Поискаха доживотен затвор за Джок Полфрийман

Според прокуратурата има достатъчно доказателства за вината на австралиеца
Обновена: 19 яну 2011 11:13 | 19 яну 2011 11:13, Красимир Ангелов
101
Поискаха доживотен затвор за  Джок Полфрийман
Снимка: Булфото

Софийската апелативна прокуратура поиска доживотен затвор за австралиеца Джок Полфрийман, който е подсъдим за убийството на студента Андрей Монов.

Прокурорът по делото бе категоричен, че има достатъчно доказателства, че чужденецът е извършил убийството на Монов.

Рано тази сутрин пред Софийския апелативен съд започнаха пледоариите на страните по процеса.

Още по темата

Джок Полфрийман е подсъдим за убийството на Монов  в края на 2007 г. на столичния площад "Света Неделя".

Тогава тежко бе ранен и приятел на Монов – Антоан Захариев.

През декември 2009 година Софийският градски съд осъди австралиеца на 20 години затвор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
10
 
37
 
! Отговори
ЖОРО преди 13 години
Така им се пада. Да не си мислят, че могат да дойдат тук и да пиянстват и да правят каквото си искат. Трябва да се съобразяват че са в чужда държава, а не да си мислят, че всичко им е позволено
15
4
 
45
 
! Отговори
Някой преди 13 години
4 Рисувам е много прав. Но за съжаление на никой не му пука за истината. А човека ще си изгори само защото не си е стоял спокойно да го набият порядачно или да избяга. Така са нещата тука, жалко все пак за случката, но ...
14
13
 
35
 
! Отговори
Дупко преди 13 години
Така е, защото този пред дискотеката стана по времето на ГЕРБ и баща му е близък с местната структура на партията. Австралиецът действа по времето на Станишев и тогава се вземаха много по-адекватни мерки спрямо престъпността.
13
6
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ако беше шампион по фигурно пързаляне или поне руснак, щеше да се размине с двугодишна условна присъда и строго мъмрене.
12
14
 
41
 
! Отговори
bncypT преди 13 години
до РИСУВАМ. Много добре знаем кои са родителите му. Какви работи е вършел?! Да не би да е убил човек?! Андрей беше пич и беше душата на компанията. Много ни липсва... Тази истори с побоища не са верни! А и да бяха - каквото и да е станало, никой не заслужава да умре за него! A за убийците СМЪРТ!
11
3
 
55
 
! Отговори
бай брадър преди 13 години
имам чувството че сме в Тайланд... чужденците доживот, а за подобни престъпления наши поданици се измъкват с няколко годинки и/или условни присъди....
10
2
 
60
 
! Отговори
Венсеремос преди 13 години
Интересно защо не осъдят така тоя дето уби двете момчета пред дискотеката до съдебната палата. Знаете ли че той даже е под домашен арест! Ама адвоката му е депутат! Аман от двойния стандарт.
9
13
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тоя щом е отепал левскар,значи трябва да бъде помилван!
8
13
 
42
 
! Отговори
Минзухар преди 13 години
Австралийският килър трябва да гние доживот в български затвор! Ако го екстрадират в континента на каторжниците, аборгиените ще си го освободят и ще му се размине. Тоя вече са го натоковали магалите в Централния и сам сигурно желае да си остане тука, защото му е харесало и иска още резани карабини да го обслужват порядъчно.
7
4
 
54
 
! Отговори
ttt преди 13 години
Това момче е направило нещо, което и аз бих направил ако ми стискаше... Ама сигурно на негово място аз ако не успея да избягам (което е малко вероятно :) )щях да си трая да изям боя и да си лежа на земята докато се махнат.... Незнам защо никъде не се споменава за неизбежна самоотбрана.
6
7
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
рисуващия, ти беше ли там бе... брат!10-на човека!!!...в дивия
5
12
 
41
 
! Отговори
bncyrT преди 13 години
Важното е да не го екстрадират. Даже и да го пуснат и да му забранят да излиза извън страната ние ще се оправим с него.Щом е убиец трябва да се мъчи...затвор му е малко.
4
11
 
80
 
! Отговори
Рисувам преди 13 години
Имате ли идея кои са родителите на починалия Монов ?! Знаете ли че самият той вършеше същите работи, само че скрит в агитката на Левски ?! Знаете ли че самото убийство става когато ТЕ (част от агитката на Левски София 10на човека) се сбиват в центъра на София с подсъдимия ?! По-малко пишете без да сте запознати с нещата аман от професори.. България държавата на безработните висшисти по всичкология..
3
8
 
47
 
! Отговори
Boroka преди 13 години
Gilotina za Nego
2
11
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Правилно за убийство и опит за убийство е нормално доживот. Щом е ходил с нож в джоба значи е умишлено. Явно си е мислел , че е на сафари за българи.
1
14
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
не доживот,а смърт за тоя