Цар Киро размаха среден пръст и "благослови" хората

Назначиха му медицинска експертиза, която трябва да е готова до 21 декември
Обновена: 8 дек 2011 14:59 | 8 дек 2011 10:03,
215
Цар Киро размаха среден пръст и "благослови" хората
Снимка: Dnes.bg

Цар Киро показа среден пръст на събралите се повече от 100 жители на Катуница пред Асеновградския районен съд, където днес трябваше да се гледа мярката му за неотклонение.

На влизане в Съдебната палата Кирил Рашков напсува насъбралото се множество, то пък му отвърна с: "Убиец!"

Цар Киро размаха среден пръст и "благослови" хората
Средният пръст на Цар Киро. Снимка: Dnes.bg

На въпрос на Dnes.bg как се чувства в ареста, ромският бос отвърна: "Супер!"

Още по темата

Днес обаче Асеноградският районен съд назначи тройна съдебно-медицинска експертиза, която трябва да установи какво е здравословното му състояние.

Това стана по искане на защитата, която настоя пред магистратите клиентът им да бъде пуснат на свобода заради множеството му заболявания.

Пред медиите Царица Костадинка каза, че мъжът й има диабет и болно сърце.

"Много е зле. Изобщо не се чувства добре в килията. Отслабнал е цели 8 килограма", вайкаше се тя.

Сега трима лекари – съдебен лекар, ендокринолог и кардиолог трябва в срок до 21 декември да отговорят на въпросите: от какви заболявания страда Кирил Рашков, може ли лечението му да бъде проведено в условията на затвора и дали здравословното му състояние позволява да пребивава продължително зад решетките.

След отговорите на тези въпроси, на 22 декември съдът наново ще се събере и ще реши дали да пусне или да остави Цар Киро за постоянно в ареста.

Пред Dnes.bg вуйчото на прегазения до смърт Ангел обяви, че тепърва българите ще се уверят колко арогантно е поведението на ромския бос и че той е по-здрав от всички нас взети заедно.

"Той е болен заради имотите и богатството му, а не от това, че се чувства зле в ареста", обяви на свой ред майката на починалия Павел – Райна Тотева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
208
0
 
3
 
! Отговори
stamat преди 12 години
Бай *** държава управлява!
207
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Моля Ви престанете с това "цар,царица,принц...",смешно е! Откъде накъде медиите ще титулуват така един престъпен *** и долното му семейство?
206
11
 
1
 
! Отговори
do 196 преди 12 години
sled 25-30 godini niama da vi ima na zemiata ,balgarin niama da ima vav BG !
205
3
 
13
 
! Отговори
Митко преди 12 години
Прав си *** ***.Само Волен Сидеров ще ги оправи
204
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Po-skoro do Bosfora i edin kamyk na shiqta da se ottyrve sveta ot nego!
203
1
 
7
 
! Отговори
до 206 преди 12 години
Я обратно в Анадола бе, фес.
202
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
damu iadete tasacite vsicki bulgari giavurski
201
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аууу много зле бил ***. Отслабнал 8 килограма. Ми много важно. То повечето хора с болно сърце и с диабет ама си живеят. На кой да се жалват. Ама на мръсните, долни *** им се обръща внимание. Ама нали коледни бонуси раздават на висши и не толкова висши магистрати. Жалко е, че хората ще очакват присъда за този, но ще мусе размине, както на всеки ***. А ако го осъдят той ще съди държавата за дискриминация. Тази *** трябва да живее в резервати, без да им се разрешава да излизат от там
200
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо всички босове и т.нар. "по-големи" играчи като влязат в българските затвори внезапно се разболяват от 12 неща едновременно, не могат да се лекуват в килията и ги пускат??? Писна ми от тия закони нещастни в тая продънена държава! И кучето има наглостта да показва среден пръст на българите, които го издържат, които издържат народа му? Едно е решението за тези... но има цензура...
199
1
 
27
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 12 години
ЦАР ЛИ????? КЪВ ЦАР Е ТОЯ БЕ??? ЦАР Е НА ПРОДАЖНИТЕ КУКИ, КОИТО МУ ЛИЖЕХА *** ТОЛКОВА ГОДИНИ.........................................ИМА ГОСПОД И ТОЙ ЩЕ ГИ НАКАЖЕ ВСИЧКИ
198
1
 
26
 
! Отговори
Осамабинладен преди 12 години
Ossama bin laden-Най-добрата мярка за тоя мазен *** е ( да бъде публично пребит с камъни насред стадион Ботев Пловдив така и няма нужда от допълнителни разходи по дела,адвокати,прокурори,медици и т.н.) Идеално е за Бенатова да дойде да брои *** и нам-кви. Ама дали ще може да брои до толкова???
197
1
 
9
 
! Отговори
vvv05bg преди 12 години
Tsiganin na Snimka da go vidish 2-VA shamara mu zabii i go zarovi sled vreme kato se setisish otnovo go izrovi i sahtata protsedura Napravi
196
1
 
26
 
! Отговори
Хулигана преди 12 години
Я виж *** махала ГОРИИ !!И какво ти пука аре да се сгреем .
195
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най-добре е тоя *** да го заведат на мач и да го пуснат да седи при агитката на Левски.Това ще бъде най-справедливият съд за него.
194
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
чиста и свята република без ***
193
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не е виновен Рашков-от *** какво друго да очакваш. Виновни са тези които го прикриваха и взимаха от него пари толкова време. Трябва да бъдат намерени и съдени редом с ***!
192
0
 
32
 
! Отговори
Споко преди 12 години
Гледайте на това като на театър! Няма да го осъдят! Гарван ,гарвану око не вади! Щом е ял и пил с толкова много от управляващите ,че и пари на ръка е давал ,надали ще лежи в затвор! И не е виновен той ,че си позволява такива неща! Тия дето му лижат *** са виновни! Не са обикновенни хора и *** затова има и самочувствие...
191
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Ромът е човешко същество само когато е далече. Щом се приближи, той става просто ***."- Руда Дзурко, ромски художник
190
0
 
39
 
! Отговори
Кап. Петко войвода преди 12 години
До администратора ! Защо не премахнеш коментара на 172 ? Как ще ни нарича *** ? Ти българин ли си ? Не среден пръст, а свинска опашка на Кирил Рашков в г**а !!! И спрете да го наричате "цар" !!!Той си е един долен *** *** !!!
189
0
 
10
 
! Отговори
asere преди 12 години
Не подобава на един цар да размахва среден пръст