Пробация за мъж, стрелял по бездомно куче

Ранил животното с въздушна пушка във Варна
Обновена: 22 юли 2011 16:55 | 22 юли 2011 16:55,
92
Пробация за мъж, стрелял по бездомно куче
Снимка: Булфото

Районният съд във Варна наложи наказание „пробация” на 50-годишен мъж, който стрелял с въздушна пушка по бездомно куче.

Случаят на хулиганство е от 9 юли тази година, когато мъжът стрелял от прозореца на дома си на ул. „Цариброд” и ранил улично куче.

Сега стрелецът е сключил споразумение, което е одобрено от съда.

В продължение на 8 месеца той трябва да изпълнява задължителните пробационни мерки – срещи с пробационни служители и регистрация по настоящ адрес, с първоначална периодичност 2 пъти седмично, съобщават от Районния съд във Варна.

Постигнатото споразумение не подлежи на обжалване и влиза в сила веднага.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
8
 
1
 
! Отговори
Бейлис преди 12 години
Томас, искам да дойдеш с едно кюфте при моето куче. Първо ще го изядеш, после ще насъскам кучето срещу тебе. Аре умирай в *** сектант мазен гнусен
49
3
 
8
 
! Отговори
Томас преди 12 години
45дано децата ти не срещнат уличен ***.
48
0
 
7
 
! Отговори
ТАКА Е В БЪЛГАРИЯ преди 12 години
АКО УБИЕШ БЪЛГАРИН....УСЛОВНО !А, АКО СИ ....."БОГОПОМАЗАН РУСНАК"--КАТО СТАВИСКИ, ГДЕТО ЗАЧЕРНИ 2-СЕМЕЙСТВА..."УСЛОВНА ПРИСЪДА" И БЕЗПЛАТЕН БИЛЕТ ЗА РУСИЯ!ПОСЛЕ ....БЪЛГАРИТЕ ,БИЛИ "РОБИ"..С "РОБСКО МИСЛЕНЕ".....???!!!АЗ ПЪК ВИКАМ......ЧЕ СА "***"...!
47
3
 
12
 
! Отговори
bali преди 12 години
Хора недейте така, обичам кучетата(имам 3 за лов) лично съм застрелвал собствено куче посмяло да се опита да ухапе човек и ако се наложи пак ще го направя. Пробация за нящо което е задължение на общината е свинщина. Хайде да проберът ***, *** коне и табори и тогава да ме глобяват. Трябвало е да му напишат акт (стрелба в населено място) но Пробация е малоумие. Който иска кучета да си ги гледа вкъщи и да им чисти по улиците това е.
46
4
 
3
 
! Отговори
До 45 преди 12 години
И ти си си за трепане, ненормалник!
45
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Малееей,тук във форума е пълно със защитници на мастиите!Много минуси,много "природозащитници"за трепане!39196
44
7
 
4
 
! Отговори
до томас и милена преди 12 години
Дано децата ви хапнат от тези кюфтета!
43
5
 
6
 
! Отговори
Томас преди 12 години
42Не се чуди - целта е хората да са мачкани постоянно отвсякъде - от ***, от ***, от ***, наркомани и т.н. - обикновените хора трябва да бъдат атакувани постоянно - каквото и да ви говорят това е целта - трябва хората да деградират, да се разрушават семействата, домовете на хората - за да са просто една бройка в новия световен ред.
42
7
 
7
 
! Отговори
До 37 преди 12 години
Отговора е НИЩО!Ако някой в023 ч.реже с флекс или някоя компания се разпява в късна доба,ще дойдат ушевите и най-малкото ще има акт за нарушение на обществения ред!А,че *** вие цяла нощ под прозорецата ти от общината и от полицията вдигат рамене и ти се присмиват!Това го знам от собствен опит.За сведение живея в най-добрия град за живеене и става въпрос най-вече за домашни любимци- мамицата им!
41
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ТИЯ НЕ ПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ (ЧЕТРИ ЛАПИ И ДР.)КАТО МИЛЕЯТ МНОГО ЗА ТЯХ СТАВА ВЪПРОС ЗА ТИЯ УЛИЧНИ ЧЕТИРИНОГИ *** ЗАЩО НЕСИ ГИ ПРЕБИРЪТ В КУЧКАРНИКА ДЕТ ИМ Е МЯСТОТО АМИ ВИЛНЕЯТ НА СВОБОДА ПО УЛИЦИТЕ НЕСТИГА ЧЕ РАЗНАСЯТ НАИ РАЗЛИЧНИ *** И БОЛЕСТИ АМИ ДАТЕ Е ИЗТРАХ ДАМИНЕШ ПОКРАИ ТЯХ
40
6
 
4
 
! Отговори
Милена преди 12 години
замислех се за тази рецепта с кюфтетата,защото моето здраве ми е по-мило,аз имам нужда от сьн, бях достатьчно вьзпитана и сьм ги предопредила,тьрпението ми има граници
39
9
 
14
 
! Отговори
Томас преди 12 години
Всички, които защитавате кучетата - РАЗБЕРЕТЕ - ИЛИ КУЧЕТАТА ИЛИ ВИЕ - друг вариант няма - не е възможно мирно съжителство каквото и да ви говорят разни еко-***. Кучетата нямат място в населените места - не ми е ясно защо всеки ден се убиват хиляди прасета, телета, агнета - а кучета не може??? Поради каква причина???
38
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДО 37 АМИ ЩЕТИ КАЖА ЕФЕКТЪТ Е МНОГО ДОБЪР ПРОСТО ГО НАТРАВЯШ И ПРОБЛЕМА ТИЕ РАЗРЕШЕН ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ КАЗВАМТИ ОТ ОПИТ
37
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Милена, Пробвай с кюфтета "Томас"
36
1
 
4
 
! Отговори
Милена преди 12 години
Искам да знам какво се прави в случай,когато кучето на сьседите вие по цяла нощ и при положение ,че ти си ги уведомил поне десет пьти и те не са взели никакви мерки.Те не спат в това жилище,кучето е само там по цяла нощ.Тази нощ ще е поредната безсьна за сьжаление.
35
5
 
6
 
! Отговори
Томас преди 12 години
34Аз съм човек който е нападан от кучета неведнъж.
34
8
 
8
 
! Отговори
Томас преди 12 години
Сега знам, че разни *** ще надат вой, но не са един и два случаите, на убити и осакатени хора от кучета. Кучетата са прекалено много в нашите градове - хвърлят се и хапят наред - след като управниците не вземат мерки - хората са принудени да вземат сами мерки.
33
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Томас ти си извратен
32
11
 
12
 
! Отговори
Томас преди 12 години
13хранете *** като искате да ви хапят - хранете ги -поне ги хранете с каквото трябва.Специално за кучезащитниците сега ще ви кажа една рецепта за ликвидация на *** - за целта са необходими 2 кг кайма един хляб и 1 л антифриз концентратнакисвате хляба в концентрата атифриз след което смесвате с кайматамеси се докато се получи смес подходяща за оформяне на кюфтетане се прилага топлинна обработкаготовите сурови кюфтета се слагат в подходящ съд и се започва със захранкатана куче се полага по едно кюфте на по-едрите по двезахранването трябва да става под строг контрол за да не се допусне неизядено кюфте да попадне в неподходящи ръцеефектът идва след около 6 часа един мой колега се отърва от цяла глутница под терасата си тормозеща го от месеци с непрестанен лай през нощтаразказа че на сутринта от общината събрали 12 екземпляра в чувалиуспех
31
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Новина от днес --- Загубата на мобилния телефон причинява същата болка, която изпитваме при изчезването на домашния любимец, пише в. "Кориере дела ***", позовавайки се на американско проучване.--- Пробация за шефа дето ми счупи телефона!!!