Невинен съм, набеди ме нашият импотентен прокурор!

До месец съдът решава по делото срещу Йордан Лечков
Обновена: 14 фев 2012 16:46 | 14 фев 2012 15:02, Екип на Dnes.bg
39

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
4
 
20
 
! Отговори
аз преди 12 години
Вижте се бе ГЕРБЕРАСТИ, вижте какъв искахте да сложите за кмет... Добре, че в Сливен достатъчно дръвца изядоха от него та му го подадоха на изборите. Във Варна за съжаление не беше така. Там за пореден път алко-педо-крадеца стана кмет ! Това сте вие, крадци и мошенници!
30
1
 
24
 
! Отговори
АМАН от боклуци преди 12 години
Всички в Бг са ---НЕВИННИ ,а вина има ,....?*** ДО ШИЯ!...............САМО В Бг!
29
3
 
17
 
! Отговори
Прокурора преди 12 години
Извинявай Данчо че онзи ден докато ми......не ми стана явно наистина съм инпотентен или ти си много грозен?
28
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е, има си хас да каже, че е виновен. Кой до сега го е направил - никой.
27
4
 
22
 
! Отговори
112 преди 12 години
Още едно доказателство на " Всяка жаба да си знае гьола "Като футболист - да!Като кмет - келеперджия, безпардонен, нагъл и много яко прекрачил границата на законноста!ВИНОВЕН
26
5
 
27
 
! Отговори
емигрант преди 12 години
Министъра на енергетиката на Англия , подаде оставка за превишена скорост ! В България някакъв си селски кмет нарича преставитела на властта / импотентен / и още не е в затвора ? Няма подобен случаи в цивилизованият свят , това може да се случи само в идиотска България , кандидат за ШЕНГЕН ! Срамувам се че съм Българин
25
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"феноменът Сливен". И неслучайно, в града да си *** е повод за гордост. Такива момичета изхранват цялото си семейство. Това изключително много затруднява работата на полицията, тъй като според българския закон проституцията не е нито легализирана, нито криминализирана.(C) Plovdiv24.bg | Източник: news.plovdiv24.bg/320238.html#ixzz1mMn9U1J6
24
3
 
25
 
! Отговори
сливналия преди 12 години
Този уникален наглец трябва да увисне на Стария бряст. Крадоха с Радото , крадоха, после се хванаха за гушите защото не се разбраха как да делят. Града е развалина, пари няма. Отказал съм категорично да си плащам данъците за колите. Данъци се плащат когато има пътища. Съветвам всички сливналии да направят същото.
23
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Проститутките са европейки, към 200 от тях работят във витрините. 70 на сто от тях са българки, потвърди пред мен отговарящият за Шербеек полицейски началник. 70 процента от тези българки идват от един и същи град. Общо в Брюксел са идентифицирани 2000 *** от Сливен, каза той. Тези числа не ми дават мира. Как е възможно един-единствен град от Източна България да снабдява с *** значителни части от Холандия и милионния град Брюксел? Защо толкова много идват точно от Сливен?
22
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 13 - Лечков от де знае че прокурора е импотентен??? Да не би оня нещо да го е.......? А? Не го е е.ал, затова му се сърди!
21
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
osven groynata sofiq drugite gradove sa provinciq taka li :D
20
6
 
30
 
! Отговори
Ицу преди 12 години
Една дума: НАГЪЛ!
19
8
 
48
 
! Отговори
ОТВРАТЕН преди 12 години
От София съм родом. От кв. Борово съм. Такива непочистени улици не съм виждал нивга! Почупих си предницата на колата по коловозите в малките улички пред блоковете в квартала ми и в центъра. маска, *** за двигател - няма ги след 4-та седмица лазене по Софийските улици. Предполагам в провинцията не е по-различно. Та искам да кажа едно изречение: Да Ви *** майката на всички бивши и настоящи управници в парламента и в кметството на София. Срам ме е от Вас, *** върху Вас. Оооо само как *** ....
18
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До сега не помня някой от управниците да е бил виновен ! Тогава е най-логично , че сме виновни всички ние ! Ама и ние като кажем , че сме невинни , тогава остават световния империализъм и четирите годишни времена !
17
3
 
20
 
! Отговори
Бачо преди 12 години
Браво
16
1
 
27
 
! Отговори
До 17 преди 12 години
Примери много,но най.фрапантен е оня ***.Мамата!
15
5
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо този прокурор, който е наричан много пъти от плешивия "импотентен" не заведе дело за публична обида? А за речника и поведението на Лечков просто нямам думи за коментар. Със сляпо око се виждат интелекта, възпитанието и възможностите му и представете си този човек е бил 8 години кмет на град Сливен!!! Извода е един - с такива управленци до такава пропаст!
14
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Данчо, кой ти е виновен, че елеминира Германия на световното? Германците те елеминираха като футболист, тяхна е и следата за всичките ти перипети. Помисли малко и ще разбереш. Само вземи и се оправи с ония маскари от лукойлската бензиностанция на главния път София - Бургас край Сливен. Много крадливи и много лъжливи, ако са сливенци, направо им вземи адресната, щото излагат хубавия град.
13
4
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този е прекрасно доказателство,че може да си много добър спортист,а в живота да си абсолютно ***.Примери много.
12
2
 
28
 
! Отговори
xaxa преди 12 години
Хубав човек беше Данчо ама на...