Намалиха доживотната присъда на убиеца Сиси

Пернишкият килър ще лежи 30 години в затвора
Обновена: 4 апр 2011 21:03 | 4 апр 2011 20:55,
150
Намалиха доживотната присъда на убиеца Сиси
Станислав Ангелов-Сиси. Снимка: МВР

Софийският апелативен съд е намалил на 30 години доживотната присъда на Станислав Ангелов - Сиси от Перник за извършено от него тройно убийство, съобщиха от Пернишкия окръжен съд.

Наказанието ще бъде изтърпяно при първоначален строг режим. Увеличен е с 50 000 лв. размерът на обезщетението, което извършителят трябва да плати на семействата на убитите.

Софийските магистрати са фиксирали дължимата кръвнина на 900 000 лв.

Сиси бе осъден миналата година от Пернишкия окръжен съд на доживотен затвор с право на замяна. Той се призна за виновен за смъртта на съучениците си Биляна Кръстева, Кирил Христов и сервитьора Цветелин Карпузов.

Станислав ги е застрелял по идентичен начин - в главата, събличал ги е и е заравял
труповете.

През февруари 2009 г. заради имотен спор килърът е отнел живота на Биляна Кръстева, като скрил мъртвото тяло край пернишкото село Лесковец.

Два месеца по-късно Сиси простреля смъртоносно и Кирил Христов,чийто труп бе намерен на градското сметище в Перник.

Само след месец изникна и трети труп, заровен край с. Планиница - този на 30-годишния сервитьор Цветелин Карпузов, който изчезна през януари същата година.

Още по темата

Мъжът дължал на Сиси 2 000 лв. Станислав Ангелов е задържан в Бургас часове преди да напусне страната.

Сиси бе признат за виновен и за притежание на оръжие, както и затова, че е принудил Йордан Костадинов и Христо Бошняков да му помагат, копаейки гробовете на жертвите и заличавайки уликите, припомня БТА.

Станислав бе осъден на 18 години затвор от Пернишкия окръжен съд и за убийството на наркодилъра Николай Христов - Хайо, който бе разстрелян показно в центъра на Перник през февруари 2008 г.

И тази присъда подлежи на обжалване.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
19
 
! Отговори
Язе преди 13 години
Затворите като цело нарушават свободата на придвижване, гарантирана ни от конституцията!!! За туй Язе прадлагам, сички затворници да им се уважат правата и да бъдат освободени незабавно! Затворите че се преустроят по равно у молове, нощни клубове, казина и СПА-центрове... Само не съм решил съдебната система що да я правим тогай. Требе да метат улиците.
85
0
 
10
 
! Отговори
готвача преди 13 години
Аз предлагам , да го пуснат на обществото ..ще го опечем ще го изядем а после ще го исер.м ...защото ТОВА Е ЕДНО ЛАЙ.О ........
84
1
 
32
 
! Отговори
Габи преди 13 години
Тройно убийсто и намалена присъда, според мен такива *** веднага на Гилотината,а не да гихраним от нашите данъци...просто нямам думи.
83
0
 
55
 
! Отговори
Аз :) преди 13 години
Свобода! Давайте да го канонизираме и да го правим светец :) *** и *** държава да ***.. До кога, се питам аз... До кога ?!? До кога щи продължава това, народа страда, а на политиците им е през оная работа.. Не им ли писна, не виждат ли мизерията и страданията на обикновения човечец?!?
82
3
 
35
 
! Отговори
Ей,писна ми! преди 13 години
Няма ли да я закриват тая държава? Писна ми!
81
1
 
4
 
! Отговори
До 79 преди 13 години
Хаххаха Баката много ме развесели хахахахахахахахахах Тва беше *** якия коментар.
80
0
 
3
 
! Отговори
Каун преди 13 години
Много бързо са хо хванали бе... Само три точки е успял да направи! Аз рекох, че ще гони Чикатило. Да не е сбъркал кораба с полицейското управление!? Да го хванат ае ок, *** колко требе да си *** и прос, че да те осъдят в България. Мишок!
79
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Освен доживотна присъда, друго не му се полага!
78
7
 
24
 
! Отговори
Баката преди 13 години
Пуснете човека!
77
0
 
8
 
! Отговори
Защо?! преди 13 години
Прочетох пост.58, който сигурно е написан от юрист. Ако законът е такъв, както го описва той, аз ПИТАМ: На какво отгоре тоя ***, дето гледа от снимката, се ползва с такъв бонус? На какво отгоре му намаляват присъдата, в разрез със закона?!Доколкото си спомням, когато го заловиха, съобщиха,че убитото момиче е разполагало с пари от продажба на апартамент (или щяла да продава такъв) - не помня точно. Убиецът е целял лично обогатяване.Да не би да е делил с някого, та сега са милостиви с него?
76
0
 
27
 
! Отговори
mario преди 13 години
ДАНО ИЗГНИЕ ТЯЯ МЪРШАРТОВА ЗАСЛУЖАВА.
75
0
 
7
 
! Отговори
ppp преди 13 години
Znam 4e pove4eto deto se izkazvate v toq sait mrazite Amerika, ama toq *** ako beshe tuka shteshe da ima etiket "Serial Killer" i otdavna da go bqha kakvo iska da mu e poslednoto qstie i da mu bqha nabili injekciite za ve4en sun!!! Kakvi 30 godini kakvo objalvane...aide sega ba4kaite za da mu plashtate 3 qdeneta na den i podslon za sledvashtite nqkolko godini dokato ne go pusnat da razstrelq oshte nqkoi nevinen grajdanin na Narodna Republika Bulgaria!
74
0
 
12
 
! Отговори
granik преди 13 години
Абе ако е убил 4 човека ,това значи 4х30г.= 120 години пандиз. Ако са решили 30 години значи средно по около 7 години за отнет живот. В панделата ако работи Сисето , 2 излежани дни ще му се броят за 3 , така че с помилванията и т.н. ще излезе след 15 години.
73
0
 
18
 
! Отговори
Aiki преди 13 години
А така! А като поотшуми случая - да заменят 30-годишната присъда с порицание във Фейсбук-а!
72
0
 
0
 
! Отговори
до 67 преди 13 години
Зависи кои са :)
71
1
 
5
 
! Отговори
koko123 преди 13 години
че какво му е на съда кой за каквото си е платил
70
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Па много жалостив тоя наш съд, бе!!!
69
2
 
9
 
! Отговори
коко123 преди 13 години
какво е "килър" нещо като убиец ли е да ме светнат редакторите на сайта защото в тълковния речник не намерих "килър"
68
2
 
9
 
! Отговори
Бай Хой преди 13 години
Лелеее, заради тоя пишман юрист, дето се плюнчи, че няма наказание 30 г. ЛОС човек да не смее да каже кво е завършил. Срамота! Естествено, че ИМА наказание 30 г.!!! И то ясно е регламентирано в общата част на НК. А го има и на няколко места в специалната част. По-надолу дори хора, които не са юристи, са се постарали да цитират текстовете. Ето от такива "юристи" да те е страх! А по темата - категорично доживот. Без замяна! Сиси е чист социопат, като Недялко Момата.
67
4
 
3
 
! Отговори
УЖАС преди 13 години
А разните там сбъркани "природозащитници" искат да има присъди за убити 3 кучета. Или дори 30 кучета да са. Кво от това? Тоя *** е убил 3 души.