"Октопод"-ът си върна всички пипала

Върховната прокуратура отмени разделянето на материалите по делото
Обновена: 18 окт 2010 11:36 | 21 сеп 2010 12:10,
52
"Октопод"-ът си върна всички пипала
Снимка: БГНЕС

Върховната касационна прокуратура е отменила постановлението, с което разследването срещу Алексей Петров бе отделено от основното дело срещу групата "Октопод".

Това съобщи БТА, като се позова на източници от прокуратурата.

Още по темата

Постановлението е от понеделник.

То идва дни след като при гледането на мярката за неотклонение на Петров Апелативният съд постанови, че отделянето на материалите е извършено незаконосъобразно.

През юли прокурор Светлозар Костов извади материали от основното дело по „Октопода“ и образува ново производство срещу Алексей Петров, Марчело Джотолов и Антон Петров – Хамстера.

Заради гафа съдиите не разгледаха искането на сочения за организатор на „Октопода“ да излезе от ареста.

Сега адвокатите на Петров са внесли нова молба за промяна на мярката му за неотклонение и се очаква ново заседание на Софийския градски съд по нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
14
 
! Отговори
kk преди 13 години
"Тоя" както си седи в ареста,така май няма да има за "какво" да го осъдят!"Тактиката" на СГП продиктувана от Цв.Цветанов май е едно голямо "нищо"!Да видим каква "мисъл" ще измисли сега Цветанов!
5
8
 
9
 
! Отговори
ТАМ МУ Е ДОБРЕ преди 13 години
Тоя не требва да излиза от панделата - ще стане опасно и то много.
4
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Abe GOCE- prezidenta, e mnogo po goliam mafiot, ama ne ti pravi vpechatlenie, nali. Niakak si naroda svikna sas mafiotite vav dargavata, i eventualnoto im iliminirane plashi mnogo hora.
3
3
 
14
 
! Отговори
ZEN преди 13 години
Като си седим и си говорим ще е така. Гърците може и да са прости, *** си отстояват исканията. Айде кажете си, на кой му идва да фане дървото мъжки? Сички много знаят по форумите, *** стане ли патакламата, ще се покриете като мишки.
2
10
 
27
 
! Отговори
ААААААААААА преди 13 години
МАЙ НА БОРИСОВ ПАРИТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ НА ПЕТРОВ,А СЕГА ДЕ.КОЙ ОТ ДВАМАТА Е ПО ГОЛЯМ МАФИОТ?ЕДИНИЯ Е В ПАНДЕЛАТА ДРУГИЯ ПРИМИЕР НЕДОСЕГАЕМ,А КАТО СТАНЕ И ПРЕЗИДЕНТ ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО ПИПНЕ ЗА ЦЯЛА ЕВРОПА ИТАЛИЯ И БЪЛГАРИЯ СА С ПРЕМИЕРИ МАФИОТИ,А СЕГА НИЕ ЩЕ БЪДЕМ ЕДИНСТВЕНИТЕ С ПРЕЗИДЕНТ МАФИОТ...
1
3
 
40
 
! Отговори
lqlq преди 13 години
Имах си аз да не си върне "пипалата"... всичко е измислено още преди да започне, винаги е било така и винаги така ще бъде.