Братът на Клюна се размина с пандиза

СГС обаче призна за виновен за опит за убийство Камен Милтенов
Обновена: 4 дек 2010 07:21 | 3 дек 2010 23:15,
49
Братът на Клюна се размина с пандиза
Снимка: БГНЕС

Софийският градски съд призна за виновен за опит за умишлено убийство Камен Милтенов, брат на Антон Милтенов (Клюна), но не му наложи наказание "лишаване от свобода".

Милтенов ще трябва да плати 5500 лв. на пострадалите.

Той е подсъдим за това, че на 15 март 2008 г. нападнал собственик на заведение, намиращо се на столичната ул. "Александър Пушкин", тъй като му било отказано да бъде обслужен.

Клиенти на заведението се опитали да прекратят разпрата, но Милтенов извадил нож и ранил трима души. 

Мъжете бяха настанени за лечение в "Пирогов". Тогава имаше опасност за живота на Стефан Коджаиванов. 

С прободни рани в гръдния кош в болницата постъпи и Светослав Христов, а 30-годишен мъж бе приет с рани в бедрото и по таза.

Според съда Милтенов е извършил деянието, в което е обвинен, от хулигански подбуди и демонстрирайки чувство за безнаказаност, но и при условията на неизбежна отбрана. 

Поради тази причина подсъдимият не получи наказание "затвор".

Милтенов ще трябва да плати 5000 лв. на Коджаиванов и 500 лв. - на Светослав Христов.

Решението на съда може да се обжалва или протестира пред Софийския апелативен съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: Милтенов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
9
 
! Отговори
Българин преди 13 години
..... и още нещо! Не е виновен само съда. На прокурорит като им напълнят гушите, така стъкмяват обвинението, че то падне още в началото.... Парите са алчност, а човек е алчен.
27
0
 
19
 
! Отговори
Левскар преди 13 години
Хайде да се обзаложим по колко евро е платено на съдиите и прокуратурата!
26
0
 
11
 
! Отговори
5574 преди 13 години
Aбе комунисти смотани, нали ревяхте, че съда пускал защото полицията не представяла сносни доказателства. До колкото виждам тук доказателства е имало много, но вашия съд щом му се плати може да оневинява при всякакви условия. Ако бяхме нормална европейска държава поне 10 години щяха да му дадат за опит за убийство.
25
0
 
6
 
! Отговори
Киро преди 13 години
Ако беше заклал депутат,щяха да му сложат поне 10 години затвор.Смешна държавичка.
24
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Боносите наближават
23
0
 
12
 
! Отговори
съдията преди 13 години
ами малко хора е заклал - само трима,за толкова малко не може да лежи в затвора,човекавсе пак и душа бере,ако беше заклал 30 ,тогава щяхме да го осъдим,... с условна
22
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ами що да го вкарват в затвора ,нека да си довърши започнатото после и награда ще получи
21
3
 
2
 
! Отговори
333 преди 13 години
Тиква начело тикви по него
20
0
 
9
 
! Отговори
с. преди 13 години
Тоя Камен Милтенов е голям ***!Навремето стана много голям проблем в една дискотека в Ляо Лин!Ама леко обърка хората!Тия защо са го бавили не знам!Ще ми извади нож и ще си го търси после из интимните места!
19
0
 
28
 
! Отговори
българка преди 13 години
В България съд няма!!!От къде тази наглост,думи нямам та и 13 заплата да вземат!!Възмутена съм, от дъното на душата си!!
18
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
АЙДЕ ДА СЕ ПОЧВА ЧЕ ДА СЕ СВЪРШВА.Д**А ТАА ***.
17
0
 
21
 
! Отговори
дойде време преди 13 години
времв е да се излиза ,не се тарпи този независим съд....
16
1
 
34
 
! Отговори
истината преди 13 години
ОСВОБОЖДАВАТ И ОПРАВДАВАТ НА ГОЦЕТО БАНДАТА..ПРЕЗИДЕНТ -ШЕФ НА МАФИЯТА......ТОВА ГО НЯМА НИКЪДЕ...ВРЕМЕ Е ДА ИЗЛЕЗЕМ ПРАД ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ВСИЧКИВРЕМЕ Е ЗА РАЗМИРИЦИ....СЕРИОЗНИ
15
11
 
24
 
! Отговори
ХАН-КРУМ преди 13 години
НОРМАЛНО СЪДА СЛУЖИ НА МАФИЯТА ...САМО В ГЕРБ И БОЙКО НИ Е НАДЕЖДАТА
14
0
 
13
 
! Отговори
Гацко преди 13 години
Къде са патриотите, които постоянно апелират, хората да не се изнасят от тази "държава" ? Хайде, дайте някакви логични аргументи да си стоят хората в селската държавица ! България е изостанала с повече от някакви си 200 години от белите страни. България е прогресивно изоставаща а хората живеещи там, стават все по-елементарни. Маймуните вече са по-интелигентни от средния "гражданин" живеещ в България !
13
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Целия СГС е за затвора те и другите са корумпирани но тези не спират да плюят в лицето на хората .През 1990 БСП обяви тотална амнистия на улицата излязоха най мракобесните типове.Те обучиха борци и всякаква друга *** .След което се появиха групировките .Сега се опитват да приложат подобен сценарий.
12
0
 
32
 
! Отговори
ЦИРК преди 13 години
Клиенти на заведението се опитали да прекратят разпрата, но Милтенов извадил нож и ранил трима души. Значи, те ги разтървават,а той се отбранява и ранява 3 *** души...3 *** ДУШИ ??? ПРЕДСТАВЯМ СИ АКО СЕ БЕХА СБИЛИ !!! АХАХАХАХАХАХАХАХААХПО-КОРУМПИРАНИ И ДОЛНИ ХОРА ОТ БЪЛГРСКИТЕ СЪДИИ НЕМА !!!!ПОРЕДНИЯ *** НА СВОБОДА, СЕГА ПАК НЕКЪДЕ ЩЕ СЕ НАПИЕ И ПАК ОТБРАНЯВАЙКИ СЕ ЩЕ НАКЪЛЦА НЕКОЛКО ДУШИ, ДАНО СРЕД ТЯХ ДА ИМА И СЪДИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11
0
 
25
 
! Отговори
ely преди 13 години
Ха, а моето съседче го вкараха в Бобовдол за 3 месеца за кражба на касетофон по бързата п-ра. Някой все пак трябва да си получи заслуженото и да се отчете дейност.
10
1
 
9
 
! Отговори
NASKO преди 13 години
za6to ne se opita na sudqta da mu dade 5 hilqdi potkup?za6toto za tazi sumi4ka nqma i da go pogledne i 6te mu dade 20 godini zatvor.tova ne e sud,a zirk v bulgaria
9
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Крокодилите и тях ги оправдаха наскоро, тоз точти невинен, маргини, килъри, трактори и pr. *** всички са навън........явно Гоце стяга дружина