Окончателно. Три години зад решетките за Амигоса

Върховният касационен съд потвърди присъдата на Петър Петров
Обновена: 25 яну 2012 20:27 | 25 яну 2012 20:27,
51
Окончателно. Три години зад решетките за Амигоса
Снимка: Архив Булфото

Върховният касационен съд потвърди присъдата три години затвор на Петър Петров - Амигоса.

Първоначално Софийският градски съд го осъди на 5 години, но след това наказанието бе намалено на три от апелативния съд.  ВКС потвърди и оправдателната присъда на другия подсъдим по делото - Цвета Манавска, като решенията са окончателни.

Още по темата

Петров и Цвета Манавска са подсъдими за организиране на престъпна група, извършваща парични преводи в чужбина.

Схемата е била чрез фирмата "Амигос 3" да се изперат парите от контрабанда на цигари през България за Македония. Според обвинението става въпрос за 99 милиона лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още по темата: Петър Петров - Амигоса
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Снимката прилича на кадър от италиански филм за мафията.
46
0
 
9
 
! Отговори
антисъд в Бг преди 12 години
Амигоса е 4 г. в ареста ,така че сега ще трябва да му плаща държавата ---1 г.,...егати далаверата ?
45
1
 
4
 
! Отговори
да да ама не преди 12 години
до Чичо миткои това при положение че те хванат !!!!
44
1
 
10
 
! Отговори
ПРИСТАВ преди 12 години
МАГИСТРАТИ НЕЩАСТНИ, ЩЕ ГОРИТЕ В АДА ГНУСНИ *** !!!
43
0
 
21
 
! Отговори
boy преди 12 години
за 100 милиона с кеф ще излежа 3 годинки. *** съдийскаааааа
42
0
 
18
 
! Отговори
ЗОРО преди 12 години
Този заслужава не 3,а 300 години да му дадат,но явно някои съдии и прокурори са си осигурили старините.....хахаха...3 години...СМЕШНИЦИ..!!!!
41
1
 
25
 
! Отговори
чичо Митко преди 12 години
"Според обвинението става въпрос за 99 милиона лева."Лелееееееее, за 99 милиона изпрани, 3 години. Ако си честен бачкатор и получаваш НЕРЕАЛНИТЕ 3 хиляди лева заплата на месец, защото си голям спец по нещо си, всеки месец спестяваш по 1000 лева и ги слагаш в Банка, за 3 години ще спестиш 36 000 лева. Ми чи то по-добре да влезнеш в затвора и по цял ден да пърдиш и да не се гърбиш с работа, ама да знаеш, че като излезнеш вече имаш оправдани 99 милиона и можеш да си ги харчиш със здраве. Ех, как искам и мен някой да ме вкара в такава схема, пък аз ще си излежа 3-те години, даже няма да протестирам и обжалвам.
40
1
 
14
 
! Отговори
Антикумонист преди 12 години
до 41 - а каде ще отидеш приятелчев европа където при 70 убити те пращат в лудница,или в щатите където ако си спонсор на някои политик след това печалбата ти е 10 за сметка на хората.Където и да отидеш е едно и също.Но да спомена тези съдии са назначени от ГОЦЕ и МАРИН,а както не еднократно съм твардял Пепи Амигоса е техен човек.Но какво може човек да очаква от скапан кумонист.И да се върна към мнението си навсякаде по света е едно и също,навсякаде олигарсите се толерират за сметка на нас
39
4
 
27
 
! Отговори
Смях преди 12 години
За 99 милиона и аз съм готов да лежа 3 години, за добро поведение ще ме пуснат след 2...Ей за това няма да се върна в България скоро!
38
2
 
7
 
! Отговори
ha ha преди 12 години
а Вие, какво очаквате, за такава сума да лежи доживотно ли ? Ама сте и Вие, за тези пари няма как да стигат доказателства за да ги осъдят адекватно, въпросът е, КЪДЕ СА ПАРИТЕ, може би при златото.............
37
12
 
4
 
! Отговори
хахахахахахаха преди 12 години
***-Марин помилва защото има такива правомощия по закон-има и съответният закон за помилване и има и ред за помилване.....тъпотията ви е пославична-а дамата от Своге-как ще помилва....*** си е тъпо...!!!
36
1
 
4
 
! Отговори
Цвета Манавска преди 12 години
Цвета Манавска...
35
0
 
10
 
! Отговори
иво преди 12 години
дайте ми 99 млн не три може и 6 да си полежа пък нека да ми е лошо *** скапаната държава
34
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хахаха пореден удар по партийните каси на мутрренската организация ГЕРБ. браво на съда. всеки вижда, че въпреки многото пречки от страна на управляващите, съдът постепенно вкарва в затвора финансовите благодетели на Боко тиквата.
33
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АЗ СЪМ НАВИТ ДА ИЗЛЕЖА 5 ГОДИНИ ЗА 50 МИЛИОНА, НЕ 3 ГОДИНИ ЗА 99 МИЛИОНА ! ИМА ЛИ НЯКЪДЕ ЗАПИСВАНЕ, НЕЩО СПИСЪК ЗА ДАЛАВЕРАТА ??!
32
0
 
10
 
! Отговори
Бени преди 12 години
Амигоса добре си е отиграл картите след като е жив и ще лежи само 3 г за поразиите и пакустите които е направил МАИТАП
31
14
 
18
 
! Отговори
wiktor преди 12 години
Е сега, стойте и гледайте като го няма агент Гоце да покровителства бандитите и съдебната система как всеки ден ще четем за осъдени престъпници! Само ГЕРБ!
30
5
 
20
 
! Отговори
Булдозера преди 12 години
Помилванията от *** Марин не са главно негова вина, а са вина на *** от народното събрание, които са дали подобни правомощия на подобен *** като Този /за щастие вече/ бивш вице президент. Изобщо: държавата ни е корумпирана и идиотска.
29
9
 
7
 
! Отговори
Боко Т. преди 12 години
Аааа така няма да се разберем. Как смеете да вкарвате в затвора дружките ми от мутренските години. Ей сега набързо ще дам команда на Цецо да ви спретне една акцийка и да ви опетня името.
28
4
 
11
 
! Отговори
ггг преди 12 години
Аз не за 99 милиона,а за 900 хиляди лева ще лежа 3 години ако ми ги дадат.Какъв е наказателния ни кодекс?Съдиите не са виновни.Ако на Тиквата депутатите гласуват наказание от 10 до 20 години да речем съдиите и да искат не могат да дадат по-малко.Айде,Цвъцко.Мобилизирай си бандата и гласувайте.Стига си ревал