Обвинителен акт срещу двама авери на Таки

Разследващите още дирят Аманатидис и Исуса
27 апр 2011 12:53,
11
Обвинителен акт срещу двама авери на Таки
Снимка: Булфото

Софийската градска прокуратура внесе в Софийския градски съд обвинителен акт срещу Даниел Душков – Даци, и Лъчезар Димитров – Лъчо Белята, от групата на Таки и Исуса.

Според прокуратурата от януари 2008 г. до 31 май 2009 г. те участвали в организирана престъпна група заедно с още 8 души – Цветан Миленов, Любомир Костадинов, Илия Илиев, Александър Пацов, Владимир Иванов, Асен Китанов, Васил Бекиров и Васил Христов.

Престъпната група е образувана от Христо Вартерян – Исуса, и Христофорос Аманатидис – Таки, и е ръководена от Вартерян.

Още по темата
Групата разпространявала хероин и кокаин в София.

Занимавала се с грабежи и се специализирала в наказателни акции. Според разследващите хората на Таки рязали уши и чупили ръце и крака на некоректни длъжници и конкуренти.

Ход на делото срещу групата на Таки беше даден на 15 юли миналата година. 

Продължава издирването на Таки, Ицо Исуса и Александър Пацов. Срещу тях има издадена Европейска заповед за арест.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: ТакиИсуса
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
death преди 11 години
toq e bahti i smeshnika gnusen-- birimirov ritnitopkoveca mu e zet mrysni *** dano levkemiq gi hvane ALA stiliqn PETROF
11
0
 
0
 
! Отговори
ssssssss преди 12 години
5 komentar, tezi dvamata sa pri maikati az li treba da ti kazvam be pomiooo mrasna ba6tati gi e zakaral pri maikati .
10
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Из столицата топлата връзка между Борисов и Исуса и Таки е публична тайна. След като ГЕРБ спечелиха изборите, софиянци започнаха все повече да усещат властта на Вартерян, който се изживявал като кмет на столицата в сянка. Цветанов е имал хиляди златни възможности да прибере Таки и Исуса на топло. Вътрешният министър много добре знае къде се подвизават наркодилърите на ВИС 2, но има изрична забрана от шефа си Бойко Борисов, разказа ни наш източник. Двамата представители на подземния свят имали голяма заслуга за спечелването на изборите от ГЕРБ. В замяна на това пък премиерът трябвало да гарантира тяхната сигурност и закрила. Излиза, че патрулките, с които Таки и Исуса уж се прикриват от властта, са всъщност тяхна охрана, осигурена от Бойко Борисов. Публична тайна е и че двама депутати от ГЕРБ работят за Ицо Стружката. Самият Вартерян се хвалел из цяла София, че е вкарал двама от своите в парламента в редиците на ГЕРБ. Народните представители били добре познати в средите на подземния свят.
9
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ = МАФИЯ Патрулки развеждали едни от най-страховитите наркобосове у нас по барове и дискотеки. Служителите на МВР покровителствали Христофорос Аманатидис-Таки и Христо Вартерян-Исуса, като ги превозвали до нощните барове в столицата, където двамата висаджии купонясвали. Таки и Исуса използвали подкупните ченгета като таксита. Корумпираните полицаи ги откарвали до желаното място и след това ги връщали обратно. В същото време двамата наркобосове са обявени за общодържавно издирване. Таки и Исуса използвали патрулките за камуфлаж, като по този начин нямало опасност да бъдат заловени. Според запознати обаче причината ченгета да прикриват Таки и Исуса била по нареждане на премиера на България Бойко Борисов. Неотдавна по жълтите медии се заговори за топла връзка между ГЕРБ и наркобоса Христо Вартерян-Исуса. Още по време на изборите за правителство Вартерян, познат още и като Ицо Стружката, агитирал из София за ГЕРБ и дори заплашвал със саморазправа, ако някой си позволи да се възпротиви.
8
1
 
9
 
! Отговори
м преди 12 години
Сигурно на спокойствие си обикалят елитните заведения нощно време в София:)
7
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Проверихте ли в Банкя - те са стари приятелчета Бойкови. Именно Таки и Исуса пълниха предизборно ГЕРБокасите. Сега пак им се отваря работа. Мутрата си ги пази.
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Представете си в България не могат да намерят двама човека , какви са тези полицаи , какво стана с подслушвания на разговори , там на Цецко измишльотините дето ги е гледал по от местопрестъплението . Тези роднини нямат ли , не се ли подслушват , приятели и така на татък . Тука ми мирише , че се слуша само където има изгода за Боко шефа .Американските им партньори имат такива сателити , че няма къде да се скриеш ако имаш нужда. Смешна работа .
5
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
кой и къде търси тези двамата - Христо Вартерян Исуса, и Христофорос Аманатидис Таки, че нещо не мога да се сетя. че то и децата знаят кой от тях къде е как е стигнал до там.
4
0
 
22
 
! Отговори
s преди 12 години
абе какво стана с тоя Йоско дето уби 2-*** човека? съд ще има ли или той вече е на улицата?
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
AKO IZCHAKAT MOZE DA GI REABILITIRAT POSMARTNO
2
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Таки нали е в ЮАР-при Веска Меджидиева, Лора Видинлиева и другите.
1
1
 
12
 
! Отговори
Софиянец преди 12 години
Интересно ми е от кой регион/село са "журналистите" на днес.бг... Скъсват се да ни заливат с какви ли не диалектни форми и словосъчетания. "авер"?!