Двама пешеходци гинат на тротоара, пометени от две коли

БМВ и Ауди катастрофираха на бул. "България" в столицата
Обновена: 5 авг 2011 14:04 | 5 авг 2011 08:57,
392
Двама пешеходци гинат на тротоара, пометени от две коли
Снимка: архив Булфото

Двама пешеходци загинаха, след като бяха пометени от две леки коли на бул. „България“ в столицата около 1 часа тази нощ, съобщиха от МВР.

Загиналите са мъж на 34 години, който е починал във ВМА, и жена на 39 години, която е починала на път за "Пирогов". По време на инцидента хората са се намирали на спирка на градския транспорт.

Две коли с марка БМВ и Ауди са се движели една след друга по булеварда в посока от бул. „Иван Евст. Гешов” към бул. „Гоце Делчев”.

По първоначална информация БМВ-то се е движело с бавна скорост, но покрай него профучало аудито. Двете коли се ударили странично, излезли от пътното платно, забили се в тревните площи и помели хората на спирката в района на площад „Ручей“.

Аудиото е управлявано от 23-годишен шофьор, а БМВ-то – от 21-годишен младеж. Двамата шофьори не са пострадали, а дрегерът не е отчел алкохол в кръвта им.

Работата по случая продължава за изясняване на механизма и причините за възникналото произшествие. Назначени са експертизи. Направен е оглед на местопроизшествието и на двата автомобила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


392
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
380
0
 
0
 
! Отговори
пророка преди 12 години
убиеца на тези невини 6 деца .сега и този и всички които не са получили присъда от хумания бълг и не само тук а по целия свят всички ще бъдат наказани жестоко и всякои ще си получи заслуженото,защото там Горе искат чисти души ,защото всички души на убитите се лутат из пространството и докъто не намерят своя убиец не намират покои.запомнете това така че съдът и да се подиграва тези мъртви души сами си прилагат закона и докъто не унищожат своите убиици не слизат на земята.РАНО ИЛИ КЪСНО НО
379
0
 
0
 
! Отговори
истината преди 12 години
предлагам краино време е да не се пише за убииците кои го е родил кои е бащата ,маиката длъжности и звания а трябва да се само за убиица с имена и години .Няма никакво значение щом е убиец ,тои трябва да си заслужи смърта ,смърт за смърт без никакви оневинение и оправдания,загиват два човешки живота а лицимерното правосъдие се подиграва с жертвите но Големия съдия гледа отгоре и всички ще си получат заслуженото и покои няма да намерят и немогат да се скрия никъде,Ставински, убиеца на 6 те дец
378
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Аз, питам и отговор не очаквам. Откъде имат пари толкова млади хора-за такива мощни, нови коли?А и те не са виновни, а родителите-комплексари.Да кажат-"аз на моя син или дъщеря купих едикаква си кола", за да завиждат съседите и познатите.А мислят ли после на кои гробища ще ходят?
377
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЛИНЧ ЗА УРОДЧЕТАТА, ЧУМА ЗА РОДИТЕЛИТЕ ИМ, ДЕТО СА ГИ ПРЪКНАЛИ И ОТГЛЕДАЛИ ТАКИВА!!!
376
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
da znam kak e v bulgaiq ti4a6 na pe6ehodnata puteka da ne te pomete nqkoi Nikakuv red korupciq 4ove6kiq jivot ne zna4i ni6to BMW 6ttom ima6 si bog alo q se osuznaite taka li trqbva da jiveete
375
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Никой до сега не е осъден за съжаление, случая от Великден с шесте деца, в жк.Дружба в София преди години премазаха цяло семейство, на спирката на хотел Плиска също загинаха хора. Мир на праха им. Нямаме правосъдна система, убиеш човек-да му се отнеме завинаги книжката, да си излежат справедлива присъда и да платят кръвнина. А сега какво се получава, все едно са сгазили пиле на платното. Пълно безумие.
374
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много са стари тези - 21 и 23 години. Като почнат да карат 16 годишните, няма да излизам от къщи.
373
0
 
4
 
! Отговори
Спиридон преди 12 години
Еваларката, брат, ама такива като теб за съжаление сме малко .... винаги ще се намери някое келешче с мощна кола, дето ще оцапа пейзажа с невинна кръв.
372
1
 
15
 
! Отговори
МИСЪЛ преди 12 години
трябва да се върне полигона с всичките му изпитни приложения и да няма никакви компромиси, подкупи и разни подарени книжки - също така както е в Англия трябва да има ограничение в разрешените мощности на автомобилите за съответните възрасти. Да видим какви гонки ще се правят с коли по 50 коня и изпитателен едногодишен срок за правилно шофиране без инциденти година след вземането на книжката. Аман от глупости по пътищата, а КАТ само се крият и дебнат "добър вечер документи за проверка" улигофрени
371
1
 
12
 
! Отговори
Гррр преди 12 години
Ще ми се да разбера как на тази възраст се печели толкова, че да си позволиш да сложиш Ауди или БеЕмВе на пътя...
370
17
 
1
 
! Отговори
неизвестна преди 12 години
защо наричате Бисер убиец,след като още не са излезли резултатите от експертизата?никой не е застрахован от птп.Но понеже е син на прокурор и затова се злоупотребява.Ако не беше такъв до сега всичко щеше да е забравено.В медийте пишат доста измислени неща.
369
1
 
4
 
! Отговори
Пълен мвдиен фокус преди 12 години
Добрите медии ще отразяд изцяло това събитие и неговото по нататъшно развитиеЗа да намалеят тези случки трябва да се водят до край
368
1
 
25
 
! Отговори
До модератора преди 12 години
Шофьорът убиец е 21-годишният съдебен охранител Бисер Андреев, син на прокурора Венцислав АндреевПишете не ги щадете !!!!
367
0
 
5
 
! Отговори
ves6666 преди 12 години
slaba darjava palna s maloymnici ....
366
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Za Toq *** dojivoten bez pravo na pomilvane
365
0
 
0
 
! Отговори
ббббб преди 12 години
до фаст 124....*** мръсно
364
0
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
в тази държава вече няма ред! много ми е мъчно,не знам за Вас!
363
0
 
2
 
! Отговори
дт преди 12 години
*** мръсно! Дано това те сполети ,ако може по скоро да кажем утре!
362
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Днес споменах нещо за изявлението от СДВР че "презумцията за невинност била водеща" при решението да не бъдт задържани двамата *** които убиха хорана бул. България.А именно че има замесен синковец на политик.А ето и развитието на случая............"Прокурорски син в кървавата гонка на бул. "България" СМЯТАМ ЧЕ КОМЕНТАРА Е ИЗЛИШЕНТОВА Е ПРАВОВАТА ДЪРЖАВА НА БОКО ТИКВОЧЕВ.
361
4
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
казарма! това липсва на сегашните ***!