„Новините ON AIR” се изместват с 30 минути по-рано от 3 март

Репортери и водещи излизат на екран в четири новинарски емисии - от 13:00, 15:00, 18:00 и 21:00 часа
29 фев 2024 13:26, Елка Василева
4
„Новините ON AIR” се изместват с 30 минути по-рано от 3 март

На фона на нажежаващата се политическа обстановка в страната и динамичните събития зад граница, новият пролетен сезон на Bulgaria ON AIR идва с много промени – всяка от които обединена от целта да даде възможност на зрителите да бъдат първите информирани за най-важното от деня. Поради тази причина от 3 март новинарските емисии на „Новините ON AIR” ще започват с 30 минути по-рано. Водещите в студиото и репортерите на терен ще информират зрителите с най-актуалните, важните и значими теми всеки ден в обедна емисия от 13:00 часа, следобедно издание на „Новините ON AIR“ в 15:00 часа, централната емисия в 18:00 часа и късна емисия от 21:00 часа.

От 4 март, в стремежа си да бъдат в максимална полза на обществото, „Новините ON AIR” ще се превърнат в първия на пазара телевизионен национален блок, който ще покаже на зрителите ползите от най-новите технологии на 21-ви век. Зрителите на политематичната телевизия ще бъдат първите, които ексклузивно ще научават горещите новини от страната.

В унисон с мисията си да представя достоверна, проверена и обективна информация, екипът от редактори, продуценти и опитни журналисти в „Новините ON AIR“ ще продължи и през новия сезон да подготвя за зрителите чисти новини, без излишен шум.

Повече информация за новата програмна схема на телевизията,  промените в часовете на излъчване, нови продукции и проекти, както и други любопитни допълнения – очаквайте скоро!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: „Новините ON AIR”
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
Това е добро, преди 1 месец
Но има събития, които ще се случват и след 30 мин. Можеше да сте първи.
3
0
 
3
 
! Отговори
Пенсионер преди 1 месец
ЗАЩО НЯМА ЕФИРНО ИЗЛЪЧВАНЕ НА ТВ ОН ЕЪР????
2
2
 
2
 
! Отговори
Ze nigmar преди 1 месец
Ще разберете какво е тракиеца... Ситалк воина... :)))
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пак нема да ги гледаме :)))