8 месеца зад решетките за Царчето

Той бе признат за виновен за закана за убийство
Обновена: 22 ное 2011 16:04 | 22 ное 2011 15:54,
165
8 месеца зад решетките за Царчето
Кирил Рашков-младши слуша присъдата си. Снимка: БТА

Асеновградският съд осъди Кирил Рашков-младши на 8 месеца лишаване от свобода.

Внукът на Цар Киро ще изтърпи наказанието си в затворническо общежитие от открит тип, постановиха магистратите.

Младши ще трябва да плати и 2000 лв обезщетение на Веселин Христев, обвинител по делото, както и 1080 лв разноски по процеса.

Той е обвинен в заплаха за убийство към Веселин Христев – чичото на 19-годишния Ангел Петров от Катуница, отправена малко преди момчето да бъде прегазено.

Още по темата

Пред съда днес Рашков каза, че съжалява за стореното и поиска да му бъде наложена условна присъда.

Прокуратурата поиска от съда от 4 г. "лишаване от свобода", които след редактирането им поради съкратеното съдебно следствие и самопризнанията на подсъдимия, бяха намалени с една трета.

Преди пет дни внукът на т. нар. Цар Киро поиска делото срещу него да се води по съкратената процедура.

"Категорично няма вариант да сключваме споразумение с Кирил Рашков-младши, ще настояваме за ефективна присъда и налагане на максимално наказание", обяви тогава пред Dnes.bg шефът на прокуратурата в Асеновград Калоян Димитров.

По думите му има безспорни доказателства, че именно внукът на Цар Киро е отправил смъртните заплахи по адрес на Веселин Христев.

Веднага след решението на магистратите стотина граждани на Катуница, дошли пред съда, настояха за максимална присъда.

Издигнаха и лозунги: "Ангел и Павел ще останат завинаги в сърцата ни" и "Катуница благодари на цяла България за подкрепата".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
156
0
 
3
 
! Отговори
TAISAN преди 12 години
V zatvora da go napraviat ZARIZA...
155
0
 
4
 
! Отговори
все 1... преди 12 години
Всички Рашкови ли са какви са, трябва да са в затвора. Не някакви смешни 8 месеца! Говорим за човешки животи! Това е най-важното нещо. Такова нещо не се толерира, а се наказва възможно най-строго.
154
0
 
4
 
! Отговори
Генича преди 12 години
Само 8 месеца, пффф това е нелепо ! Нека гние, докато е жив !
153
0
 
6
 
! Отговори
Иво преди 12 години
Абе какви 8 месеца за "закана за убийство"?! То това направо си беше убийство по поръчка!!!*** ви и в скапаната система.Махам се от тая държава.Ще останат само *** и пенсионерите и от пенсионирана държава България ще стане циганизирана държава...Кажете ми как да остана тук?С пищов ли да се разхождам по улиците?Всеки път ли да прибирам жена си от работа като работи до късно?Ами децата един ден?Какво правим?
152
0
 
4
 
! Отговори
krasimir преди 12 години
Еничари = Прокурори! 5 лева и може да ги дъните до припадък! Срам и пак срам !
151
0
 
6
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Дано му скъсат *** в затвора!Ние ще го чакаме да излезе за да го довършим!На цар *** не му бутат палатите ами рекетират хората да им бутат остъклените балкони във всички големи градове течат проверки гласувайте пак за Герб!
150
1
 
10
 
! Отговори
Срам и позор преди 12 години
Само бесилки ще ни оправят
149
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
A6kulsun masalla
148
0
 
6
 
! Отговори
BG преди 12 години
Taka e choveka e "Zar", moze is da mu napravite i edin banket. Ei tova ot Bulgariate po golemi prodaznizi niama. Ot Ministara do skapanite sadii vsichki ste edin dol bokluzi. Ako tova beshe stanalo v niakoi normalna darzava tozi "ubavez" 6teshe da e min 20-25 god strog rezim. Polse pitai te se zachto prestapnosta raste. Evala, hubavo se dupite na bokluzite.
147
3
 
8
 
! Отговори
varg преди 12 години
имам информация за прикрит инцидент с влакове.Обичания от вас Бойко Борисов е разпоредил да не се допускат медии.А машинистите са уволнени,но са смятали че може да са направили терористичен акт тъй като е имало доста щети по релсовият път.Всичко това ко имам записано на аудио от сигурен източник.
146
9
 
30
 
! Отговори
Воин на Христос преди 12 години
Много ми е чудно как гнусните гербери спечелиха изборите,като не познавам нито един човек, гласувал за Плевнелиев (ГЕРБ)
145
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На некав кмет за 3000лв подкуп му дадоха 3г. А на лайнянокожия 8 месеца като ще излезе след 5месеца. Е НЕМА ТАКАВА ПОМИЯ>
144
0
 
24
 
! Отговори
Воин ха Христос преди 12 години
Така е. Минаха изборите и сега господата от ГЕРБ си подкараха старата песен.Ще пуснат Рашкови на свобода,а за къщите дето щяха да им събарят вече не се говори.М/у другото *** престъпност си продължава,а Министерството с най-висок бюджет ни МВР ни "пази"
143
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
evala na princa tamu iadete h
142
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нека го пуснат след 8 месеца и ще видят какво ще му се случи...Цялата полиция няма да може да го опази.
141
0
 
17
 
! Отговори
акуд преди 12 години
за се беси не мога да преценя по някога, управляващите или НАГЛИТЕ от съдебната система са за трепане лиии, за ебаня лии. ???? но така не може да продължава
140
1
 
21
 
! Отговори
bobi преди 12 години
A KAKVO STANA S FAL6IVATA DIPLOMA??????????ZATULIXA VSI4KO MRASNIA TCVETANOV I BORISOV MAIKA VI GNUSNA DA .. KAK MOGE DA SERODIAT TAKIVA ***.BORISOV,BORISOV TCVETANOV,TCVETANOV AKO VI PIPNA NIAKADE NASAME NAPRAVO VI IZBIVAM ZABITE.NEZAKONNITE IMOTI V NOVI XAN 6TE SABARIATE A NA *** NEZAKONNITE GETA NE MOGETE
139
2
 
14
 
! Отговори
BULGARIN преди 12 години
GERBERCHETA TOLKOVA VI BESHE
138
2
 
30
 
! Отговори
BULGARIN преди 12 години
BULGARIA-PROTESTI tova e reshenieto !!!
137
0
 
23
 
! Отговори
Даола преди 12 години
Води ли се дело за убийството на 19- годишния Ангел Петров или се води разследване, докато всичко затихне.Родителите да заведат дело.