Bulgaria ON AIR с повече новинарски емисии от 6 април

Сутрешният блок е с нов начален час – 7:00 часа
7
Bulgaria ON AIR с повече новинарски емисии от 6 април
Снимка: Bulgaria ON AIR

Динамичната ситуация в България и по света, повишеният зрителски интерес към пандемията COVID-19 и предприетите от държавата мерки налагат промени в програмата на Bulgaria ON AIR. През следващите седмици националната телевизия, водена от убеждението, че "новините не чакат", съсредоточава още по-голям ресурс върху за създаването на допълнително новинарско съдържание.

Повече новинарски емисии очакват зрителите в периода на извънредното положение. Обедната емисия новини ще продължи да информира зрителите за най-важното в 12:30 часа, като в интервала от 14:30 до 17:30 часа Новините ON AIR ще се излъчват на всеки час. Централата емисия започва преди всички останали – точно в 18:30 часа, а късните новини продължават да са с начален час 21:30 часа.

Паралелно с увеличения брой емисии, Bulgaria ON AIR ще продължи да излъчва всички редовни и извънредни брифинги , както в ефира, така и в социалните си мрежи.

В сутрешните часове най-важните новини всеки ще може да проследи в ефира на „България сутрин“, който от понеделник ще започва с 30 минути по-късно – от 7:00 часа. Водещите Гергана Венкова и Златимир Йочев водят самостоятелно, заради разделението на телевизионните екипи, което телевизията въведе с цел превенция срещу разпространение на коронавируса. По същата причина и всички интервюта с гости в актуалните предавания се провеждат дистанционно, в унисон с призива на телевизията да бъдем #ОтговорниВкъщи.

В минутите, когато няма новини, Bulgaria ON AIR е заложила в програмата си интересни  документални поредици, както и качествени кино продукции. В прайм тайма си всяка делнична вечер от 20:30 часа зрителите могат да проследят и хитовия британски исторически сериал „Полдарк“. Пред уикендите, отново от 20:30 часа, Bulgaria ON AIR излъчва и известния биографичен сериал от Острова, който е награден с десетки отличия  – „Виктория“.


7
Още по темата: Bulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Аз гледам новините им. Радинела Бусерска и Милена Милотинова дълго време бяха по Канал1, стари кадри.
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Глупости, тия някой гледа ли ги въобще.
5
0
 
3
 
! Отговори
До 4 преди 2 месеца
Тия няма никой да притесняват, 1 го е написал.
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
То ни е ясно...почти всички ТВмного бързо си научиха урока..да притесняват още повече хората
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А в предвид предстоящата криза, не са ли ни в повече толкоз много медии и но винари?
Кой ще ги храни? Постепенно отказвам медийни услуги и/или минимизирам разходите си за тях.
2
0
 
12
 
! Отговори
мнения преди 2 месеца
Дали вместо допълнителни емисии, нямаше да е по-добре да се пуска просто една лента с кратки новини, защото може би прекаляването с новини наистина създава увеличена психоза.
1
4
 
12
 
! Отговори
ФАКТ преди 2 месеца
"телевизията" която никой не гледа!!!