Пробация за мъж, стрелял по бездомно куче

Ранил животното с въздушна пушка във Варна
Обновена: 22 юли 2011 16:55 | 22 юли 2011 16:55,
92
Пробация за мъж, стрелял по бездомно куче
Снимка: Булфото

Районният съд във Варна наложи наказание „пробация” на 50-годишен мъж, който стрелял с въздушна пушка по бездомно куче.

Случаят на хулиганство е от 9 юли тази година, когато мъжът стрелял от прозореца на дома си на ул. „Цариброд” и ранил улично куче.

Сега стрелецът е сключил споразумение, което е одобрено от съда.

В продължение на 8 месеца той трябва да изпълнява задължителните пробационни мерки – срещи с пробационни служители и регистрация по настоящ адрес, с първоначална периодичност 2 пъти седмично, съобщават от Районния съд във Варна.

Постигнатото споразумение не подлежи на обжалване и влиза в сила веднага.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
10
 
9
 
! Отговори
Симона преди 12 години
Писна ми от долнопробни коментари на *** комплексари!!! Доказано е, че който посегне на животно, е способен да посегне и на друго живо същество!
29
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И аз мисля да отстрелям две-три тука. Лаят по цяла нощ, не се спи, нападат минувачи. Озлобени ***. Слагат им по един етикет и ги пускат обратно да си хапят. Ще пробвам с кучегон. Струва 165 лв. Ако не стане, дебелата сопа ще заиграе. Детето ми е по скъпо от ***. Ако пак не стане си стягам багажа и ще отида на място където хората обичащи реда, чистотата и дисциплината са мнозинство.
28
7
 
1
 
! Отговори
Томас преди 12 години
vargда, така пише в Библията - но съвременния свят тотално отхвърля Божието Слово - върви към унищожението си и дори не им пука на повечето хора - безумието е пълно.
27
9
 
7
 
! Отговори
Томас преди 12 години
Поредната изродия в съвременния содом и гомор - кучета убиват хора - хората нямат право да убиват *** - мечки убиват хора - хората нямат право да убиват мечките - вълци давят 40 овце - хората нямат право да убиват вълците - *** крадат, убиват и изнасилват - днес *** уби 70 годишна жена - управниците нехаят, *** постоянно се натрапват на хората - хората нямат право да им кажат, че това с което се занимават е гнусотия - това ако не е съвременнен содом и гомор устремил съм към унищожение не знам кое е.
26
6
 
1
 
! Отговори
f преди 12 години
e ku4e ot prozoreca gramva ku4e na ulicata. sledvawiqt pat ne ot prozoreca a v upor.
25
7
 
5
 
! Отговори
Пов преди 12 години
Написах КАТО каракачанки, а не каракачанки. И си бяха улични кучета. И написах, че неведнъж са ме нападали улични кучета. Зад блока ми има глудница, която ме напада всеки божи ден когато се прибирам. СТРАХ ме е да се прибирам, страх ме е да си минавам около блока заради тях. Който ги защиава да си ги вземе и гледа вкъщи!
24
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И *** един подобен такъв и в нашия квартал,скоро го пратих на зъболекар,щото ей така седеше и стреляше по котките от балкона си.Пълно е с нещастници като тия дето стрелят,ама после ходите на зъболекар!
23
10
 
9
 
! Отговори
Бейлис преди 12 години
Смърт за weapon abuser-ите. Готов съм да бачкам доброволно срещу подобни изверги - и то без излишни харчове за униформи и въоръжение - ами по ръчната процедура.А кучето как е?
22
4
 
4
 
! Отговори
анирам преди 12 години
Абсолютен *** си!!! Заради такива, като теб сме в такава помия! *** комплексар!!!
21
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
V belite darjavi nqma kucheta po ulicite. A domasnite sa s povodi. Tuka sme pomiqrska darjava. Po ulicite - ulichni, po uchilishtata - domashni. A decata - te pred komputara shtoto igrata na dvora e samo za kucheta, ne za deca.Istinata e edna - cherna durjava se opravq s cherna otrova. Hvurlqsh malko hrana s cherna otrova i mirqsvat neshtata.
20
1
 
13
 
! Отговори
crazy преди 12 години
Децата са невинни. Те обичат кучетата. Когато домашното куче умре-детето плаче за него. И мама казва- Аууу, то мойто детенце толкова милостиво, като за човек плаче. Обаче ако в същото време тати убие някое бездомно - тогава вече трябва да се радваме за смъртта на помияра. Е ??? За Господ (един *** Го беше споменал по долу) и двете кучета са еднакви.
19
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Da mu napalniat GAZA s Padarska Sol na tozi ***!
18
1
 
5
 
! Отговори
анирам преди 12 години
до Пов: не знам какъв си каква си, но нещо май не ти е ясно, че има разлика мeжду улични кучета и каракачанки, които уж са те нападнали. Не мислиш ли, че по-често кучетата, които нападат са домашни, а не улични? А и защо искаш смърт за уличните, след като не такива са те "нападнали"?
17
10
 
6
 
! Отговори
цоко преди 12 години
абе така се прави, ама внимавайте, моля Ви, просто внимавайте да не Ви видят .....
16
4
 
9
 
! Отговори
do анирам преди 12 години
хахахах *** го духаш
15
12
 
12
 
! Отговори
анирам преди 12 години
Малко му е....за такива ***, а както виждам от по-долните коментари, лайнарите са МНОГО, трябва така добре да си свършат работата наказателите, че следващия път, когато и през ума им мине да се правят на големи пичове и пички, да им настръхнат космите на ***. Само така, нараняваш животно, а след това трява да си носиш последствията. Риташ животно, получаваш ритник и ти, а за другите неща още по-гадно да им е на извергите!!!
14
2
 
10
 
! Отговори
до varg преди 12 години
Много едностранчиво разбираш библията, ***. Исус Христос е казъл да се грижим за тях, не да ги убиваме и да ни се подчиняват! Цялата ни икономика се крепи на тях! Поне малко ги уважавай ***... Защото те умират за да ядеш ти! ***....
13
1
 
13
 
! Отговори
.... преди 12 години
Не мога да разбера защо мнозинството от коментиращите не прозре причината за тази присъда...Не става въпрос, че кучешкия живот е по-ценен от човешкия. Утре един такъв "умник" ще стреля по улично животно и "случайно" ще простреля човек...
12
13
 
8
 
! Отговори
Пов преди 12 години
Още от малка си давах всички пари, за да купувам храна за уличните кучета. Но твърде много и често започнаха да нападат в последно време. Движат се на огромни глудници и нападат. Онзи ден както си карах колело 3 огромни кучета като каракачанки изкочиха и ме нападнаха. Добре, че захапаха колелото, а не мен. Случки мога да разказвам много и все са без провокация от моя страна. СМЪРТ за уличните кучета. Това ми е мнението вече.
11
12
 
6
 
! Отговори
Пъзел преди 12 години
Сложил съм и оптика...мислех и лазарен прицел но ще се вижда лъча когато е мъгливо ...