Четирима от митничарите остават в ареста

Трима от задържаните осем пък ще бъдат под домашен арест
Обновена: 5 май 2012 18:53 | 5 май 2012 18:53,
59
Четирима от митничарите остават в ареста
Снимка: Булфото

Четирима от задържаните при акция "Митница" остават в ареста с постоянна мярка задържане под стража, постанови Хасковския окръжен съд.

Това са бившият заместник-началник на Митница Свиленград Стефан Костадинов, Пламен Дренски, Георги Златанов и Никола Трифонов.

На Милко Христов, Наско Курдов и Димитър Димитров беше наложена мярка за неотклонение домашен арест, а Николай Колев ще бъде освободен срещу парична гаранция от 5 000 лева.

Решението на съдия Красимир Димитров може да бъде обжалвано в тридневен срок пред Пловдивския апелативен съд.

По време на заседанието днес прокурор Кирил Димитров от Софийска градска прокуратура поиска постоянен арест за всички 8 митничари.

Адвокатите на тримата, които остават под домашен арест, представиха документи за влошеното им здравословно
състояние и заявиха, че срещу клиентите им няма доказателства.

Осемте митничари са обвинени в организирането на престъпна група. Те бяха задържани на 2 май вечерта в операция "Митници", след като бяха заловени с голяма сума пари на ГКПП-Капитан Андреево.

БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
нещо не разбирам злобата ти. знаеш ли пожелавам ти същото-ти в ареста и някой от близките ти да рони сълзи. Защо изобщо коментираш неща, за които нищо не знаеш и четеш и слушаш журналистическите злословия. Ако аз бях на мястото на това разревано момиче и прочетях твоя коментар щях да те съдя до дупка
51
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
аз друго бих казала да учиш 5-6години с магистратура и накрая да взимаш заплата колкото един барман или сервитьор без бакшиша/нямам нищо против тези професии/
50
1
 
3
 
! Отговори
бг преди 11 години
ЗАЩо четирима само ! Нали уж всички ги снимали цял месец, а и не може само толкова да въртят далаверата и другите да не знаят - СМЕШНО Е да ни го казват.ЦЦ да действа по бързата процедура и да видим 10-20 митничаря в затвора па макар и за няколко годинки...
49
1
 
6
 
! Отговори
мераклия преди 11 години
мераклия съм да видя поне един митничар в пандиза,ама май няма да доживее никой от четящите да видим това.
48
3
 
4
 
! Отговори
valyo.nl преди 11 години
hei nai setne gi zaloviha tea mrasnici bese ni pisnalo ot tyah
47
3
 
5
 
! Отговори
иво преди 11 години
Грешиш niki,на такива "служители" ,окото им е ненаситно.
46
3
 
6
 
! Отговори
niki преди 11 години
Ако зимаш нормална заплата с която можеш да издържаш семейството си хладилника ти да е пълен и да можеш да си позволяваш да ги зведеш на почивка незнам кои нормален би рискувал работата си.Нали така, а сега не ще взимаме ами ще и крадем.
45
3
 
11
 
! Отговори
kiko преди 11 години
KOGATO DELIXA PARITE VSI4KI BIAXA V OTLI4NO ZADRAVE !!!!!
44
1
 
8
 
! Отговори
анонимен 1 преди 11 години
ако стане Капитан Андреев, дето сте му турили името на тази митница и ви подпука
43
1
 
8
 
! Отговори
та чудно ми е значи преди 11 години
...ама много ми е чудно,защо никой не казва има ли признания от тези господа...и ако има такива споменали ли са колко всъщност от тези парички влизат в техния джоб и колко заминават за по-нагорце..неудобните са жертви,подложени ни да ги плюем,баш виновните са невинни за винаги...в заключение ще кажа,че ако заплатите на държавния служител са като в нормалните познати нам държави,това ще е просто *** постъпка,заслужаваща сурово наказание...в това ни положение обаче...кой ли по напред да съдим
42
3
 
7
 
! Отговори
митничарче преди 11 години
Малко бачкате плебеиииии, и да кълнете и виете пак сме си добре ;)))))))))))))) Аре бегом на работа , че от злоба ще се пръснете !!! Бройте си стотинките за мазната баничка и кофичка кисело мляко , лузърииииии ;((((((
41
1
 
12
 
! Отговори
сестра преди 11 години
аз като работя по 12 часа и получавам 400 лева, безработна ли съм или работна ?
40
1
 
9
 
! Отговори
олеле преди 11 години
направо ми се къса сърцето, горкичките! е сега кой им взема нощните смени ? те колегите им да не са ги натопили нарочно, че да има повече нощни за тях ?
39
1
 
9
 
! Отговори
до 43 преди 11 години
Защото митничарчетата не са най-големите в държавата. Милиардерите как се пръкнаха, а? На митниците знаят, но си траят. Или си корумпиран, или мъртъв. Кое ще избереш?
38
1
 
12
 
! Отговори
СЕНЗАЦИЯ преди 11 години
А КОГА ЩЕ ИМА АКЦИЯ "БАНКЕР" ? СТИГА С ТИЯ ЛОБИТА!
37
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей това да хванеш някого с рушвет оказва много лошо влияние на здравето,току ги хванеш и здравословното им състояние се влошава,на тия митничари трябва да започнат да им плащат вредни ейййййййй!!!!!!!!!!!!
36
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Фанаа сичките с гръм и тресък и духова музика и малко фанфари....После останаа 8. Сея вече 4 и сигур ше теглят късата клечка кой ше е виновния. И сите се разболяа... и не нам кви са тия нашенски бандити...ко го духне ветър и ше го скърши нАдве....П.П. Да питъми вестникарите или пулициятъ що на тези са им написане всичките имена у вестникъ...Пък съда още не се е произнесъл... Що не са с инициали като когато писателствувате за роми бе ?
35
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Без Крумовите закони,няма оправия в България!
34
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аре ве Иван не се прави на ***. Като му трябват 6000 лв на митничаря за да живее добре, защо като открадне от 4 смени ( 4x1500=6000 лв) не спира да краде и през останалите 18 смени да не взима подкуп а ? Ама той е алчен *** и само знае да прибира. Въобще не ми излизайте с оправданието ниски заплати. Това тяхното си е лакомия!
33
3
 
21
 
! Отговори
На дали преди 11 години
Тяхната верица.Как пък точно като ги арестуват се разболяха?!*** скапани.ЗАТВОР И НИКОГА ДА НЕ ИЗЛИЗАТ ОТ ТАМ *** МИТНИЧАРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!