Щракат белезници на Алексей Петров

Свидетел срещу Трактора иска защита, страх го е за семейството му
Обновена: 3 май 2012 20:55 | 3 май 2012 20:42, Миглена Иванова
96
Щракат белезници на Алексей Петров
Алексей Петров. Снимка: архив, Булфото

Софийският градски съд наложи мярка „задържане под стража” на Алексей Петров.

Още по темата

На днешното заседание прокурорите по делото срещу Трактора поискаха промяна на мярката за неотклонение на обвиняемия от „подписка” на „задържане под стража” или в краен случай „домашен арест”, съобщи “Фокус”.

Прокуратурата посочи като основно основание за искането свидетелските показания на Донка Митева и Пламен Устинов, дадени вчера.

Прокурор Костов обясни, че според вчерашните показания действията на Алексей Петров могат да се определят като склоняване към лъжесвидетелство.

Също така е налице възможност за извършване на престъпления срещу други свидетели, посочват от прокуратурата.

Защитата обяви искането за промяна на мярката за неоснователно, тъй като не са налице никакви нови обстоятелства, на които да се основава това искане.

Днес в съда е постъпила молба от свидетеля Пламен Устинов, с която той иска да му бъде осигурена защита, тъй като се страхува за своя живот и за живота на семейството си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още по темата: октоподАлексей Петров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
0
 
! Отговори
bg преди 11 години
koi e tozi pomak beee,,,,,,,negramoten donosnik,,,,,,bolyk
80
1
 
4
 
! Отговори
kurchi преди 11 години
само така всички мутри които си развяваха байраците по време на другите правителства сега през това правителство няма мърдане ,а в кауша там им е мястото на тези изверги долни,в затвора до един ,че да се види поне малко в нашата страна има ред и дисциплина и няма пропуск за такива мутри,в кауша
79
1
 
6
 
! Отговори
Човек преди 11 години
Бравоооо!!!!!!!!!! Убиеца Петров в затвора, Галевите в затвора, закона за имуществото приет, скоро ще почнат и престъпниците комунисти да прибират, това е страната в която искам да живея, престъпниците в затвора както в Европа. Да живее България като европейска страна!!!!!!!!!!!!!
78
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
samo raztrel za vas i vs.shte se opravi.ili v belene s kirka i lopata .tova vi triabva .
77
1
 
8
 
! Отговори
Жорж преди 11 години
Добре де, закопчаха Трактора и го прехвърлиха на топло... Ама защо не закопчаха с него тези съдии от Софийския апелативен съд, които миналата година го пуснаха в домашен арест да си прави три операции, ама той нито една не направи, та дори кандидатства и за президент! Не знаеха ли тримата съдии, че А.П. така ще погне свидетелите с/у него, че те в миша дупка ще се напъхат, гонени от неговия гняв?! Ама съдия Магдалинчева, която още повече смекчи мярката за неотклонение - в подписка- и тя ли не знаеше защо направи това! И като тръгна Трактора: свидетелите се изпоотказаха от показанията си от страх! Та тези мерки случайни ли бяха или трябва да се смятат като поклон пред доцента от УНСС, бившата барета, шефа на ССИГ и т.н. и т.н.?! И докога съдиите ще бъдат свещени крави, дори при неумишлени или ,недай си Боже, може би несъвсем неумишлени действия! И защо се стигна до това съдийската ярост да съди дори министър на МВР, казал част от истината право в очите? А това, че през последните 2 месеца се разкриха още 3 дела, по които забавените мотиви за присъдите ги направиха безсмислени и нищо не значещи, не е нарушение на съдийската работа и практика и че тези дела буквално са "смачкани" не е проблем на Темида, така ли?! И никой магистрат не носи отговорност за това!
76
5
 
5
 
! Отговори
Маани се Боко преди 11 години
Идат еврокомисари и шоуто пак започва - закони, арести, и като си тръгнат пак същото!!!!!
75
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
kato go vidiah vcera okolo Sudebnata palata-akcesoarut beleznici go niamase...Ili i toi kato Hudini...
74
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Искаме истина и справедливост.Не се знае обаче дали ще я научим или ще се опитат да ни манипулират.
73
1
 
11
 
! Отговори
Стефанов преди 11 години
Ако искате да се ориентирате "кой кой е" сред политиците, обърнете внимание кои са адвокатите им. Има мутренски адвокати, които знаят как да работят. Погреднете по-назад във времето, когато и други дела са се водили срещу емблематични фигури в нашата татковина. Няма такава държава. Мутренска работа, а народът изнемогва от държавно подкрепяни рекетьори и престъпници. За какво са ни тези политици??
72
4
 
13
 
! Отговори
arhar преди 11 години
Аз също смятам, че прокуратурата и съдът взеха правилно решение !
71
11
 
23
 
! Отговори
Ха ха хаааа преди 11 години
Този *** си поръчва убииства на хора като кебапчета. С него и гоце си отива мафията а с бсп ще си отиде и корупцията. Единствено герб се борят срещу такива хора.
70
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Идат еврокомисари и шоуто пак започва - закони, арести, и като си тръгнат пак същото!!!!!
69
17
 
15
 
! Отговори
Ба,,,а преди 11 години
Яе този Утинов, като го е страх от Трактора, защо иска среща с него и отива доброволно за срещата в имота на Тракторския брат?Нагласена полицейска изценировка, ама така е по тиквенско време.
68
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е като му е възложил тези убийства - защо не ги е изпълнил, какво се е случило после? А има ли други убийства, които е изпълнил?!? Никаквата не я е свършил... Най-добре да ги беше изпълнил, накрая да беше гръмнал и Алексей Петров, и още няколко мутри, та и себе си. Идеално щеше да е - в момента нямаше да се занимаваме с глупости...
67
4
 
16
 
! Отговори
dona преди 11 години
A MIGLENA KUNEVA , SOLOMON PASI , IVAN KOSTOV I DRUGI ZNAINI DEISTVASCHTI PLITICI KOGA SCHE VIDIM Z BELEZNICI STIGA S TOZI TEATYAR
66
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Един по един, та до един.
65
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Искаме ОЩЕ... ИМА ОЩЕ....МНОГО САААААА....)))
64
4
 
20
 
! Отговори
DC преди 11 години
През юли предстои доклад на Европейската Комисия за напредъка на България и Румъния в борбата с корупцията и правосъдната реформа. Румънците вече започнаха да съдят -- и осъждат-- министри за корупция. Явно при нас тече акция за показно пролетно чистене с цел да не останем съвсем назад: Петров , Галеви и други локални мутро-герои ще трябва малко да погледат света през решетки за националното благо. Това може и да им послужи политически: в България, затворът често е стъпало към властта. Като мине доклада всичко ще си дойде на мястото и животът ще продължи по-старому.
63
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе този трактор "Кировец" ли е ?!С двигател "ДС"!Май само за ниви като българските става!
62
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
хубав ден за България