Мария Константинова и Мирослав Димитров ще будят заедно зрителите на Bulgaria ON AIR от 22 март

Чаровната водеща е новото лице на "България сутрин" по Bulgaria ON AIR
Обновена: 19 мар 2021 15:38 | 19 мар 2021 15:30, Красимир Ангелов
4
Мария Константинова и Мирослав Димитров ще будят заедно зрителите на Bulgaria ON AIR от 22 март

От 22 март зрителите вече ще се будят с новия тандем на Bulgaria ON AIR. На стола до водещия на "България сутрин" Мирослав Димитров ще седне журналистът и докторант по "Журналистика" Мария Константинова.

С много жажда за знания, непреклонна страст към политическите теми и дискусионните въпроси, свързани с управлението на страната и света, с подход към социално-значимите проблеми и дългогодишна любов към спорта, журналистът Мария Константинова става част от екипа на сутрешния блок по Bulgaria ON AIR.

Тя има богат опит в отразяването на политически, социални и обществени въпроси и проблеми. Голяма част от професионалните си качества трупа с успешното преминаване на редица практики в БНР, БНТ и Българския културен институт в Братислава. Дълго време след това новото лице на сутрешния блок по Bulgaria ON AIR се занимава отблизо с политическа журналистика като редактор в сайта news.bg.

Мария има диплома за бакалавърска степен по "Журналистика" и е дипломиран магистър специалност "Връзки с обществеността", а към момента продължава да обогатява знанията си като докторант по "Журналистика".

На въпроса какво е най-важното качество, необходимо на един журналист, за да е добър в професията си, новото чаровно лице в екипа на "България сутрин“ отговаря"

"Най-важното, според мен, е любопитството. Един добър журналист не трябва да си позволява да губи своето любопитство, защото то е водеща сила в нашата професия. С новата си роля в "България сутрин" ще се постарая да запаля любопитството на зрителите и да помогна да получат отговор на въпросите си".

Всяко делнично утро от 07:00 до 09:00 часа позитивната двойка водещи ще предлага на аудиторията задълбочени, обективни и важни разговори с експерти по най-горещите теми от България и света. Паралелно с това, като част от новия си по-динамичен формат, "България сутрин" търси мнението на зрителите и задава въпросите им в ефир по време на специални дебати, които имат запазено място в минутите след 08:00 часа.

За информирано, ползотворно и позитивно утро, не пропускайте „България сутрин“ - с Мария Константинова и Мирослав Димитров – всяка делнична сутрин от 07:00 до 09:00 часа по Bulgaria ON AIR.


4
Още от Телевизия
Джеки Стоев пред "Умно село": Работя в жанра "Cinéma vérité"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
МЪКААААААА
3
2
 
3
 
! Отговори
Иван преди 4 седмици
Искам да се будя до Мария
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Тоя *** ли избрахте точно с ниво на интелигентност като амеба и манталитет на люлински дис тарикат
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Чаровната водеща е новото лице на "България сутрин" по Bulgaria ON AIR

Уф, а аз го прочетох Черната вдовица е новото лице...