Цар Киро посреща в ареста Коледа

Съдът днес го остави с постоянна мярка "задържане под стража"
Обновена: 22 дек 2011 15:01 | 22 дек 2011 13:11,
103
Цар Киро посреща в ареста Коледа
Снимка: Impact Press Group

Асеновградският районен съд отказа да пусне Крил Рашков от ареста и го остави с постоянна мярка "задържане под стража".

Цар Киро е прегледан от трима лекари. В тройната съдебномедицинска експертиза е записано, че заболяванията му не са обострени и той може да се лекува в ареста.

Ако се влоши, ще бъде откаран в специализирана болница за затворници в София.

Експертизата не е обективна и е изготвена а под голям обществен натиск. На това мнение са адвокатите на Рашков, към които днес се присъедини и Хари Харалампиев.

Още по темата

Магистратите обаче прецениха, че Кирил Рашков може да се укрие или да извърши друго престъпление и го оставиха в ареста до началото на съдебния процес срещу него, който започва на 23 януари.

Въпреки обилния снеговалеж пред съдебната палата в Асеновград бяха се събрали около 50 жители на село Катуница, които скандираха: "Убиец" и "Няма да забравим" по адрес на Крили Рашков.

За разлика от миналото съдебно заседание на излизане от сградата този път Цар Киро не размаха среден пръст.

Кирил Рашов е с обвинение за закана за убийство отправена към вуйчото на прегазения Анегл Петров – Веселин Христев. Ако бъде доказана вината му, го грози 6 години затвор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още по темата: Кирил Рашков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
21
 
! Отговори
РРР преди 12 години
Стига с този "ЦАР" Киро *** и "ЦАРИЦА" Костадинка крадлата и "ПРИНЦ" Ангелчо!!!!!!!!!!!!!!! *** ли ви плащат заплатите бе Днес.бг??? Егати *** сайт сте станали
58
0
 
18
 
! Отговори
kir преди 12 години
Айде Кириле жив и здрав, че да можем повечко годинки все така зад решетки да изкараш! Пък като излезеш си *** по-скоро да не се мъчиш.
57
0
 
6
 
! Отговори
до 55 преди 12 години
Много са ,като крал Киро,...ние ще пукнем преди тях ,заради "успешни управнини", от 1989г. ,до днес ...!
56
0
 
6
 
! Отговори
до 51 преди 12 години
Извинявам се за намесата ,НО----за мен по-виновните са ....ПРОДАЛИТЕ СЕ БЪЛГАРИ И Бг--ИНСТИТУЦИИ на крал --Киро ---!Проблемът е там ,а не в *** ...Рашков ,и подобни като него !Защо се ---ПРОДАВАМЕ ,и то вече 22 г. .......?
55
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
alo dnes bg za6to my se podmazvate na ciganina kato neprekasnato ni kazvate 4e tova e car qvno ste mnogo prosti 6tom edin prost *** vi se vijda za car
54
0
 
32
 
! Отговори
БГ преди 12 години
И ДАНО ПУКНЕ ТАМ!!!ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ БЪЛГАРИ.
53
0
 
28
 
! Отговори
Роко преди 12 години
ей пошли драскачи от днес.бг , ако вие си имате тоя вмирисания *** за цар, аз НЕ!
52
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
МИРОЛЮБКА ОТ БТВ ЩЕ МУ ХОДИ НА СВИЖДАНЕ,АХ КОЛКО ТОЛЕРАНТНА Е ТАЗИ ЖЕНИЦА.
51
0
 
10
 
! Отговори
крили рашков преди 12 години
...скандираха: "Убиец" и "Няма да забравим" по адрес на Крили Рашков.Дали е случайна грешка?
50
0
 
8
 
! Отговори
ДО 46 преди 12 години
Мойто моче ясно е ,че ти цял живот си бърсал за...ци.Ако продължаваш ще те повишат в теляк....
49
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще полежи малко и ще го пуснат...Нима не знаете колко е велик българския съд,там са само хубавци,милионери,и милионерки,със мед да ги намажеш.
48
0
 
13
 
! Отговори
Бай Мангал преди 12 години
Киролюбо, къде се скри ***, юдо ***???Толкова *** пари изяде уж да ни защитаваш, а сега никаква те няма???Кажи къде си, ***, чумо ***???
47
0
 
6
 
! Отговори
Shark преди 12 години
Че те *** празнуват ли Коледа?? Не празнуваха ли байрями - майрями и т-н.
46
0
 
6
 
! Отговори
Стефка преди 12 години
Няма ли да дойде Миролюба да го защити. Защо не продължава да коментира този случай ами дава разни интервюта насам-натам и се прави на жертва.
45
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кирил Рашков a.k.a цар Киро. Тежък удар за кенефистанците. Кенефистанците. Най-мизерната и най-презряна *** на Европа. Единствената утеха на кенефистанците ***. Само *** са 1/1000 от милиметъра по долу от кенефистанците. И изведнъж някакъв *** започва да се зове ЦАР, да строи палати и да кара коли които един кенефистанец и за 10 живота да работи не може да си купи. Това кенефистанеца на може да преживее, а не че цар Киро не си плащал данъците и забогатял от нелегален алкохол менте. То колко по-големи мафиоти българи последните 20 години съдираха задниците на кенефистанците, а те само се дупеха и скланяха глава. Но *** много лошо ги удари. Втори удар за кенефистанците беше, че полицията не им позволи да го линчуват. Как може, скочиха кенефистанците - в една кенефистанска държава ние висшите кенефистанци да не можем да линчуваме по-долните от нас защото един младеж е скочил да се бие с автобус пълен с ***, пък те взели че запалили буса, потеглили и го прегазили (въпреки че *** Рашков нямаше нищо общо със случая и никакво обвинение за това не му се повдигна и няма никога да го обвинят). Сега въпросният цар го държат в ареста по политически причини за да успокояват зависта на кенефистанците, иначе на никой не му пука, че някакъв си *** не си плащал данъците.
44
0
 
23
 
! Отговори
Канас Юбиги преди 12 години
ГЛАВАТА МУ ИСКАМ !!!И живота на жена му, децата, слугите и целия му род.
43
0
 
9
 
! Отговори
1 преди 12 години
i smurtta si da posreshtne tam....
42
0
 
9
 
! Отговори
tuuu преди 12 години
da mre v kiliqta tazi gad mrusna ***!!!
41
0
 
18
 
! Отговори
sante_dog преди 12 години
Киролюба буча, буча ама ако ги нямаше протестите на "футболните хулигани" и тоя случай щеше да се покрие... Добре че бяха те да се събудим малко - уви само за кратко...
40
3
 
9
 
! Отговори
явертъ преди 12 години
"Експертизата не е обективна и е изготвена а под голям обществен натиск. На това мнение са адвокатите на Рашков, към които днес се присъедини и Хари Харалампиев."Експертизата е в полза на обществото този път, за разлика от всички останали други случаи с разни самоковци и тем подобни. Тук *** с право могат да кажат че има дискриминация.