Бисер с обвинение за ада на "България"

Лятото прокурорският син помете и уби с колата си двама души
Обновена: 17 ное 2011 15:47 | 16 ное 2011 07:00,
70
Бисер с обвинение за ада на "България"
Цветя на мястото, където загинаха Паола и Ники. Снимка: Булфото

Синът на прокурора Венцислав Андреев - Бисер Венциславов Андреев е привлечен в качеството на обвиняем за тежката катастрофа на бул. "България" в София.

"Изготвени са няколко експертни заключения, но разследването още не е приключило", обяви пред "Фокус" прокурор Нина Панчева, говорител на Софийска окръжна прокуратура.

Още по темата

Обвинението срещу Бисер е за нарушение по Закона за движение по пътищата вследствие на управление на моторно превозно средство, при което е причинил смърт на повече от едно лице.

Dnes.bg припомня, че при среднощната гонка на 5 август Ауди А4 и BMW пометоха и убиха Паула Тодорова на 39 години и приятеля й Николай Спасов на 34 години, които преди това стояли на тротоара на бул. "България".

При кървавата катастрофа двамата водачи - 21-годишният Бисер и 23-годишният Людмил, не са били пили, установи разследването.

Бисер е имал едва 2,5 години стаж като шофьор, а Людмил - 3 г. Въпреки малкия си опит, те вече били натрупали доста нарушения на пътя, които са за дребни неща - по 3-4 акта за неправилно паркиране, каране без колан и лека катастрофа заради шофиране на заден ход, допълниха от прокуратурата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
2
 
34
 
! Отговори
до 48 преди 12 години
СЪДИИИИИИ ГИИИИИ
48
1
 
83
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе хубаво, че има обвинения, ама заради тая видеореклама дето ми изскочи си разлях кафето и се изгорих, майка ви ***, днес.бг !
47
2
 
62
 
! Отговори
Крими преди 12 години
Тоя случай не го ли потулиха вече та се шуми пак?
46
1
 
87
 
! Отговори
t-rock преди 12 години
Да ги вкарат на топло за 5г., да им пръснат дупарите и само така може би ще се научат тези келеменца долни! Мамини синчета!
45
0
 
55
 
! Отговори
32 преди 12 години
не само за тях... а и за всички, дето с действие или бездействие допускат това да стане практика у нас
44
32
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТОВА СТЕ СИ НАПРАВИЛИ САМИТЕ ВИЕ.ОТНОВО ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГРОБ !
43
4
 
86
 
! Отговори
men преди 12 години
Както е видно , бащата е прокурор, което означава че синчето му има поне още 2 пъти по толко нарушения за които не се знае,,, с един телефон се са решавали проблемите...кой каквото ще да казва тука е България и "Столичани в повече" е огледало на много неща които се случват у нас , жалко за пострадалите....
42
1
 
66
 
! Отговори
ОХУ БОХУ преди 12 години
Жалко за невините деца.*** на властващите пак ще тържествуват. Само смърт за тях *** на демокрацията.
41
3
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мн странно как до сега тоя не е в затвора,.В Америка когато блъснеш някои отиваш в затвора и чакаш обвинение,след това присъда,дори да си Син на Обама пак отиваш в затвора.Тука е достатъчно да имаш 100 лв и няма затвор,да не говорим ако си син на прокурор.Тогава може и да му дадът 100 лв!
40
1
 
64
 
! Отговори
къорав преди 12 години
Око за око зъб за зъб в момента само може да оправи Българийка а не тази *** демокрация.
39
2
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А в някои нормални държави не само щя го осъдят за двойно убийство, но и таткото ще си подаде оставката от морални съображения (та нали той е съдействал да му опростят другите "малки нарушения")!Раз минал метър, два минал метър и така се става рецидивист, който стига до убийство!
38
2
 
71
 
! Отговори
РАЗБИРАТЕЛ преди 12 години
*** ***.ЖАЛКО ЗА НЕВИННО ЗАГИНАЛИТЕ ..........
37
0
 
36
 
! Отговори
Do 35 преди 12 години
Dali nomer 8 ne pishe za tova koeto shte izlezne ot deloto? Pone se nadiavam che e taka.
36
1
 
61
 
! Отговори
1313 преди 12 години
Нали видяхте какво се случи с Максим Стависки! Не очаквам тук развитието да е друго! Една условна присъда и това е!
35
1
 
40
 
! Отговори
До 8 преди 12 години
Ако номер 8 бъде блъснат от някого по същия начин и умре -какво ще мислят близките му по въпроса?Дали както той разсъждава!!!!!
34
2
 
85
 
! Отговори
318i преди 12 години
За кокошка няма прошка,За милион няма закон
33
1
 
63
 
! Отговори
Нико преди 12 години
Като за начало-да се затвори в една стая за 5 дни. Да му прожектират кадри с жертвите му(какви са били приживе, всичко за тях, живот,радост,...) до пълно осъзнаване че това са били хора, не някакви "лица". Разбира се това е невъзможно.
32
1
 
55
 
! Отговори
рая преди 12 години
Е за такива ***-разстрел!Като Максим Стависки и много други ***.Ако не го осъдят да го премаже някой *** като него.Защо невинни хора трябва да плащат за ненормалници които не мислят(ако имат мозъци изобщо)?Докога?В тая държава трябва саморазправа.Трябва сами да се защитаваме-иначе такива мамини синчета ще си правят каквото поискат.
31
1
 
92
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Огромна човешка трегедия,от която на всеки се изправя косата.И на всичко отгоре гарнирана с несправедливост.Това е живота на българина.Заложен в ръцете на престъпници облечени в тоги.
30
1
 
94
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ше го пуснат, не се тревожете! Татко му ще го извади от кауша, па и обезщетение ще му платят дето са му загубили времето на момчето. Най много да му дадат условно 1 година и това е. България е това, не е нормална държава!