20 години затвор за Дачи от "Килърите"

Той бе признат за виновен за опит за убийстов срещу Камен Балбузанов
Обновена: 19 ное 2011 12:38 | 19 ное 2011 12:35, Красимир Ангелов
94
20 години затвор за Дачи от "Килърите"
Георги Петков – Дачи. Снимка: Булфото

20 години лишаване от свобода при първоначален строг режим постанови Окръжният съд в Плевен за Георги Петков – Дачи.

Подсъдимият бе задържан при полицейската акция "Килърите", а окръжната прокуратура в Плевен му повдигна обвинение за опит за убийство на Камен Балбузанов, с прякор Куката.

Според обвинителния акт покушението е извършено на 20 ноември 2009 година в 19,45 часа в кафене в центъра на Плевен. С пистолет "Макаров" Петков е изстрелял осем патрона. Седем от тях са попаднали в тялото на Балбузанов.

Още по темата

Раненият е приет в болница и след намесата на лекарите е оцелял. От останалите присъстващи в кафенето няма пострадали. С оглед събраните доказателства съдът прецени, че Георги Петков е виновен.

Присъдата може да бъде обжалвана в 15-дневен срок пред Апелативния съд във Велико Търново.

Освен за опита на убийство срещу Балбузанов, Георги Петков е подсъдим и за опит за убийство на Ивайло Паунов – Джованито.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още по темата: Георги Петков – Дачи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Диана ky.ky..
86
0
 
2
 
! Отговори
Диана преди 12 години
Аз сам жената на Дачи .Саме ме биеше и накрая си го получи заплашваше ме че ште ме прати при другите които е затрил .Не искам да го виждам и да живея в страх
85
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дачи килара заслужава СМЬРТ какво го жалите а Куката е най големиа мажкар помогна на семейството ми в тежак момент на много хора е помогнал сигорен сам заштото го познавам.
84
1
 
1
 
! Отговори
bratovchet mu преди 12 години
do komentar 90 Kak ne sa bili tvoite blizki v zavedenieto ta da rekoshira nakoi korshum i da vi izbie *** zavisliv.Kykata ne se zanimava s narkotici.
83
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Що не го е духнал и през главата тоя наркодилър *** Куката
82
0
 
0
 
! Отговори
до 88 преди 12 години
Само че като гърмят на публично място - не се съобразяват къде отиват куршумите ако пропуснат целта..... така че гърмят и по случайни хора - пример последната престрелка в Бургас - улучиха студент в корема и баба в ръката - а тези дето се гръмяха - даже не се и одраскаха..
81
0
 
5
 
! Отговори
до 79 - еко преди 12 години
Килърите не убиват нормални хора. Никой не плаща да убият *** и Пульо , само много пречещи конкуренти
80
0
 
5
 
! Отговори
ha ha преди 12 години
77 съгласен съм, че не сме светци, и, че не може така да се отнема човешки живот но доколкото разбирам куката си е за трепане поради ред причини, и след като е известен на органите, те какво правят, колко ли семейства е разплакал, и ако ти си едно от тях май няма така ревностно да реагираш. А такива като куката са доста за съжаление. и си плащат където трябва да не ги закачат, Така, че трябва сами да си решаваме проблемите с такива хора ако изобщо могат да се нарекат такива.
79
1
 
1
 
! Отговори
хах преди 12 години
че христо асенов бацата от варна още си ходи с куршум в главата,някой път късмета е голям.....
78
0
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
хм..голям глиган е бил тоя щом и от 7 куршума е оцелял..чистете се сами м.*** ви и *** да е.а....но пък доживяхме и до времето когато започнахте да ги хващате че и в затвора ги вкарвате..браво на съдилищата ни вече..че толкова години не осъдиха ни един известен бандюга
77
1
 
2
 
! Отговори
до 78 преди 12 години
Да го напълни със 7 патрона почти от упор и гърмяния да е жив - явно не е искал да го убива. Със 7 куршума в корема - и господ няма да те спаси!
76
2
 
5
 
! Отговори
do 81 преди 12 години
Изобщо не ми дреме кои е искал да убие - изобщо не му е работа да изпразни "Макаров" (през цевта) в заведение, та ако ще и в тавана да е! Опита за убийство е срещу всеки един в заведението! В заведение и то в центъра на областен град сред десетки други хора да изгърмиш целия пълнител - това значи че просто не ти пука за хората и заради един *** си готов да избиеш всички наоколо! Тоя доживотно няма място по улиците сред нормални хора!
75
0
 
17
 
! Отговори
23343 преди 12 години
Пропускате нещо...хората, които знаят кой е Камен "Куката", могат да потвърдят, че него когато и да го затриеш все ще е късно!
74
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
KULTURNI OSOBENOSTTI NA BALGARSKIAT ETNOS !!
73
6
 
11
 
! Отговори
eko преди 12 години
Браво на окръжния съд в Плевен! Хайде сега и другите килъри и всякаква друга *** да ходи в затвора
72
2
 
4
 
! Отговори
oo преди 12 години
Не е много. Все пак за убиец става въпрос. До живот без право на замяна, това очаква обществото за такива.
71
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
do 76 vsichki tuk koito pishem ne sme svetci ama komentirame nikoi nama pravo da otnema drugimu jivota zatova kolkoto i da mu dadat na kilara mu e malko
70
0
 
6
 
! Отговори
ha ha преди 12 години
Ама в крайна сметка е трябвало да очисти не някой светец, защо толкова се радвате, че не е успял не знам. А куката, щом са го нарочили другият път по кадърен стрелец ще му изпратят.
69
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жъ ги "оправя"всичките!И за без пари!В името на каузата!Седмица-не повече!Писна ми1Полудех!
68
1
 
22
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 12 години
Егати килъра. Да забие 7 куршума в жертвата и да не може да я убие. Това е пълна некадърност. Този не става и за *** на зеле.