. Смятам, че огнестрелни оръжия трябва да се продават само в сертифицирани магазини и да се узаконяват в полицията, след като се вземат образци от куршумите и гилзите на оръжиието. Полицията да изиска психиатрическа експертиза на лицето още преди за е купено оръжието. За оръжие за самоотбрана да се признават не само КНО, а и дългацевни неавтоматичиски
3
0
 
0
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Ами ще минем към по-тежки системи!
2
1
 
4
 
! Отговори
йеремия преди 8 години
Апък аз исках , калашников или гранатомет , пистолет не ме устройва никак !!!
1
0
 
5
 
! Отговори
Прасе с каска преди 8 години
Заместника на подземния Сикроад върши доста по-добра работа.Правят си безплатна реклама тия, вижте ни слушкаме либераститете и толерастите ***.Също както във феийбоклука е забранено да се оплакваш от претъпниците "бежанци", защото били расизъм.