7 дни арест за абитуриенти, обиждали момичета в Разград

Момчетата хвърляли димки в класните стаи на местни школа
Обновена: 7 май 2012 07:00 | 7 май 2012 07:00,
73
7 дни арест за абитуриенти, обиждали момичета в Разград
Абитуриентите са наказани със 7 дни задържане в ареста на МВР-Разград. Снимка: Булфото

Двама абитуриенти отнесоха присъди от по 7 дни арест за хулигански изстъпления в разградски училища.

19-годишните Т. З., от Кубрат, и Д. Д., от Разград, предвождали група от още 21 съученици от Професионалната гимназия "Шандор Петьофи", която хвърляла димки в класните стаи на други училища и викала на момичетата "к...и".

Двамата абитуриенти бяха наказани със 7 дни задържане в поделенията на МВР от Районния съд в Разград, който им даде наказанията по Указа за борба с хулиганството.

На останалите от групата са съставени предупредителни протоколи, съобщава в. "24 часа".

Турът на завършващите по другите разградски гимназии започнал около 10 часа в петък.

Тогава младежите опитали да нахлуят в езиковата гимназия "Екзарх Йосиф", но били спрени от охраната. Тийнейджърите стоели обаче отвън и крещели обидни думи по момичетата.

После 23-мата ученици от "Шандор Петьофи" нахлули в Математическата гимназия.

Там групата отваряла подред вратите на класните стаи, хвърляла димки, кутийки със сок и балони, пълни с вода, по момичетата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
16
 
! Отговори
- преди 12 години
Културни особености..
59
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Posle shte razkazvat taq istoriq na sinovete si i te shte stanat pulni *** kato tqh.zabranete na *** da se razmnojavat!!!!!!
58
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Taka e v Bulgaria.Kato kazva6 istinata te osajdat.kurwi sa si
57
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Напишете имената на талибаните, та да стане ясно на всички, че ислямския фанатизъм вече е тук.
56
1
 
29
 
! Отговори
анадол нюз преди 12 години
следващата стъпка е да почнат да пребиват момичетата с камъни , както им повелява корана на *** -зомбита !
55
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
особености на българският етнос от делиормана ,електората на управниците
54
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Теза са *** с чалгарски *** силно и дълбоко вкопан в празните им тикви
53
3
 
34
 
! Отговори
делиорман преди 12 години
Вай... Вай, делиорманли чоджуклар.... чок кахър....чок....ай аий
52
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
едно време и за по-малко изключваха от училище, да ги накажат да повтарят класа да ги видиме какви абитуриенти са тогава на по 20 години.
51
1
 
42
 
! Отговори
Яна преди 12 години
Аз съм майка на едно от момичетата в езиковата гимназия,тези полуидиотчета може само да се радват,че момичетата и момчетата са били спряни от директора им г-н.Пеичо Георгиев защото иначе е щяло да стане страшно.Пита се къде да били полицаите през цялото това време докато тези новоизлюпени простаци са дефилирали из училищата.И защо има само двама наказани,нима другите са били вързани насила за тях?
50
1
 
43
 
! Отговори
Чora преди 12 години
Двама наказани, 21 потупани по рамото. Щото безмозъчни и не носят собствена отговорност. Тати носи, мама меси, ние хвърляме димки в училищата. Много сме смели, когато знаем, че няма да бъдем наказани. И даже се мислят за мъже. ***.
49
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Такова е днешното поколение. Правени погрешка на пияна глава и силна чалга от прости родители. След това възпитавани в духа на простащината и селяндурщината. Такива после стават общи работници, сервитьорки, ***, охрани по дискотеки и т н.
48
1
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добре де 23 коча обиждат момичета и ги замерват с димки. Какви мъже са това? И най-слабия мъж може да набие която и да е жена, но това не го прави мъж а путь%о. А ако бащите на тези момичета излезнат като мъже и им покажат какво е да си ку_ва, тогава какво? Колко малко трябва да уважаваш майка си, за да тормозиш открито друга жена каквато и да е тя?Кой си ти да определяш кои са ку_ви кои не са?Аз ако направя такова нещо лично баща ми да ме е спукал от бой преди полицията да е дошла.
47
0
 
40
 
! Отговори
Димитрова преди 12 години
А онзи, дето показа среден пръст пред съдебната палата - на цяло село и всички българи, получи "мъмрене"... А тази случка не е никак безобидна - 23-*** човека на съзнателна възраст са вършили това в продължение на часове! 23-***!
46
0
 
73
 
! Отговори
Candy преди 12 години
Всяка година, когато баловете започнат направо ми се реве. Като панаир на суетата е. Мама и татю теглили заем, за да може отрочето да се облече в рокля/костюм за 5000 и да се вози за няколко часа в поседен модел мерцедес. А въпросните завършващи, пияни, с шише водка в ръка и размазан грим крещят едно, две, дванайсет и ли друсат гьобеци по улиците, все едно са извършили кой знае какво геройство. Не знаят ли, че от утре ***.bg ги чака... А мама и татю просълзено се усмихват...
45
0
 
53
 
! Отговори
Куропаткин преди 12 години
Не съм съгласен 92набор. Ние от моето поколение нито сме обиждали момичетата, нито възрастните, нито чалгия сме слушали, нито само пари и наркотици са ни били в главите. Как да ти повярвам, че аз съм виновен за възхода на Тони Стораро и оркестър циганистан и техните последователи? Виновни сте си вие че за вас е по-важно да се налюскате с мастика и да въртите гьобеци вместо да прочетете някоя книга, ние сме се крили, за да четем, защото някои книги бяха забранени.
44
2
 
23
 
! Отговори
Очевидец преди 12 години
92набор...А коя е твоята държава?
43
2
 
32
 
! Отговори
Бо преди 12 години
***!
42
12
 
42
 
! Отговори
92набор преди 12 години
Тия са супер *** - спор няма. Но, моля, да не плюете по младежта - ние отраснахме във вашата държава и общество, ние сме ваш продукт. Нали според Маркс - битието определяше съзнанието... Ако 89-та си бяхте свършили работата сега всички щяхме да живеем по-добре. Власт взета с кръв, безкръвно не се дава. Спомнете си го това другия път кат плюете '*** и гамените' по протестите. *** народ, вълци управници.
41
13
 
18
 
! Отговори
аби4уренд преди 12 години
1. 2, 3 ; 4, 5 , 6, 7' 8; 9; 10; 11 ; 12 УЕЕЕ %^#$@