Продават Нова телевизия на собственика на VIVACOM?

Сделката зависи от преговорите, които вече вървят
Обновена: 11 дек 2020 18:29 | 11 дек 2020 18:15, Камелия Цветанова
15
Продават Нова телевизия на собственика на VIVACOM?
Снимка: Нова тв

Адванс Медиа Груп, дъщерно дружество на инвестиционния холдинг Адванс Пропъртис, собственост на братята Кирил и Георги Домусчиеви, води разговори с Юнайтед Груп, водещ доставчик на телекомуникационни услуги и медиа в Югоизточна Европа, за възможна продажба на най-голямата мултиплатформена медия в България - Нова Броудкастинг Груп.

Потенциалната сделка зависи от успешното приключване на преговорите между страните, както и от сключването на обвързващ договор за покупко-продажба на дялове между тях и получаването на всички необходими одобрения от съответните регулаторни органи в България и чужбина.

Юнайтед груп, собственик на VIVACOM, е водещ телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа, със седалище в Амстердам. Чрез значителни инвестиции в дигиталната инфраструктура, съдържание и технологии, групата предоставя водещи услуги на клиентите в региона. През двете десетилетия от основаването си, Юнайтед груп придобива и успешно интегрира над 100 компании в своята структура. Има най-широкото покритие на мрежата в региона и предлага на потребителите най-атрактивната селекция от телевизионно съдържание от цял свят. Юнайтед груп оперира в 8 държави, а от март 2019 г. е собственост на BC Partners, една от най-големите глобални инвестиционни компании.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Юнайтед груп оперира в югоизточна Европа.Нещо ми понамирисва,че са свързани с южната ни съседка,която има силно влияние у нас.Тия полека ще изкупят цялата ни държава,щото нашите мастити бизнесмени бяха тотално смачкани,с изключение на най-лоялните към властта.
13
0
 
5
 
! Отговори
Коледа идва, преди 3 години
Домусите усещат краят си, и започват да разпродават заграбеното, Боко ще падне от власт и тези крадци ще си получат заслуженото, ще бягат в Дубай при Божков!
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нова беше почнала да запада, но откакто Гела ги купи удариха дъното. Дори BNT 1 има по-голяма гледаемост. Който и да ги купи петното на срама ще си остане дълго време още.
11
2
 
8
 
! Отговори
КЕФЯ СЕ СЪС ВИВАКОМ преди 3 години
РАДВА МЕ , ЧЕ ЩЕ СТАНАТ И СОБСТВЕНИЦИ НА НОВА-ТВ!ДАНО ИЗРИТАТ НЕКАДЪРНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ ОТ ТАМ!ПИСНА НИ ОТ ТЕХНИТЕ ЗАЯЖДАНИЯ И ИНТРИГАНСТВО!
10
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сменят единия придворен бизнесмен на Боко с друг
9
6
 
2
 
! Отговори
ооо преди 3 години
Идват нови спортни канали, това ми трябва.
8
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В тази статия само препинателните знаци са си на място. Всичко друго е мътилка, да знаете.
7
2
 
6
 
! Отговори
А БеноФска преди 3 години
А БеноФска и фанзивата сигур ще си оставят при Гела.... на кого ще са му нужни!!!!
6
2
 
23
 
! Отговори
Телевизиите преди 3 години
са мастодонти от минали времена.Недостатъчно интелигентни водещи,коитопрекъсват поканените си събеседници,не им дават да си развият тезата,търсятгнусното и скандалното,едностранчиво извън контекста разглеждат въпросите,занимават ни с единични случаи,искат да покажат,че те са тези,които задаватвъпросите,най-общо не са ни полезни с информация.Упадъчна журналистикана жаргонен език.Стари филми,прекъсвани на всеки 15 мин.за по 6-7 мин зареклами и самореклами.Вече не ги гледам.В нета има всичко.
5
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нова телевизия ли? Тия съм ги изтрил от сякъкви възможни места, бях забравил че ги има. Анти българска телевизия е това.
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Теленор притежава БТВ. Но всъщност Теленор е само бранд и няма нищо общо с "оригиналния" Теленор в Норвегия а е собственост на Келнер. Нова Тв пък става собственост на Виваком.
3
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мафиотите си прехвърля пари от един на друг.
2
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тук много неща не са наред. Нова се продава на Виваком. Виваком е търговска марка, която се държи от БТК-ЦУ. Която държи и НУРТС, която е оператор на предавателната мрежа в България...
1
10
 
36
 
! Отговори
ОСТАВКА!!!!!! преди 3 години
Само мътни и кървави мафиотски сделки в Тикволанндия!